Şiddet gördüm:(

Evet evde yalnız kalmama izin vermedi, ses etmeyim diyorum bazen öyle gıcık oluyorum ki tepkimi gösteriyorum sonunda pişman ediyor ben gerçekten bıktım bitireceğim evliliğimizi

Kendine de vurdurmuyor kocaya vurulurmuymuş padişah ya beyfendi öyle sinir bozucu ki gücüm yetmiyor hırsımı alamadığım her şiddet olayı beni mahvetti

Ben ilkinde bırakıyordum ailesi idare et diye diye bu konu sanki normalmiş de benim öyle davranmamam gerekiyormuş gibi algılarımla oynadılar, şu an sağlıklı düşünemiyorum o yüzden

Peki o zaman neden sizi döven birinin yanında durmaya bu kadar ısrar?
Bağımlı kişilik özelliklerine sahibim onunlayken beni mutlu ettiği kadar mutluyum o yokken üzülüp duruyorum bu durumu nasıl aşacağım? Bir de ben ona ters ne hareket yapsam karşılık veriyor ayrılma kararı verdiğimde de o oranda intikam almak isteyecek cesaretimi toparlayamadım

Güzel kardeşim, çocuğun yokken bu adam böyle davranıyor peki çocuğun olunca ne yapacaksın, onun gözünün önünde mi dayak yiyeceksin? Böyle bir adam çocuğunu da döver inan bana. Doğmamış çocuğunun günahına giriyorsun. Sessizce çık o evden, ailenin yanına dön. Gençsindir muhtemelen, hayatını yeniden kurarsın. Dünyada tek o adam var gibi düşünme. Milyonlarca kadın evlenip boşanıyor, hatta tekrar evleniyor. Sen çoK değerlisin, kimsenin seni üzmesine izin verme.

Ben ilkinde bırakıyordum ailesi idare et diye diye bu konu sanki normalmiş de benim öyle davranmamam gerekiyormuş gibi algılarımla oynadılar, şu an sağlıklı düşünemiyorum o yüzden
Ailesi seni sevdikleri için yada aman oğlumuzun yuvası yıkılmasın diye sana sabret demiyorlar, boşanıpta bizim deliyi tekrar başımıza sarma diye uğraşıyorlar.

Süresi geçmediyse hemen gidip darp raporu alın. Ayrıca biz insanız kuş değiliz ne münasebet yuvayı dişi kuş yapar. Hayvanlar aleminden örnek vermeye başlarsak hiçbir hayvanda dişisine el kaldırmıyor

Yok inmiyor duygularımın nasıl incindiğini bile bile her defasında bir bahaneye sığınıyor
Biliyorum aynılarını yaşadım ben düzelmesini beklerken iyice beter olmuştu. Kafama vura vura bas agrisindan geceleri uyuyamiyordum. Ben kurtuldum çok şükür. Darısı sizin başınıza inşallah. Allah korusun boyle psikopatlarin ileri de ne olacagi belli olmuyor. Can korkusuyla yaşamaktansa bırak gitsin.

Yuvayı dısı kus yapar ıdare et ne ya bız bu dunyaya ananların adam gıbı yetısteremedıgı ...... Egıtmeye kahrını cekmeyemı geldık. Gonder annasının evıne al sen ıdare et oglunu bu olmamıs dee. Kabullenme sen kabul ettıkce o daha fazlasını yapacakkk

Yuvayı dısı kus yapar ıdare et ne ya bız bu dunyaya ananların adam gıbı yetısteremedıgı ...... Egıtmeye kahrını cekmeyemı geldık. Gonder annasının evıne al sen ıdare et oglunu bu olmamıs dee. Kabullenme sen kabul ettıkce o daha fazlasını yapacakkk

"yuvayı dişi kuş yapar, kendine vurdurma" nedir ya? eşiniz olacak yaratık insan olsun vurmasın bir zahmet! onun eylemlerinin sorumluluğu niye size kalıyormuş?
burada sizin yapabileceğiniz, yapmanız gereken tek şey boşanmak. 3. sayfa haberi olmadan evvel.

Boşan arkadaşım.Sana kendini bu kadar değersiz hissettiren,ailesi tarafından işlerine öyle geldiği için bu yaptığı normal karşılanan bu deliden ve ailesinden kurtul biran önce.Bak adam ne güzel yazmış evlilik bir tedavi şekli değildir.

Evet evde yalnız kalmama izin vermedi, ses etmeyim diyorum bazen öyle gıcık oluyorum ki tepkimi gösteriyorum sonunda pişman ediyor ben gerçekten bıktım bitireceğim evliliğimizi
Bir erkeğin kadının başına bile bile vurması tasarlayarak şiddet uygulamasıdır. İlerde bir sürü sağlık sorunu ile karşılaşıyor insan.
Yok gözüm döndü bilmemne bunlar palavra.
Luften kendinize değer verin, yalvarsa bile geri dönmeyin.
Şiddet sürekli uygular, kalkan el inmez.
Bir kuzenimin kocası kuzenimi öyle dövüyormuş ki...
Ayaklarındaki kaval kemikleri girintili çıkıntılı olmuş.
Bı yediği dayakta hafızası gitmiş.
Nasıl kafasına vurduysa artık.
He diyeceksiniz ki niye ayrılmadı.
Çok tanınan bı adam, çok iyi bı hayat, çok iyi bı çevre bunları bırakmadı. Oğlu en iyi okullarda yurt dışında felan okuyordu ama gerçekten öyle üfürükten değil o eğitime sağlam para lazım.
Kuzenim yaşlandı. Kocası öldü de öyle rahata erdi.
Şimdi diyormuş ki hayat yaşıyorum.
Şu avutmaya bak gençlik dayakla geçsin. Evde perdeleri açamazdı. Vs vs.
Bide kuzenim alanında çok iyi bı öğretmendi. Ayrılsa kendi ayakları üzerinde de dururdu.
Siz lütfen kendinize bunu yapmayın.

Kabul etmiyorum bu sefer de ben böyleyim karşı gelme diklenme öyle davranmam diyor. Genelde uysal bir insanımdır çok sinir olursam tepki veriyorum onda da böyle yapıyor

Evet karar verdim bosanacagım

Aynen öyle ailesi de bu düzelmez evlendin artık nasıl sürdürebilirim diye bak diyor. Duzgunce konuştum iç dünyamı anlattım olmadı, ağlayıp sitem ettim olmadı, ailesine söyledim etkileri olmadı, değişecek gibi degil davranışları

Kabul etmiyorum bu sefer de ben böyleyim karşı gelme diklenme öyle davranmam diyor. Genelde uysal bir insanımdır çok sinir olursam tepki veriyorum onda da böyle yapıyor
Her ınsanın sabrı vardır ne demek dıklenme bende cok sakın bır ınsanın daha bu yasıma kadar kımseyle kavga etmıs ınsan degılım aksıne esımde cok kavgacı ve sınırlıdır ama ben ona bazen cok bagırıp cagırıyorum sabır zorluyorlar ama bu vurmaya sebep degıl bence senı bastırmıs o yada kadın susmalı modunda bosanma fıkrın varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…