Şiddet gördüm:(

Problemlerimizden bahsettiğim kişiler de idare etmem konusunda tavsiyelerde bulundukları için kendimi hatalı, eşini sinirlendiren biri olarak görmeye başladım eşim de senin yüzünden böyle davranıyorum diyor özür dilemiyor

Hıhı oldu, katillerin de hep bir savunması vardır zaten.
Her günahın bir açıklaması olduğu gibi.
Kocanızdan boşanmakla kalmayın, çevrenizi de değiştirin.
Siz o adama(adam diyorum ya tövbe) tokat atsanız bile, o sizin kılınıza yine dokunamaz.
Güç eşitliğizi var, sizin üstünüzde mi gövde gösterisi yapıyormuş?
Ringlere alalım kendisini, zevkle mısır yiyerek kaşı gözü patlarken izleyelim.
Kolaydı karısını hem fiziki hem ruhen bitirmek.

Bana vurduğu geceler üzüntüden uyuyamıyorum ona da kendisinden güçlü birisinin aynı şeyi yapmasını incindiğimi anlamasını istiyorum boşsnacağız ben bu huyunu duzeltemiyorum

Bana vurduğu geceler üzüntüden uyuyamıyorum ona da kendisinden güçlü birisinin aynı şeyi yapmasını incindiğimi anlamasını istiyorum boşsnacağız ben bu huyunu duzeltemiyorum
Bu huy değil, karakter.
Siz değil, uzmanları bile düzeltemeyebilir.
Şiddet eğilimi tedavi edilmesi gereken ciddi bir durumdur.
O adamın kum torbası olmayın ne olur...

Eminim ağlayarak değil, öpücüklerle uyumayı hakeden bir kadınsınız.
O güç içinizde var, en zoru karar vermek.
Gerisi çorap söküğü gibi gelecek ve sonrası özgürce insanca bir hayat.
Lütfen, lütfen kurtarın kendinizi.

Etrafınızdaki insanlara hak verdim. Eğer boşanmak istemiyorsanız, herhangi bir sebeple böyle bir niyetiniz yoksa susun, idare edin de dayak yemeyin bare. Her şeyi alttan alın, ne derse tamam diyin ne derse yapın. Böylelikle dayak yemezsiniz. Yok eğer ben insanım makine değilim neden köle gibi davranayım derseniz o zaman eşinizin yaptığının bahanesinin olamayacağını kabul ederek boşanma davası açın.
Zamanında bir laf okumuştum akılı kadın dayak yemez diye o laf şöyle doğru aslında akıllı kadın ilk şiddet gördüğü anda çekip giderse 2.kez bu durum tekrarlanmaz. Şiddetin biri ikisi beşi, bahanesi, sebebi olamaz. Bir kez şiddet gördüğünüz an kestirip atmalısınız bunu bütün kadınlar için söylüyorum.

Normal zamanda da sevgisini öyle gösteriyor ki sanki bana çok düşkünmüş de hiç öyle şeyler yapmıyormuş gibi ben paikolojisini anlamıyorum karmakarışık oldum
Bir Özünde cok iyi vakası daha
Karmakarışık olmayın, özünde iyiyse sorun yok.
Aileme soylesem sahip cikarlar demıssınız ama soylememıssınız.
Bu özü iyi ama sizi döven adamı aılenıze söylemeyin sonucta sızı normal zamanda sevıyormus cunku sevmese dk basi döverdi. Es vermesi guzel bir sey.

Eşinizle olan sorunlarınızı kiminle paylaştığınızı çok merak ettim açıkçası? Herkimse sizi yanlış yönlendiriyor. Ya direk eşinizin tarafında biri ya kendi de mutsuz bir evliliğin içinde olduğundan dolayı normal algısı değişmiş.

Evlenmek aile olmaktır. Eğer bir çocuk ailesine karşı her an tetikteyse şiddet görmemek ya da hakkı olan gereksinimleri karşılamak için taktiksel davranmak, karşı tarafı hoş tutmak, onların iyi saatini kollamak zorunda kalıyorsa bu aile çocuk için fonksiyonel ve sağlıklı bir aile midir?

Ya da bir anne oğlunun öfke patlamalarından korktuğu için hep oğlunun huyuna gidiyorsa, hiçbir yanlışını düzeltmiyor, her hatasını alttan alıyorsa iyi annelik yapmış mı olur?

Yanında kendinizi en az anne-babanız, kardeşiniz kadar rahat hissettiğiniz bir kocanız yoksa boşuna hayatı kendinize zorlaştırmayın evliliğimi kurtaracağım diye. Öyle koca olmasa da olur çünkü.

Sizin gibiler yüzünden artık ne yapacağımızı bilemez olduk.
ilk dayakta defolup gitmeyecek kadar onursuz ve omurgasız olmasaydınız bunca kadın cinayeti olmazdı.
Katlandıkca katlan verdikçe ver tavizi daha nasıl düzelir diye dert yan.

Ye dayağını otur madem BOSAMAYACAKSIN BİZİM CANIMIZI KONUNLA SIKMA. Hadi eyvallah

Peki neden boşanmiyorsunuz?
Neden bu manyak adam dövuyor sizi?
Kendinize sayginiz olsun lutfen.
O deliyi cekmek zorunda degilsiniz.

İdare etmeyince vuruyor ne demek?
Bi arkadasımda böyle diyordu dedim kızım elin armut mu topluyo
Bana vurcak adama hic bisey yapamıyosam kafasına geciririm tavayı.İkizler burcuyım tersim pistir yeminle yaparım.
Ve net bosarım.Bosamadan önce Allah ne verdiyse girisirim böylesine.
Ne demek siddet?Bu evlilik değil kölelik!
Sonra nasıl yüz yüze bakıyorsunuz

Herkes bana yuvayı dişi kuş yapar onu idare etmeyi bil kendine vurdurma diyor

Bu aklı size hangi durgun zekalı verdi?
Bu durumda verilecek tek mantıklı tavsiye "acilen boşan, kendine vurdurma" olabilir ancak.
Dayak yememek için kimseyi idare etmek zorunda değilsiniz.
"Ailem arkamda durur" deyip bu eziyeti çekmenin mantığı nedir?

Dayak yiyip, üstüne üstlük araba da dövüyor, daracık yer kapıyı da kitledi mi iyice gözü dönse kafanıza vura vura öldürür sizi...
Ve siz boşanmaya kalkışsam alttan almaz diyorsunuz?
Maalesef siz kendinizi dayağa layık görüp boşansam alttan almaz deyip hala korkuyorsanız??? Kendinize değer vermiyorsunuz.
Dayak yemeye devam edeceksiniz.

Birde madem yaşadıklarınız ortada adam ortada neden gittiniz ki, adam belli ki iş uzayınca sizi göndermeyecek. Gitmek istediğinizde dayak atacak. Madem de boşanmıyorsunuz adımlarınızı ona göre atıp gitmeseydiniz.
Şimdi şey dersiniz gitmeme gibi durumum olamaz mutlaka götürür.
O zaman da hiç ses etmemeniz gerekli.
Ne acı sosyal ağda dert yanıp böyle bı adamdan dayak yemeye devam.

Kendine vurdurma diyenleri yuvayı dişi kus yapar diyenleri dinleme bacım bu zulme kim katlanır onlar katlansinda görelim millet anca konuşur kimin ne çektiğini Allah bilir bosan boşanma diyemeyiz eşini tedavi olmaya ikna edebilirsin dr bi ilaç yazar bakarsın tüy gibi olmuş ama tabi eşinin istemesi lazım

Bu aklı bana onun ailesi ve çevresinden verdiler. Şiddet çok onur kırıcı bir sey onun huyunu bilenler dışında başkasına söyleyemedim buraya yazdım ve bir şeylerin farkına vardım herkes karşı çıkıyor

Teşekkür ederim bunu yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…