Sıcak hava ve uyku:(

butterflyeffectt

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
108
13
298
Ankara
Merhabalar,bız normalde ankara'da yasıyoruz ancak tatıl ıcın aılelerımızın yanına ızmıre geldık ve 4 aylık bebegımın uykusu tamamen bozuldu.ne gece ne gunduz uyuyor artık.ve ben duzelmezse dıye endıselenıyorum.kılo artısı da cok yavasladı.burası daha sıcak dıye mı oluyo sızce?yoksa boyle gıtme ıhtımalı var mı:( yıkıyoruz da sık sık ama nafıle.tecrubelı anneler fıkır verın nolur...

Sadece çıtçıtlıtlı bodysiyle yatırabilirsin gündüzleri sıcakta. Gecen yaz benim kuzu 8-9 aylıktı ben klima açıp orda uyutuordum cunku o kadar sıcaktı ki çocuk uyuyamıyordu gerçekten. Ama tabii çok yavas ustune vurmayacak sekilde! Ya da klimayı açıp bir sure çalıştırıp sonra kapatıp bebegıı oraya alabilirsşn o daha da saglıklı gibi.

Sadece çıtçıtlıtlı bodysiyle yatırabilirsin gündüzleri sıcakta. Gecen yaz benim kuzu 8-9 aylıktı ben klima açıp orda uyutuordum cunku o kadar sıcaktı ki çocuk uyuyamıyordu gerçekten. Ama tabii çok yavas ustune vurmayacak sekilde! Ya da klimayı açıp bir sure çalıştırıp sonra kapatıp bebegıı oraya alabilirsşn o daha da saglıklı gibi.

dedıgın gıbı ıncecık gıydırıyorum,onu da yapıyorum, hatta sadece atlet ve bezıyle bırakıyorum gunduzlerı.aksamları ne olur ne olmaz dıyerek kısa kollu bodyle yatırıyorum, bakalım artık hayırlısı...cevabın ıcın tesekkurler.

Benim kizim tam 1 yasinda oldu... 1 ay bodruma gittik 1 ay gece uyumadi kilo kaybetti yemedi cildirdim evimize geldik simdi uyiyor yiyor kilo aliyor ben bodrumda kafasini islatip yatiriyordum 3 saat rahat ediyordum ama gecici tabi seninki 4 aylik ama belki sicagi sevmiyor bizimki gibi

Benim kizim tam 1 yasinda oldu... 1 ay bodruma gittik 1 ay gece uyumadi kilo kaybetti yemedi cildirdim evimize geldik simdi uyiyor yiyor kilo aliyor ben bodrumda kafasini islatip yatiriyordum 3 saat rahat ediyordum ama gecici tabi seninki 4 aylik ama belki sicagi sevmiyor bizimki gibi

evet bızımkı hıcccc sevmıyor sıcagı.terledıgı zaman emmıyor bıle o derece.banyo yaptırıp yatırıyoruz, sonrasında bısey yapmıyorum artık ama belkı de dedıgın gıbı kafasını bıraz serınletmek ıse yarayabılır.ınsallah bızım mınış de donunce normale doner,1 haftamız var daha burada.
Tesekkurler cevap yazdıgın ıcın...

merhaba, aynı sorunu bende yaşadım. üç haftada bi gram almayıp 200 gramdan fazla verdi. ben balkonda yattım yavrumla. rüzgar, klima gibi carpmaz dedi kaynanam. gündüzleri klima acıp onun direkt vurmadığı yere gectim ne olur olmaz diye üstüne ince bi örtü örtüp yatırdım. yinede ne yaptırsam yastığın sırılsıklam yaş olmasını engelleyemedim. saygılar

Back
X