shiining'in günlüğü : 44 bedenden 38 bedene

kızlar bende baya diyet yaptım ama son zamanlar saldım kendimi bende katılabilir miyim :(
yaşım 17
kilom 52
boyum 1.55 evet kısayım :(

aslında benim takıntılı olduğumdan kaynaklanıyo :) belli bi yaptığınız bişey var mı hareket yada zayıflatan karışım gibi

bende kilo vermek istiyorummm :(
ama diyete başlamak için bir türlü kendimi hazır his etmiyorum :(
boyum 1.70 kilom 65 :((( 58 olmak istiyorum yurt ortamında kilo aldım gece uyumayıp hep abur cubur .
kızlar umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızz :)

zaten okul, düzensizlikten sınavlardan kilo aldık çoğumuz yani bence öyle :D ben yazın 57 kiloydum 49' a kadar kilo verdim sonra 52'ye çıktım ama şimdi ne yersem yiyeyim kilo alamıyorum ama veremiyorumda lahana diyetide yaptım çay karışımlarıda yaptım haraket pek fazla yapamıyorum zamanım olmuyo gerçekten o yüzden kararlıyım bu kilolar gidicek ve istediğimiz biz olucaz kızlar

boyum 1.70 kilom 65 :((( 58 olmak istiyorum yurt ortamında kilo aldım gece uyumayıp hep abur cubur .

umarım canım hepimizin isteği o tabi ama ben diyeti bıraktım..

aslında benim takıntılı olduğumdan kaynaklanıyo :) belli bi yaptığınız bişey var mı hareket yada zayıflatan karışım gibi

bıraktım canım ben ama açlık otu , elma sirkesi , karbonatlı su vs düşünüyorum 9 hayat çayı da eğer orjinalini bulabilirsem.. bu iştahı kesmeden olmayacak yoksa diyet felan hep hikaye olacak :/

kızlar öncelikle merhabaa :)

siteye yeni üye oldum açıkçası hayalim ilk olarak ilk mesajı diyet başarı kısmına yazmaktı ama o kadar bekleyemeyeceğim sanırım :) bende bi günlük oluşturup öncelikle o yola doğru ilerlerken burada paylaşmak istedim :) belli başlı bi diyet listem ve yöntemim yok ve açıkçası normalde çok da fazla yiyordum yaptığım şey yediklerimi 1/4 oranında azaltmak oldu ve bu yolla da bi yerlere gelebilirim sanıyorum çünkü kilo veriyorum :) sınırlamalı kısıtlamalı diyetler boğuyo ve hiç bi şekilde bağlı kalamıyorum o yüzden bu yöntem en iyisi sanırım :) 105 ile başlamıştım ilk diyet yapmaya ilk zamanlarda bi kaç gün yapıyor ve borakıyordum ama o diyetlerle 101 e kadar düşmüşüm en son başladığım diyete bu kilo ile başladım 4 gün kadar oluyor ve bu sabah 97.4 geldim hızlı veriyorum ama sanırım ilk günler olduğu için

yaşım 17
boyum 178
ve kilomm bu sabah itibariyle 97.4

hedef kiloysa 68 ( belki 64 :) ) yediklerimi, ve umarım olmaz ama kaçamaklarıma kadar burada paylaşıcam :)

bu arada yöntemim yok dedim ama kalori sayma yöntemini de inceliyorum yaklaşık bir iki saattir aklıma da yattı sanırım :) olmazsa öyle de devam edebilirim :)

eşlik etmek , öneri / tavsiye /nasihat vermek isteyen olursa seve seve dinler ve eşlik ederim :) yalnız bırakmayın beni canlarım ..

hepinize sağlıklı günler :)
canım bende burdayım tabiki :)

benim de yurt değil ama hep okull canım senin de kilon çok güzel nazar değmesin umarım verirsinn :)

tam olarak bi günlük olmasa da kilo takibimi burdan yaparım artık..

kızlar son durum 87 kilo..

10 kiloyu geçtim günlüğü açtığımdan beri.. :16:

Back
X