- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
Merhabalar ,çok hızlı yazıyorum yazım yanlışı filan olursa affola .Eşimle aynı ekipten bir arkadaşı var ailecek görüşürüz esiyle de.Esimin iş yerinde her akşam bir aile iftar yemeği hazırlıyor bu akşam sıra onlardaydi.Neyse sabah tatlı vs hazırlamaya başlamış erkenden olsun diye oğlumdan az küçük bir oğlu var ,çocuk baya çığlık kıyamet bağırmaya başlamış ne istediğini de anlamadim birlikte yapiyodum yemeği filan oyun gibi dedi .Sonra çocuk yoğurdu filan fırlatmış vs bende sesimi yukselttim dedi .Eşi birden uyanmış ne bogurdunuz filan diye Arkadasta bağırınca çenesini sikip bağırma gerizekalı filan demiş karşılıklı hakaret vs den sonra arkadaş ağır bir laf etmiş (ne olduğunu söylemiyor) sonrada eşi kumandayı fırlatmış kızın sırtına ve sırt kırmızı mor arası bişey .Şoka girdim asla böyle birşey yaşamaz diyebileceğim bir çift .
Şimdi diyoki darp raporu alsam ama ilk etapta şikayet etmesem oluyor mu ?
Polis olduğu için şikayetçi olduğu an açığa alma hatta görevden atılma oluyormuş bilen var mı ?
Yemeği filan yapmıyor o sinirle maaş kartını kredi kartını da almis yemekte alamasin rezil olsun herkese diyor .
Ailesi biraz sıkıntı yani yok gibi birşey gidemem diyor .Boşanmayı da istemiyor ama rezil olsun ,burnu surtsun birdaha cesaret edemesin diyor .
Ben eğer boşanmayacaksa çok iş arkadaşlarına filan yayıp ağıza sakız yapmaması gerektiğini düşünüyorum .Bana kalsa şikayet ederim ama işten atılırsa diye korkuyor .
Bilgisi olan varsa yardım istiyorum .Esim bilmiyor henüz .
Birde dedim ki ,evden git birkaç gün mesela bilmediği bir arkadaşına veya polisevine .Biraz korksun .Saçma mi bilmiyorum ama çok saskinim.
Bu arada arkadasim yanimda onun isteğiyle yazıyorum
Şimdi diyoki darp raporu alsam ama ilk etapta şikayet etmesem oluyor mu ?
Polis olduğu için şikayetçi olduğu an açığa alma hatta görevden atılma oluyormuş bilen var mı ?
Yemeği filan yapmıyor o sinirle maaş kartını kredi kartını da almis yemekte alamasin rezil olsun herkese diyor .
Ailesi biraz sıkıntı yani yok gibi birşey gidemem diyor .Boşanmayı da istemiyor ama rezil olsun ,burnu surtsun birdaha cesaret edemesin diyor .
Ben eğer boşanmayacaksa çok iş arkadaşlarına filan yayıp ağıza sakız yapmaması gerektiğini düşünüyorum .Bana kalsa şikayet ederim ama işten atılırsa diye korkuyor .
Bilgisi olan varsa yardım istiyorum .Esim bilmiyor henüz .
Birde dedim ki ,evden git birkaç gün mesela bilmediği bir arkadaşına veya polisevine .Biraz korksun .Saçma mi bilmiyorum ama çok saskinim.
Bu arada arkadasim yanimda onun isteğiyle yazıyorum