ameliyat sonrası bu havalarda ne kadar önemli yer teşkil eder ?
ameliyat olanlar veya olmak isteyenlerin düşünceleri lütfen henüz bende karar verme aşamasındayım..sıcakların dinginleşmesini bekliyorum , ameliyat sonrası psikolojisinde sıcakların sinir bozucu bi faktör oldugunu düsünüyorum ne dersiniz ?
Ben 14 Temmuz da ameliyat oldum ve bugün 2 Ağustos ozamandan beri kontrole gitmek dışında dışarı hiç çıkmadım ve bi 10 gün gece gündüz klimanın karşısındaydım yoksa alçı hayatta çekilmez bu sıcaklarda. Eğer kışın ya da baharda olma şansım olsaydı o zaman olurdum ama benim yaz dışında olma şansım yoktu. Onun dışında sıcakların bi zararı yok güneşte dışarı çıkmadıktan sonra. Bu ara artık akşamları çıkıyorum. Ee tabi sıkıntılı bi süreç bi kere ağrı sızı hiçbir şey yok ama insanın psikolojisi etkilenmiyo değil. Geçici bi süre böyle olacağını düşünerek kendimi rahatlatıyorum. Size de tavsiye ederim.Ne kadar güzel düşünürseniz her şey o kadar güzel ve kolay oluyor. Süreçle ilgili sorularınız olursa kendi tecrübelerimle anlatmaya çalışırım. Sevgiler...
ben de temmuz un 8 nde oldum neden dışarı çıkmıyorsun ki evde daha çok sıkılırsın bandajlıyken bile çıktım hatta 1haftalık tatilimi de yaptım geldim dün.10 saatlik de yol gittim hiçbişi olmadıalkisalkisalkis
bende bu cumartesi olcam korktum valla simdi :) alçı çok mu ağır ki?? çünkü burası asırıı sıcaaaaaaaaaaakk
tamam canım iste bu cumartesi oluyorum bilgisayara girdiğm zaman ayrıntılı olarak yazarım merak etme sen :) çok rahat knusuyo hallederiz merak etme kafana takma bana bırak ...gibi hiç söyle olsun böyle olsun demeye fırsat bile bırakmadı ben sana en çok yakısan burnu yaparım dedi. zaten kendisi sadece haftasonu izmire geliyo hafta içi diyarbakırda askeri doktor olarak çalısıyo. ben olduktan sonrada ayrıntılı yazarım öpüyorumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?