• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siciline işler mi yada ise alınmama durumu olur mu

Bir avukat bul. Artık iş hukuku değişti. Devlet işçinin yanında. İşe iade davası aç. 8 maaş tazminat veriliyor artı olarak. Üstelik öyle senelerce sürmüyor artık. 1-2 ayda çözülür. Sicilindende silinir aksi taktirde malesef iş bulması zorlaşır.
Sicilinden silinir aksi takdirde iş bulması zorlasir demişsiniz.

En son kelimenizi anlayamadım güzel söylemişsin iz ama " malesef iş bulması zorlaşır " ne demek
Eğer dava açmazsanız sicilinde kalır ve kurumsal firmalarda iş bulamaz demek istedim. Yani sonuçta her iş yeri neden çıkmış burdan diye ssk siciline bakmıuor ama kurumsallar bakar. Dava açarsa hem tazminatını alır hemde sicilinden silinir. Sorunda kalmaz.

25/2 ye karar verdik deyip kestirip atamazlar. Bunun son kararını onlar veremez. Mutlaka iş mahkemesine dava açın. Kazanacağınıza eminim.

Ben elemanın çantasının arandığına , zorla orada saatlerce tutulduğuna şahit oldum ve kimseyi arayamasın diye telefonunuda almışlardı elinden. Gittim o davada işçiden yana şahitlikte yaptım :) Üstelik bunu bir bayana yapmışlardı. 4-5 erkek IK da esir etmişlerdi kağıtları imzalasın diye ! Çok ciddi tazminat ödediler sayemde :KK70:

Sen şimdi süper kahraman değilsin de nesin :KK9:

25/2 ye karar verdik deyip kestirip atamazlar. Bunun son kararını onlar veremez. Mutlaka iş mahkemesine dava açın. Kazanacağınıza eminim.

Sen şimdi süper kahraman değilsin de nesin :KK9:
Değilim yahu orada kalsaydım şimdi süper bir maaşım olacaktı :D Ben o gün istifa ettim :KK70:

bana saçma geldi işten ayrılış bildirgesi
biri sgk biri adliye evrakları adli sicil kaydı
nasıl uyum sağlıyor ona anlam veremedim

Back
X