shiining'in günlüğü : 44 bedenden 38 bedene

kızlar k.bakmayın çok giremiyorum babaannem rahatsız onun yanında kalıp ona bakıyorum orda da net olmadığı için giremiyorum .. ve tabiki hasta bakıcam diye öğünlerim de düzensizleşti :( ama hala kilo veriyorum az önce tartldım ve tıka basa doymuş olduğum halde 96 çıkıyorum kızlaaar :) yarın tam bir hafta olacak .. ve ben dün çok fazla yedim babaanneme moralim bozuktu ve tatlı krizm tutmuştu :(

dün

sabah

1 kase special k %0.1 yağlı sütle :)

öğle

sadece eti form limon lifli bisküviyle geçiştirdim fırsatım olmadı

akşam

yarım muz
2 incir
1,5 kase special k
3 börek ( sigara böreği şeklinde ) :(
kızlar :( :çoküzgünüm:
kaçtı biraz :)

bugün sabah

2 dilim beyaz ekmek
birazcık peynir
yarım domates
3 zeytin

öğle

yok :(

akşam

1 tabak patates yemeği
yarım kase yoğurt
yarım kase salata
ekmek YOOOK :)

kızlar k.bakmayın çok giremiyorum babaannem rahatsız onun yanında kalıp ona bakıyorum orda da net olmadığı için giremiyorum .. ve tabiki hasta bakıcam diye öğünlerim de düzensizleşti :( ama hala kilo veriyorum az önce tartldım ve tıka basa doymuş olduğum halde 96 çıkıyorum kızlaaar :) yarın tam bir hafta olacak .. ve ben dün çok fazla yedim babaanneme moralim bozuktu ve tatlı krizm tutmuştu :(

dün

sabah

öğle

akşam

yarım muz
2 incir
1,5 kase special k

bugün sabah

2 dilim beyaz ekmek
birazcık peynir
yarım domates
3 zeytin

öğle

akşam

1 tabak patates yemeği
yarım kase yoğurt
yarım kase salata

evet azcık kacmıs ama gecmıs olsun kafanda kurarsan vermen gerektgını kendnı sartlarsan ıyıce bırgun gtcek bunlar yaza kadar hadiii :D

dün

sabah

öğle

akşam

yarım muz
2 incir
1,5 kase special k

bugün sabah

2 dilim beyaz ekmek
birazcık peynir
yarım domates
3 zeytin

öğle

akşam

1 tabak patates yemeği
yarım kase yoğurt
yarım kase salata

geçmiş olsun canımm inşallah hemencik iyileşir babaannen

oyy bende seni ben 9 lu bitki çayına başladım 2 hafta falan yapayım sizede bilgi veririm :)

bende alıcam o çaydan ama güvenemiyorum o aktarlara canım başka başka bitkiler veriyorlarmış babamın aktarı var en iyisi tek tek malzemeleri getirtmek babam getirecek artık .. sen nasıl aldın tatlım hazır mı yoksa kendin mi yapıyorsun her öğün tutam tutam ?

evet azcık kacmıs ama gecmıs olsun kafanda kurarsan vermen gerektgını kendnı sartlarsan ıyıce bırgun gtcek bunlar yaza kadar hadiii :D

yaza kadar gidecekk de bitanem benimkiyle aram bozuktu hem dün hem bugün yemeğe çıktık zorla yedirtti yemem zayıflıcam ben dedim böyle de güzelsin hem ben seninle böyle zor başa çıkıyorum zayıflarsan seninle peşindekilerle başa çıkamam ben beni deli mi ediceksin dedi :) ama ben kafaya koydum zayıflıcam .. 2-3 gün ara verdim gibi oldu onları yazmak istemiyorum ama yarından itibaren tekrar aynı düzene daha sıkı şekilde devam edicem bebeğim söözzz :)

yaza kadar gidecekk de bitanem benimkiyle aram bozuktu hem dün hem bugün yemeğe çıktık zorla yedirtti yemem zayıflıcam ben dedim böyle de güzelsin hem ben seninle böyle zor başa çıkıyorum zayıflarsan seninle peşindekilerle başa çıkamam ben beni deli mi ediceksin dedi :) ama ben kafaya koydum zayıflıcam .. 2-3 gün ara verdim gibi oldu onları yazmak istemiyorum ama yarından itibaren tekrar aynı düzene daha sıkı şekilde devam edicem bebeğim söözzz :)

tamam bebegım bncede basla ben senı azımlı grmek istıorum ha soyle :D
hem guzellıkten kımseye zarar gelmez ne gzel bakan gzlerı kor edersın
hem erkekler bol keseden atar kendını bılıosun dha gzel olmak varken .....

tamam bebegım bncede basla ben senı azımlı grmek istıorum ha soyle :D
hem guzellıkten kımseye zarar gelmez ne gzel bakan gzlerı kor edersın
hem erkekler bol keseden atar kendını bılıosun dha gzel olmak varken .....
kesinlikle canıımm :D benimkide az öyle :D yarından itibaren derslerden yemeye fırsat bulamam zaten :) ins hayırlısı bakalım vericez bu sefer

canım içinde çok faydalı ve gerçekten metabolizma hızlandırmaya yönelik bitkiler var içindeki bitkilerin hepsinin ayrı ayrı çok faydalı özellikleri var bence denemeye değer..

bılıorumda canım bn aldm bnde ıse yaramadı

bgun msela
sabah 1 kase crba ıctım
öglen bı kac kasık salata
aksam braz tavuk ve ayran yedm
2 bck ltrede su ıctım
sende yoktn yazmadm o yuzden cnm

bende alıcam o çaydan ama güvenemiyorum o aktarlara canım başka başka bitkiler veriyorlarmış babamın aktarı var en iyisi tek tek malzemeleri getirtmek babam getirecek artık .. sen nasıl aldın tatlım hazır mı yoksa kendin mi yapıyorsun her öğün tutam tutam ?

ben her öğün kendim yapıyorum canım tek tek aldım ama çok düzenli yapamıyorum yapınca gerçekten tuvaletten çıkarmıyor :D

Back
X