ewet arkadaşlarım ben 2009-2011 yılları arasında 22 kilo nasıl werdiğimi hem sizlerle paylaşmak hem de tekrar bir hatırlamak istedim
kendi kendimi motiwe ediciim yanii:)))
şincik lisede hafiften tontoş ama çıtırımsı bi kızçe idim.
üniwersiteye gittim sene 2003-2005
yurt ortamı maluum sağlıklı beslenme sıfır
aileden uzaktayım dersler falan derkene sıkıntı başgösterdi
arkadaş ortamları kafelerde yemeler kantinlerde aburcuburlar derken 18-19 yaşımda 60 kilodan 70 e merdiven dayadım
we spora başlamaya karar werdim
lisede de yapardım we her yaptığımda 3-5 kilo eklendi sporu bırakıncada 2-3 kadarını weriyordum
wel hasılı sporada başlayınca önlenemez açlık krizleri tatlı krizleri mide yanmaları baş gösterdi
deli gibi yemeye yedikçe spor yapmaya başladım
2005 in yaz ayı gelip çatına 82 kilo ya merhaba demiş bulunmaktaydım
2007-2009 yılına kadar hiç dikkat etmedim yedim de yedim 85i gördüm ama 80-85 arası hep gittim geldim ortalama 82 diyorum o yüzden
kabızlık reflüü karaciğer yağlanması baş gösterdi
yaş daha 24 yanii
sonra anacıım beni ziyarete geldi
ikimizde birbirimizi görünce donup kaldık
annem 100 kilo olmuştu
hastalıklar da cabası merdiwen çıkamıyor namazını ayakta kılamıyordu kadın 45 yaşında ::::

(
karar werdik yürüyüş yapacaktık ; unu tuzu şekeri azaltacaktık
yemeklere yağ koymayacaktık
yaptık mıı
ewet yaptık 1.5-2 ayda ben 70 kilo anamda 90 kilo oldu
ben 12 anacuum 10 kilo wermişti sene 2009
sonra bıraktık normal yemek yiyorduk ama tatlı kesinlikle yasaktı diğerlerinde biraz gewşedik wee hiç kilo almadık ama wermedikte
anacuum gitti sene 2010 olduu
benim wermem gereken 10 kilo daha wardı
şekeri unu tuzu yağı tekrar kestim
spor yapmadım sadece ewde bir kaç esneme açma germe hareketi yaptım
1.5-2 ayda diğer 10 kilo da gitti
artık 58 kiloydum we çook mutluydum tüm kıyafetlerimi değiştirdim .
2010-2011 yılı içerisinde yediklerim ise bool meywe ağırlıklıydı
bisküwi we kahwe wazgeçilmez ara öğünümdü
tatlı tuzlu herşeyide artık yiyordum kilom gayet sabitti : bu arada 2010 da ewlilik olunca o süre zarfıda bana bişi yedirmedi
düğüne az kala anacuumla birbirimizi tekrar gördüğümüzde bir şok daha yaşadık ben 58 kilo anam 77 kilo
ikimisde birbirimisden gizli wermiştik çook büyük süpriz olduu..
2011 haziran -temmuz ayı bir sebepten dolayı spora başladım sağlıklı sporla yaşayacaktım
5 ay deli gibi spor yaptım
son 3 aydır yapmıyorum tplamda 8 ayın sonunda75 kilo olmuştum
15 kilo aldım 8 ayda
mart ayından bu yana da çıldırmış gibiyim nasıl olurda alırım diye .. 2 kilo bi alıp bi weriyorum naapçam bilemedim
bu arada sporu kötülemiyorum sakın yanlış anlamayın ben 75 kiloyum ama gören 65-67 sin derler bunu spora borçluyum ama iştahımı deli gibi açtığını farkettim
benimde hikayem buu