hepinize çok teşekkür ederim.
burda yaşamak istemiyorum die çıkışlar yaptığımda tamam yaşama diyor eşim artık...
ne istiyorsan yap yoruldum artık diyor.
bu kadar basit olmamalı....
ben de götür tekrar evimi kur orda diyorum...benden bişey beklem diyor öyle kalıyor konu.ama sonra yakınlaşan kendi oluyor bana.
hepinzi de doğru söylüyorsunuz. bir kaç hafta ayrı kalmak... kalabilririm sanırım ama ben bu insanla çok mutlu olurdum bu kadar iş ve para planı yapıp beni saf dışı etmeseydi. işte buna üzülüyorum.
arkadaşlar zaten eğer gidersem ayrılmayı göze alarak yapamıyorum diyeceğim... olmuyor......
çok zor geçti herşey benim için. eski konulaırmı bilenler de var. biraz da hassas ve özgür bir yapım var ve böyle alışmışım.
eşimin kararlarını uygulamak çok zor geliyor. çnkü onun planları bütün düzenimi bozmam, gelecek planalrımı bi kenara koymamla olacak şeyler maalesef.
bi psikologa gitmiştik. bizi birlkte aldı kadın odasına ve saatlerce tartıştık karşısında. ve sonrasında kadın bana diyor ki eşinin yerinde başka bi erkek olsaydı ehhh yeter beaaa der ve çıkardı diyor. adam seni seviyor diyor. sınavlara çalışmııcaksın bu durumda diyor, eşine tabi ol diyor,o şehri kabullen ömür boyu kalırım demiyorki eşin diyor ve horlaması varsa da ayrı yatıyoruz die paralama eşini diyor, eşin buna çözüm bulana kadar ayrı yatın bunda bişey yok diyor, ben yurtdışına eşi için çıkıp da bi sene evden dışarı adımını atmayan bayanlar biliyorum diyor ve psikolog beni iyice hafakanlara soktu ve bunların %90 ını eşimn yanında söyledi
eşim maddi konularda ksıtlamaz beni. sanırım ben de maddi konuya asla düşkün olmadığım içindir. düşkün olsam gözü korkardı ve sorun ederdi eminim.örneğin sabah arabayı almadım ve eşimi de beklemedim evden tek çıktım. otobüle geldim işe. bura küçük bi yer otobüsleri falan sevmiyorum eşim biliyor. kavga gürültü bağrışma vs çok oluyor yazınsa aşırı sıcak..
öğlen eşim aradı arabanın anahtarını yeni gördüğm nie almadın dedi?
sana bıraktım işlerin oluyor dedim.
benden önemli senin için bu araba mevzuu al arabayı dedi. bişey demedim. akşamdan kavgalıydık.
kızlar kavgalarda adım atan eşim oluyor.ama asla şundan kavga ettik de böyle yaparız die konuşulmuyor. sonrasında soğuk soğuk konuşmalar ve sonrasında normale dönülüyor gibi oluyo. ama benm kafam hep yorgun..
adım atacak gücüm olmadığını ya da kendi içimde derin mevzularla boğuştuğumu biliyor. sanırım bundan dolayı adım atıyor.
bazen de kariyerim için gerekli olan sınavları geçeyim eşim gidemeyiz burda işimi oturttum derse o zman rest çekerim diyorum ama hergün kendi bunalımımdan, pişmanlığımdan, üzüntümden ders de çalışamıyorummmmmmmmm

(((((((
en az 4 5 sene kalacakmış burda. sen sınavı kazansan da 1 sene içinde olmııcak mı işin diyor. bu bana uymuyor diyor..