Şiddet gördüm:(

Benim eşim de saygın bir meslek ve çevreye sahip, dışardan şiddet eğilimli olduğunu bilmiyorlar. Statü guzel bir şey ama böyle şeyler yaşayınca yerin dibine batsın diyorsun. Bir şey sormak istiyorum eşim bana diyor ki başka kocalar sebepsiz yere nasıl dövüyor (kuzeninizin eşi gibi olaylardan bahsediyor) ben ise senin davranışlarına göre öfkemi kontrol edemediğim için vuruyorum diyerek kendisini aklıyor. Kuzeninizin eşi gibi yapmasa bile birkaç defa vucudumda morluk oluşmasına sebep oldu bu haklılığını göstermez değil mi.

Boşanacağım devam edemiyorum eşiniz cok sinirli olmasına rağmen durumu nasıl idare ediyor?

hangi beyin yoksunu diyor idare et kendine vurdurma diye?

Adam istediğine ulaşmış sizi iyice pasif hale getirmiş. Özgüveniniz yok ve cevrenizdekilerin sözlerinden etkilenerek suçu kendinizde buluyorsunuz.
Aklınızın başına gelmesi için bu adamdan bir süre uzak durun, ailenizin yanına geçin ve yaşadıklarınızı salim bir kafa ile tekrar süzgeçten geçirin.
Sizi öyle güzel manipüle etmiş ki bosanacağınızı asla düşünmüyor çünkü ipleri eline vermişsiniz.
İş ciddiye binince yalvarmaya başlayacaktır ama huylu huyundan vazgeçmez, iki gün iyi olur sonra yine aynı devam eder.
Karar sizin.

tabi bosanma dicek ailesi, sen bosanirsan onlarin basina kalacak bu insan görünümündeki piskolojik hastalik

Hayırdır kim öldü de siz yerine buranın ağası oldunuz? Ne tüm kknın sözcüsüymüş gibi 'bizli' yorum yapmak, ne de kimin hangi konuyu hangi şartlarda acabileceğine karar vermek sizin haddiniz değil.

Zaten şiddet görmüş ve psikolojik olarak bastırılmış bir kadına içinizdeki tüm birikmiş öfkeyi akıtınca ona yardım etmiş olmuyorsunuz.

Kız onun ailesi zaten 'idare ede ede' yetiştirerek bu hale getirmiş kocanı. Şimdi de tekrar başlarına kalmasın diye seni kullanıyorlar.

Annen baban ne kadar üzülür bunları yaşadığını ama onlardan yardım istemediğini bilseler. Kendini düşünmüyorsan onları düşün. Bir evlat kolay mı yetişiyor? Kim ister çocuğunun düzenli dayak yemesini.

Tanidigim bir akrabam da sizin

gibiydi kocasi ayni ya.
Kiz boşandı adam pisman kadin simdi

hayatini yaşıyor adam da pisman oldugu icin kadının ev ihtiyacydi kiyafetti masraflarını karsliyor niye barssin diye kadin barisr mi hayr. O kadar cekti simdi o cekiyor

Ben boşansam canımı yakmaya çalışır asla alttan alacak bir insan değil

Evet bilseler çok üzülürler telefonda sesim kötü gitse bile üzülüyorlar

e yani baksana ya gidip sarilasim geldi o kadar normal diye beynini yikamislar ki, kizin ayrilmaya cesareti yok.

kuzun anan baban bunun icin mi dogurdu seni.
Ailem bana kıymet veriyor hatta saygılı bile davranıyorlar bu adam da işine gelirse diyor biraz kendini değiştirmeye çalışıyor yeterli olmuyor bu huylarını aşamıyoruz

Evet bilseler çok üzülürler telefonda sesim kötü gitse bile üzülüyorlar

İnan bilmezlerse daha çok üzülürler. Eşinin şiddeti çığ gibi artarak büyüyecek, çünkü bu böyledir. Her seferinde sınırı bir tık daha aşar karşındaki. Bir noktada yaşadığın şiddetin izlerini çevrenden saklayamaz hale geleceksin. İşte şimdi söylemezsen o zaman annen-baban, çevren onlarla paylaşmayıp işlerin bu noktaya gelmesine izin verdiğin için daha çok üzülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…