- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Evet evde yalnız kalmama izin vermedi, ses etmeyim diyorum bazen öyle gıcık oluyorum ki tepkimi gösteriyorum sonunda pişman ediyor ben gerçekten bıktım bitireceğim evliliğimiziDayak yiyip, üstüne üstlük araba da dövüyor, daracık yer kapıyı da kitledi mi iyice gözü dönse kafanıza vura vura öldürür sizi...
Ve siz boşanmaya kalkışsam alttan almaz diyorsunuz?
Maalesef siz kendinizi dayağa layık görüp boşansam alttan almaz deyip hala korkuyorsanız??? Kendinize değer vermiyorsunuz.
Dayak yemeye devam edeceksiniz.
Birde madem yaşadıklarınız ortada adam ortada neden gittiniz ki, adam belli ki iş uzayınca sizi göndermeyecek. Gitmek istediğinizde dayak atacak. Madem de boşanmıyorsunuz adımlarınızı ona göre atıp gitmeseydiniz.
Şimdi şey dersiniz gitmeme gibi durumum olamaz mutlaka götürür.
O zaman da hiç ses etmemeniz gerekli.
Ne acı sosyal ağda dert yanıp böyle bı adamdan dayak yemeye devam.
Adamın mükemmel olduğuna inandırılmışım buraya yazana kadar deli olduğunun farkında değildimPeki neden boşanmiyorsunuz?
Neden bu manyak adam dövuyor sizi?
Kendinize sayginiz olsun lutfen.
O deliyi cekmek zorunda degilsiniz.
Yok inmiyor duygularımın nasıl incindiğini bile bile her defasında bir bahaneye sığınıyorAileniz arkanızdaysa 1 dakika durmayın. O el bir kere kalktıysa bidaha inmez.
Kendine de vurdurmuyor kocaya vurulurmuymuş padişah ya beyfendi öyle sinir bozucu ki gücüm yetmiyor hırsımı alamadığım her şiddet olayı beni mahvettiİdare etmeyince vuruyor ne demek?
Bi arkadasımda böyle diyordu dedim kızım elin armut mu topluyo
Bana vurcak adama hic bisey yapamıyosam kafasına geciririm tavayı.İkizler burcuyım tersim pistir yeminle yaparım.
Ve net bosarım.Bosamadan önce Allah ne verdiyse girisirim böylesine.
Ne demek siddet?Bu evlilik değil kölelik!
Sonra nasıl yüz yüze bakıyorsunuz
Ben ilkinde bırakıyordum ailesi idare et diye diye bu konu sanki normalmiş de benim öyle davranmamam gerekiyormuş gibi algılarımla oynadılar, şu an sağlıklı düşünemiyorum o yüzdenSizin gibiler yüzünden artık ne yapacağımızı bilemez olduk.
ilk dayakta defolup gitmeyecek kadar onursuz ve omurgasız olmasaydınız bunca kadın cinayeti olmazdı.
Katlandıkca katlan verdikçe ver tavizi daha nasıl düzelir diye dert yan.
Ye dayağını otur madem BOSAMAYACAKSIN BİZİM CANIMIZI KONUNLA SIKMA. Hadi eyvallah
Peki o zaman neden sizi döven birinin yanında durmaya bu kadar ısrar?Var aileme söylesem sahip çıkarlar aslında
Bağımlı kişilik özelliklerine sahibim onunlayken beni mutlu ettiği kadar mutluyum o yokken üzülüp duruyorum bu durumu nasıl aşacağım? Bir de ben ona ters ne hareket yapsam karşılık veriyor ayrılma kararı verdiğimde de o oranda intikam almak isteyecek cesaretimi toparlayamadımPeki o zaman neden sizi döven birinin yanında durmaya bu kadar ısrar?
Güzel kardeşim, çocuğun yokken bu adam böyle davranıyor peki çocuğun olunca ne yapacaksın, onun gözünün önünde mi dayak yiyeceksin? Böyle bir adam çocuğunu da döver inan bana. Doğmamış çocuğunun günahına giriyorsun. Sessizce çık o evden, ailenin yanına dön. Gençsindir muhtemelen, hayatını yeniden kurarsın. Dünyada tek o adam var gibi düşünme. Milyonlarca kadın evlenip boşanıyor, hatta tekrar evleniyor. Sen çoK değerlisin, kimsenin seni üzmesine izin verme.Bağımlı kişilik özelliklerine sahibim onunlayken beni mutlu ettiği kadar mutluyum o yokken üzülüp duruyorum bu durumu nasıl aşacağım? Bir de ben ona ters ne hareket yapsam karşılık veriyor ayrılma kararı verdiğimde de o oranda intikam almak isteyecek cesaretimi toparlayamadım
Ailesi seni sevdikleri için yada aman oğlumuzun yuvası yıkılmasın diye sana sabret demiyorlar, boşanıpta bizim deliyi tekrar başımıza sarma diye uğraşıyorlar.Ben ilkinde bırakıyordum ailesi idare et diye diye bu konu sanki normalmiş de benim öyle davranmamam gerekiyormuş gibi algılarımla oynadılar, şu an sağlıklı düşünemiyorum o yüzden
Biliyorum aynılarını yaşadım ben düzelmesini beklerken iyice beter olmuştu. Kafama vura vura bas agrisindan geceleri uyuyamiyordum. Ben kurtuldum çok şükür. Darısı sizin başınıza inşallah. Allah korusun boyle psikopatlarin ileri de ne olacagi belli olmuyor. Can korkusuyla yaşamaktansa bırak gitsin.Yok inmiyor duygularımın nasıl incindiğini bile bile her defasında bir bahaneye sığınıyor
Bir erkeğin kadının başına bile bile vurması tasarlayarak şiddet uygulamasıdır. İlerde bir sürü sağlık sorunu ile karşılaşıyor insan.Evet evde yalnız kalmama izin vermedi, ses etmeyim diyorum bazen öyle gıcık oluyorum ki tepkimi gösteriyorum sonunda pişman ediyor ben gerçekten bıktım bitireceğim evliliğimizi
Kabul etmiyorum bu sefer de ben böyleyim karşı gelme diklenme öyle davranmam diyor. Genelde uysal bir insanımdır çok sinir olursam tepki veriyorum onda da böyle yapıyorYuvayı dısı kus yapar ıdare et ne ya bız bu dunyaya ananların adam gıbı yetısteremedıgı ...... Egıtmeye kahrını cekmeyemı geldık. Gonder annasının evıne al sen ıdare et oglunu bu olmamıs dee. Kabullenme sen kabul ettıkce o daha fazlasını yapacakkk
Evet karar verdim bosanacagım"yuvayı dişi kuş yapar, kendine vurdurma" nedir ya? eşiniz olacak yaratık insan olsun vurmasın bir zahmet! onun eylemlerinin sorumluluğu niye size kalıyormuş?
burada sizin yapabileceğiniz, yapmanız gereken tek şey boşanmak. 3. sayfa haberi olmadan evvel.
Aynen öyle ailesi de bu düzelmez evlendin artık nasıl sürdürebilirim diye bak diyor. Duzgunce konuştum iç dünyamı anlattım olmadı, ağlayıp sitem ettim olmadı, ailesine söyledim etkileri olmadı, değişecek gibi degil davranışlarıBoşan arkadaşım.Sana kendini bu kadar değersiz hissettiren,ailesi tarafından işlerine öyle geldiği için bu yaptığı normal karşılanan bu deliden ve ailesinden kurtul biran önce.Bak adam ne güzel yazmış evlilik bir tedavi şekli değildir.
Eki Görüntüle 2552710
Her ınsanın sabrı vardır ne demek dıklenme bende cok sakın bır ınsanın daha bu yasıma kadar kımseyle kavga etmıs ınsan degılım aksıne esımde cok kavgacı ve sınırlıdır ama ben ona bazen cok bagırıp cagırıyorum sabır zorluyorlar ama bu vurmaya sebep degıl bence senı bastırmıs o yada kadın susmalı modunda bosanma fıkrın varmıKabul etmiyorum bu sefer de ben böyleyim karşı gelme diklenme öyle davranmam diyor. Genelde uysal bir insanımdır çok sinir olursam tepki veriyorum onda da böyle yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?