merhabalar canım yaşımız seninle aynı boyum benim biraz kısa ama olsun kilolarda yakın aranıza bende girebilir miyim? :)
tabii ki canım çok mutlu olurum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar canım yaşımız seninle aynı boyum benim biraz kısa ama olsun kilolarda yakın aranıza bende girebilir miyim? :)
kızlar k.bakmayın çok giremiyorum babaannem rahatsız onun yanında kalıp ona bakıyorum orda da net olmadığı için giremiyorum .. ve tabiki hasta bakıcam diye öğünlerim de düzensizleştiama hala kilo veriyorum az önce tartldım ve tıka basa doymuş olduğum halde 96 çıkıyorum kızlaaar :) yarın tam bir hafta olacak .. ve ben dün çok fazla yedim babaanneme moralim bozuktu ve tatlı krizm tutmuştu
dün
sabah
1 kase special k %0.1 yağlı sütle :)
öğle
sadece eti form limon lifli bisküviyle geçiştirdim fırsatım olmadı
akşam
yarım muz
2 incir
1,5 kase special k
3 börek ( sigara böreği şeklinde )
kızlar:çoküzgünüm:
kaçtı biraz :)
bugün sabah
2 dilim beyaz ekmek
birazcık peynir
yarım domates
3 zeytin
öğle
yok
akşam
1 tabak patates yemeği
yarım kase yoğurt
yarım kase salata
ekmek YOOOK :)
kızlar k.bakmayın çok giremiyorum babaannem rahatsız onun yanında kalıp ona bakıyorum orda da net olmadığı için giremiyorum .. ve tabiki hasta bakıcam diye öğünlerim de düzensizleştiama hala kilo veriyorum az önce tartldım ve tıka basa doymuş olduğum halde 96 çıkıyorum kızlaaar :) yarın tam bir hafta olacak .. ve ben dün çok fazla yedim babaanneme moralim bozuktu ve tatlı krizm tutmuştu
dün
sabah
1 kase special k %0.1 yağlı sütle :)
öğle
sadece eti form limon lifli bisküviyle geçiştirdim fırsatım olmadı
akşam
yarım muz
2 incir
1,5 kase special k
3 börek ( sigara böreği şeklinde )
kızlar:çoküzgünüm:
kaçtı biraz :)
bugün sabah
2 dilim beyaz ekmek
birazcık peynir
yarım domates
3 zeytin
öğle
yok
akşam
1 tabak patates yemeği
yarım kase yoğurt
yarım kase salata
ekmek YOOOK :)
yerım senı bennn oy oyyy
geçmiş olsun canımm inşallah hemencik iyileşir babaannen
oyy bende seni ben 9 lu bitki çayına başladım 2 hafta falan yapayım sizede bilgi veririm :)
evet azcık kacmıs ama gecmıs olsun kafanda kurarsan vermen gerektgını kendnı sartlarsan ıyıce bırgun gtcek bunlar yaza kadar hadiii![]()
oyy bende seni ben 9 lu bitki çayına başladım 2 hafta falan yapayım sizede bilgi veririm :)
yaza kadar gidecekk de bitanem benimkiyle aram bozuktu hem dün hem bugün yemeğe çıktık zorla yedirtti yemem zayıflıcam ben dedim böyle de güzelsin hem ben seninle böyle zor başa çıkıyorum zayıflarsan seninle peşindekilerle başa çıkamam ben beni deli mi ediceksin dedi :) ama ben kafaya koydum zayıflıcam .. 2-3 gün ara verdim gibi oldu onları yazmak istemiyorum ama yarından itibaren tekrar aynı düzene daha sıkı şekilde devam edicem bebeğim söözzz :)
kesinlikle canıımmtamam bebegım bncede basla ben senı azımlı grmek istıorum ha soyle
hem guzellıkten kımseye zarar gelmez ne gzel bakan gzlerı kor edersın
hem erkekler bol keseden atar kendını bılıosun dha gzel olmak varken .....
o işe yaramıo bebegım palavra
canım içinde çok faydalı ve gerçekten metabolizma hızlandırmaya yönelik bitkiler var içindeki bitkilerin hepsinin ayrı ayrı çok faydalı özellikleri var bence denemeye değer..
bılıorumda canım bn aldm bnde ıse yaramadı
belki kişiden kişiye fark ediyordur yada dediğim gibi bitkiler yerine farklı bitkilerden veriyorlarmış güvenilir yerden almak lazım.
oda olblır tbı cnm ....
bgun msela
sabah 1 kase crba ıctım
öglen bı kac kasık salata
aksam braz tavuk ve ayran yedm
2 bck ltrede su ıctım
sende yoktn yazmadm o yuzden cnm
bende alıcam o çaydan ama güvenemiyorum o aktarlara canım başka başka bitkiler veriyorlarmış babamın aktarı var en iyisi tek tek malzemeleri getirtmek babam getirecek artık .. sen nasıl aldın tatlım hazır mı yoksa kendin mi yapıyorsun her öğün tutam tutam ?