çok merak ettim hangi il de yaşıyorsun bu kadar kötü durumdasın..Bence eşine olan duyguların körelmiş biraz çünkü eşinin tarafından bakınca o da bir gelecek kurmaya çabalıyor iş kuracak diyorsun tabi ki çevresi neredeyse orada iş kurmak ister eğer eşini seviyorsan bence destek ol eşine eğer şehir değiştirmeyi düşünmüyorsa sen de boşanmak istemiyorsan hayatınızı zindan etmeyin birbirinize yaşadığın şehre alışmaya çalış
benim ablam boşandı yurtdışına gitti evlenip yaşadığı yeri bahane etti alışamıyorum ülkemi istiyorum sizi özlüyorum vs. ama soruyorum abla eşini çok sevseydin boşanırmıydın diye boşanmaz kalırdım sabrederdim dedi...
kötü durumda olmam sanıırm artık psikolojim iyice bozuldu,
çok zor geçti herşey benim için, gelme sürecimden tut geldikten sonraki günlerim....
eşim buraya iş kurmak için gelmedi burdaki firması hem daha çok para veriyordu hem de her akşam evine gelebilecekti. diğer türlü ankarada iyi para veren firmalar ş.dışına gönderiyorlardı ayda bi haft a 10 gün. benim gelişim son dak golü oldu, çok zordu çok.şimdiyes e,iş kurup buraya yerleşecek alttan alttan!!!!
eşim çok ısrar etti. saçma saçma bahaneler de sundu. ankarada kimsemiz yok herkes orda dedi ki burda olanlar onun kendi çevreis ve ailesi. ankarada benm çok fazla akrabam var, yakın derecede.ama onları saymadı.
anneme ihityacımız olur dedi. ki söylediklerinden en iğretisi de buydu benim için. ben tek başıma kurdum bekar evimi. 1 erkekten dahi yardım istemedim. parayı verdikten sonra herkese işini yaptırabiliyorsun. ben kimseden birşey istemedim bugüne kadar. anneme ihtiyacımız olur diyor adam bana. böyle bu gibi birçok sebeple burası için ısrar etti. artık en son ve herkese söyeleidği sebep nerdeyim benim bi haft a 10 gün ş.dışında olmama nasıl razı oluyor dedi bana da böyle çıkıştı. kızılayda gezmek benle olmandan önemli dedi. ama sorun sadece ankadaran gitmek değildi artık.
eşim ankarya gelirken annesi istememiş, ama annesine söylediği şu olmuş eşimin nerdeyime kıyamam o gelmesin ben giderim, e şimdi niye kıyıyorsun o zaman??????
bunlar beni kemirdi. düğün sürecinde annesinin beklentileri ve bu beklentiler yüzünden eşimle olan kavgalarımız. hepsi ama hepsi beni hem eşimden hem memleketinden hem ailesinden çoook soğuttu.
hayatımı sahiplenemiyorum burda. eşim yüzünden diyorum onun yüzünden böyleyim. ona öfkem geçmiyor.. o çevresiyle arkadaşlarıyla doğup büyüdüğü yerle ailesiyle istediği hatunla istediği işle her şekilde istediği şeylerle iç içeyken ben büyük bi kabullenememişlik ve atlatamadğım travmalarla boğuşuyourm. anlamaıyor anlayamıyor beni. bazen yeter diyor isyan ediyor, bazen ben isyan ediyorum ama benim bir tek eşim var burda benim için, ona karşı da içimde büyük bir öfke var, çoğu zaman bastrmaya çalışsam da bu beni hasta edecek ve böyle tek bi insana bağımlı şekilde yaşamak hiç bi zaman yapmadığım bir şeydi. eşim dışında mutlu olabilecğeim hiç bi şey yokkkkkkkkkkkkkk!!!!!
dün psikolga gittim, bi bayanın tavsiye ettiği birine, çünkü artık kafayı yemek üzereyim. kadın dinledi. birkaç travma atlatmışsın bu süreçte ama atlatamamışsın tedavi edilmeden üstüne başka şeyler yaşamışsın dedi. devam edicem o bayana ama artık bazen saniye dayanacak gücüm yok diyorum içimdekilere ama bir defa daha dayanıyorum.....
ablanı anlayabiliyorum aslında özlemden ziyade o adam için bunca fedakarlığa dayanamadı ablan, değmez dedi.
bunu ben de çoğu defa hissediyorum ama eşimin iyi tarafları geliyor aklıma bu ikilemse berbat bir duygu
peki ablan boşandığına hiç pişman oldu mu?????? ne yapıyor şimdi???