Şiddet acil ...

capricorn87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2.011
1.714
83
Merhabalar ,çok hızlı yazıyorum yazım yanlışı filan olursa affola .Eşimle aynı ekipten bir arkadaşı var ailecek görüşürüz esiyle de.Esimin iş yerinde her akşam bir aile iftar yemeği hazırlıyor bu akşam sıra onlardaydi.Neyse sabah tatlı vs hazırlamaya başlamış erkenden olsun diye oğlumdan az küçük bir oğlu var ,çocuk baya çığlık kıyamet bağırmaya başlamış ne istediğini de anlamadim birlikte yapiyodum yemeği filan oyun gibi dedi .Sonra çocuk yoğurdu filan fırlatmış vs bende sesimi yukselttim dedi .Eşi birden uyanmış ne bogurdunuz filan diye Arkadasta bağırınca çenesini sikip bağırma gerizekalı filan demiş karşılıklı hakaret vs den sonra arkadaş ağır bir laf etmiş (ne olduğunu söylemiyor) sonrada eşi kumandayı fırlatmış kızın sırtına ve sırt kırmızı mor arası bişey .Şoka girdim asla böyle birşey yaşamaz diyebileceğim bir çift .
Şimdi diyoki darp raporu alsam ama ilk etapta şikayet etmesem oluyor mu ?
Polis olduğu için şikayetçi olduğu an açığa alma hatta görevden atılma oluyormuş bilen var mı ?
Yemeği filan yapmıyor o sinirle maaş kartını kredi kartını da almis yemekte alamasin rezil olsun herkese diyor .
Ailesi biraz sıkıntı yani yok gibi birşey gidemem diyor .Boşanmayı da istemiyor ama rezil olsun ,burnu surtsun birdaha cesaret edemesin diyor .
Ben eğer boşanmayacaksa çok iş arkadaşlarına filan yayıp ağıza sakız yapmaması gerektiğini düşünüyorum .Bana kalsa şikayet ederim ama işten atılırsa diye korkuyor .
Bilgisi olan varsa yardım istiyorum .Esim bilmiyor henüz .
Birde dedim ki ,evden git birkaç gün mesela bilmediği bir arkadaşına veya polisevine .Biraz korksun .Saçma mi bilmiyorum ama çok saskinim.
Bu arada arkadasim yanimda onun isteğiyle yazıyorum

Öncelik 'la allahım onu ıslah edsin şu mübarek ayda esine hanimina kal kan elleri kirilsin son vuruşu olsun bence asla fırsat vermesin bir kere susdunmu gerisi gelir seni simdirdimi önünü alamaz defalarca şiddet uygular bence susmasın kendini insan sana kişiliğe cezasını versin

Merhabalar ,çok hızlı yazıyorum yazım yanlışı filan olursa affola .Eşimle aynı ekipten bir arkadaşı var ailecek görüşürüz esiyle de.Esimin iş yerinde her akşam bir aile iftar yemeği hazırlıyor bu akşam sıra onlardaydi.Neyse sabah tatlı vs hazırlamaya başlamış erkenden olsun diye oğlumdan az küçük bir oğlu var ,çocuk baya çığlık kıyamet bağırmaya başlamış ne istediğini de anlamadim birlikte yapiyodum yemeği filan oyun gibi dedi .Sonra çocuk yoğurdu filan fırlatmış vs bende sesimi yukselttim dedi .Eşi birden uyanmış ne bogurdunuz filan diye Arkadasta bağırınca çenesini sikip bağırma gerizekalı filan demiş karşılıklı hakaret vs den sonra arkadaş ağır bir laf etmiş (ne olduğunu söylemiyor) sonrada eşi kumandayı fırlatmış kızın sırtına ve sırt kırmızı mor arası bişey .Şoka girdim asla böyle birşey yaşamaz diyebileceğim bir çift .
Polis olduğu için şikayetçi olduğu an açığa alma hatta görevden atılma oluyormuş bilen var mı ?
Yemeği filan yapmıyor o sinirle maaş kartını kredi kartını da almis yemekte alamasin rezil olsun herkese diyor .
Ailesi biraz sıkıntı yani yok gibi birşey gidemem diyor .Boşanmayı da istemiyor ama rezil olsun ,burnu surtsun birdaha cesaret edemesin diyor .
Ben eğer boşanmayacaksa çok iş arkadaşlarına filan yayıp ağıza sakız yapmaması gerektiğini düşünüyorum .Bana kalsa şikayet ederim ama işten atılırsa diye korkuyor .
Birde dedim ki ,evden git birkaç gün mesela bilmediği bir arkadaşına veya polisevine .Biraz korksun .Saçma mi bilmiyorum ama çok saskinim.
Eşim polis şimdi sordum sizin için aile içi mevzulardan dolayı açığa alınma yada görevden atılma gibi durumlar olmaz sadece disiplin cezası alırmış..

İftar hazirlamayayim, maaş kartını da alayım sipariş veremesin..

Amaan aman nasıl da güzel rezil etmiş olacak ..
Adamin nasıl da burnu sürter şimdiiii bak gör...

Çocukluktan başka bir şey değil bu.

Öfkeli adamı daha çok üstüne sarıyor haberi yok.
Gelen kimse olayın iç yüzünü bilmeyecek ki, zaten kadın da söyleme taraftarı değil..
Eee gelenler ne düşünecek peki ?

*Kadının beceriksizligi diye düşünecek.
*Kadının çocukluğu diye düşünecek..
*Kavga etmişler çocuk gibi kavgalarının bedelini de gelecek olan misafire ödetiyorlar diyecek.
Vs vs..

Ama emin olsun ki kimse ahhh zavalli kadıncagiz demeyecek..
Olsa olsa zavallı devrem çocukla uğraşıyor diyecekler..

Burnu sürten kimse olmayacak yani.
Yanlış hamleler...

Boşanmak istemiyor burnu surtsun... Hmmm........... O zaman evinde otursun kocasıyla. Ne diyelim?????

Ne arkadaşına ne kocasına, sadece çocuğa yazık olacak. Ağzından ne çıktığını söyleyemeyecek kadar ağır konuşmuş dayak ile sonlanınca burnu sürtülsün diyor, yahu adam öldürmüş olsa mahkeme bile ağır tahrik diyip cezayı düşürüyor, şu ağzınızdan çıkanları tutacaksınız, dayak yediğin adamdan boşanmayı göze alamıyorsanız burnu sürtülsün diye saçmalamayacaksınız adam mahkemeye verir arkadaşınızın burnunu sürter, hele hele çocuğun önünde yapıyorsunuz ya bunları allah sizi islah etsin.

Öncelikle Mesaj atsa millete, başlarının çaresine bsksınlar. Acil bi durum çıktı falan. Whatsup grubu vardır. 2. Olarak ta eşine ne demiş? Annesine falan dokunacak ağır bir küfür ise o.ç falan gibi bilemiyoruz. Şimdi neye göre yorumlayalım. Salak falan dediyse adam bu haldeyse farklııııı öbür türlü farklı yani.

Boşanmayı düşünmüyorsa diyelim şikayet etti diyelim görevden aldılar. Bunun zararı kadına daha fazla olmaz mı? Adamı işinden etsin kira zamanı gelince ev sahibine der artık kocamı burnu sürtsün diye işten attırdım. Kartı alınca mı burnu sürtüyormuş kocasının orası daha büyük saçmalalık. Madem boşanmayı düşünmüyor siz de yardımcı olmayın sonra kötü olan siz olursunuz

Kredi kartını maas kartını almak ne demek yahu?
Sinirler gerilmiş oldukça arkadaşınızda yemeye misafir gelecek diye stres yaptı belli ki.
Yani burnunu kredini kartını maas kartını alıp gelecek insanları ac birakarak sürtemez. Hem günah madem misafir çağırdı misafirlerini güzelce ağırlayıp benden bu kadar seni artık hayatimda istemiyorum demeliydi yani ne yapacaksa yarın yapsaydı. Hem bosanmayi dusunmuyor hem insanlara karsı rezillik ne gerek var ki..

Öncelikle misafirlere yemeğin acil bir durumdan dolayı iptal etsinler. Ikincisi darp raporu alsın. Bugün aklı başına gelmiyorsa yarın gelebilir. Arkadaşınız ne söylediğini söylemediğine göre ağır birşey (kocasının annesine çok ağır küfür edip dayak birini biliyorum mesela). Madem bosanmak gibi bir niyeti yok bari ikisi sakinleşip aile terapistine gitsin. Ortada bir cocuk var. Ikisi de cok dengesiz hareket ediyor.

Polisevine mi anında bulur .rapor alıp şikayet çi olmayabilir bildiğim kadarıyla en sağlıklı bilgiyi hastane Polisi verir ama o da polis olduğu içim devresini koruma amaçlı haber eder eşine

Back
X