shaggy halı ben ,ettım siz etmeyin

akrılık halıda polyster karısımlı ama o yuzden olabılır
bıde makınanız ıyı alın emıs gucu yuksek olan onemlı

her akrilik halı polyester karışımlı değildir hayır. akrilik halıda tek sorun tozumadır siz ler sürekli makine çalıştırıp üstündeki havları alırsınız yada yıkanınca geçer denir ki geçer.

makine ise önemli evet polyester olunca makine bile olsa halı sağlıksız oluyor temizliği kullanımı ömrü vs.

benimde salonumda vardı 6 m kare birde kaldırsan kalkmıyor süpürsen çıkmıyor en sonunda attım kurtuldum.
kimseye tavsiye etmem hele evde bir de çocuk varsa hiç hijyenik değil.

iste dün eski yi getir yeniyi gotur kampanyadan aldım :)yenısını

kaç parça halı verdin kaça saydı canım? yeni aldıklarının markası ne? nerde ankarada bu mağaza?

benimde salonumda vardı 6 m kare birde kaldırsan kalkmıyor süpürsen çıkmıyor en sonunda attım kurtuldum.
kimseye tavsiye etmem hele evde bir de çocuk varsa hiç hijyenik değil.

bız ıkı kısı bırden kaldırıp sarıyoruz cok agar (((

kaç parça halı verdin kaça saydı canım? yeni aldıklarının markası ne? nerde ankarada bu mağaza?

gordıona avm gelmeden , umıtkoy sosyete pazarı var orda halııcı ömer var zaten gezer dıye marka var orayı gorursun

ordan aldım salonda ıkı tane 6 m2

9 mt bir metre genıslıgınde yolluk
antrede ıkı mt

dort oda 160 lık halı 4 tane

hepsını 500 saydılar eve gelıp bakıyorlar fıyat verıyolar ama ben cok ısrar ettım 500 olur dıye

ıkı tane salon

uc oda
mutfak 4 mt
yolluklar ıkı tane uc mt

3800 fılan tuttu

benım halıları peşinat saydılar

kredi kartısız senet yaptık her ay 200 200 oducem

valla hepsıde koyunlu aradakılaer koyunlu bıde

salon halısının markasına bakmadıım

ama kabartmalı hepsı damas desenlı aldım

Son düzenleme:
Emekleyen cocuklar icin cok kotu:)
Arasini karistirip ne bulurlarsa agzina atiyorlar.

[SUB]Ay cidden yaaaaa.. bende denk gelmiştim, vazgeçtim düşünüyordum bende asla almam artık[/SUB]

[SUB]Ay cidden yaaaaa.. bende denk gelmiştim, vazgeçtim düşünüyordum bende asla almam artık[/SUB]

aman aman sakın ,,,,,,!,,,

yukarda bı bayan yorum yapmıs ıcıne yemek artıgı et kıyma dusmus kurtlanmıs daha ne dıyım :)

esra yarın sosyete pazarı var cumartesı pazar orayıda gez

once halıcıyı sonra pazarı :))))

Son düzenleme:
aman aman sakın ,,,,,,!,,,

yukarda bı bayan yorum yapmıs ıcıne yemek artıgı et kıyma dusmus kurtlanmıs daha ne dıyım :)

Gördümmm diyecek bişey yok, kurtlu halı diyelim

Ben de butun evimi sagy haliyla dosemistim.ama tam bi bas belasi bu halılar. Almak isteyen arkafaslar sakın ama sakın almayin.zaten 1sene sonra o kabarık görüntüsü de yok oluyor.keçe gibi duruyo.sonra taşındık.yeni evime düz halı aldım. Hepsini değiştirdim. Şimdi evimi supurunce temizlendigini gormek beni çok mutlu ediyor:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güle güle kullan canım

ne guzel yaaaa

bıde bnım yenı halılarlırm geleydı bı basaydım ayacıklarımı :)))))

Benim.annemde kullaniyo günlük süpürge çalışır evde içinde bisey kalmiyo haftada birde çırpıyo biz memnunuz yani

Çok kullanılmayan odalarda güzel oluyor da oturma odasında falan ben de kullanmazdım.
Benim yemek odam ayrı bir odada, halısı shaggy . Çok zorlanmıyorum çünkü iplikleri bu kadar sık değil, kalın iplikli baya. Sık iplikli olduğu için aralarının temzilenmediği doğrudur. Benim yatak odamdaki öyle. En kısa zamanda kurtulmayı düşünüyorum

Kurt olayi beni benden aldi :18: :18: cok tirsarim bortu bocek familyasindan ve simdi halinin ustunde oturmus cocuk salliyorum paronoya oldum.
Masam salonda degil Allahtan ama kraker falan ortu serip yiyolar of yaa bende degiscem tasinmamiza 2 ay kaldi kurtulcam

Benimkilerde makinayla supurulmez egilip elimle acarak supuruyorum .sacak ipleri farklidir belki..
Halisiz ev bencede super supur sil ne guzelde kisin totomuz donar