ben her öğün kendim yapıyorum canım tek tek aldım ama çok düzenli yapamıyorum yapınca gerçekten tuvaletten çıkarmıyor![]()
anladım tatlım faydasını görüyor musun peki iştahın nasıl ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben her öğün kendim yapıyorum canım tek tek aldım ama çok düzenli yapamıyorum yapınca gerçekten tuvaletten çıkarmıyor![]()
kızlar bende baya diyet yaptım ama son zamanlar saldım kendimi bende katılabilir miyim![]()
yaşım 17
kilom 52
boyum 1.55 evet kısayım![]()
bende kilo vermek istiyorummm
ama diyete başlamak için bir türlü kendimi hazır his etmiyorum
boyum 1.70 kilom 65(( 58 olmak istiyorum yurt ortamında kilo aldım gece uyumayıp hep abur cubur .
kızlar umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızz :)
aslında benim takıntılı olduğumdan kaynaklanıyo :) belli bi yaptığınız bişey var mı hareket yada zayıflatan karışım gibi
canım bende burdayım tabiki :)kızlar öncelikle merhabaa :)
siteye yeni üye oldum açıkçası hayalim ilk olarak ilk mesajı diyet başarı kısmına yazmaktı ama o kadar bekleyemeyeceğim sanırım :) bende bi günlük oluşturup öncelikle o yola doğru ilerlerken burada paylaşmak istedim :) belli başlı bi diyet listem ve yöntemim yok ve açıkçası normalde çok da fazla yiyordum yaptığım şey yediklerimi 1/4 oranında azaltmak oldu ve bu yolla da bi yerlere gelebilirim sanıyorum çünkü kilo veriyorum :) sınırlamalı kısıtlamalı diyetler boğuyo ve hiç bi şekilde bağlı kalamıyorum o yüzden bu yöntem en iyisi sanırım :) 105 ile başlamıştım ilk diyet yapmaya ilk zamanlarda bi kaç gün yapıyor ve borakıyordum ama o diyetlerle 101 e kadar düşmüşüm en son başladığım diyete bu kilo ile başladım 4 gün kadar oluyor ve bu sabah 97.4 geldim hızlı veriyorum ama sanırım ilk günler olduğu için
yaşım 17
boyum 178
ve kilomm bu sabah itibariyle 97.4
hedef kiloysa 68 ( belki 64 :) ) yediklerimi, ve umarım olmaz ama kaçamaklarıma kadar burada paylaşıcam :)
bu arada yöntemim yok dedim ama kalori sayma yöntemini de inceliyorum yaklaşık bir iki saattir aklıma da yattı sanırım :) olmazsa öyle de devam edebilirim :)
eşlik etmek , öneri / tavsiye /nasihat vermek isteyen olursa seve seve dinler ve eşlik ederim :) yalnız bırakmayın beni canlarım ..
hepinize sağlıklı günler :)
canım bende burdayım tabiki :)
bende kilo vermek istiyorummm
ama diyete başlamak için bir türlü kendimi hazır his etmiyorum
boyum 1.70 kilom 65(( 58 olmak istiyorum yurt ortamında kilo aldım gece uyumayıp hep abur cubur .
kızlar umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızz :)
bende aynıyım 178 kilo 85![]()
Selaaaamlarr bana da yer var mı acabaaa :/