Şiddet gördüm:(

Genç arkadaşım sizin düşünmeniz gereken tek şey kendi fiziksel ve ruhsal sağlığınız.
Hâlâ 'ben ayrılmaya kalkarsam hemen birini bulur'a niye kafa yoruyorsunuz?
Siz üstünüze düşeni yapın, canınızı ve onurunuzu koruyun, kocanız olacak adam ne yaparsa yapsın.

Görüyorum ki siz kurban psikolojisindesiniz ve sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Rica ediyorum yaşadıklarınızı kendi ailenize anlatın, aileniz size sahip çıksın, gerekirse sizin yerinize insiyatif alıp sizi o evden çekip alsın.
Siz benim evladım olsanız ve adına koca dediğiniz bir adamın gözümden sakındığım, binbir emekle büyüttüğüm evladıma kıydığını, darp ettiğini öğrensem dünyayı dar ederim o adama.
Hemen ailenizi arayın, lütfen.
Neyi bekliyorsunuz?
'Beni sen sinirlendirdin' diyen kocanızdan bir posta daha dayak yemeyi mi?
Evet o evden gittiğinde ailemi arayacağım gitmezse bir daha dönemezsin, benim için de biter vs şeyler söylüyor cesaretimi kırıyor

Kendine de vurdurmuyor kocaya vurulurmuymuş padişah ya beyfendi öyle sinir bozucu ki gücüm yetmiyor hırsımı alamadığım her şiddet olayı beni mahvetti
Oldu pasam baska
Kadına vurmayı kimden ögrnmis?!
Kimse kimseye vuramaz.
Kadın,erkek,kedi,köpek,saksıdaki cicek bile siddeti haketmiyor.Sebep ne olursa olsun.

Ya ne desin
Ben öküzüm mü desin💆🏻‍♀️Der mi sence?
Bahsettiğin kisiler kvde,anne,yakın akrabadır kesin🤦🏻‍♀️
Evet eşimin çevresinden kadınlar. Onlar da eşime söz geçmeyeceğini bilip bana söylüyorlar yuva yıkılmasın diye ama eşimin beklediği gibi idare etme, alttan almayı yapamıyorum

Merhaba çok üzgünüm sizlerle paylaşmak istiyorum eşim çabuk sinirlenen parlayan biri o kriz anınını kontrol edemezsem ya hakaret ediyor ya bana vuruyor. Birkaç gündür şehir dışında onun akrabasındaydık buraya gelmeden önce, kalacağımız gün sayısını anlaştık evde planlarım olduğunu, gelmem gerektiğini söyledim tamam dedi. Burada da işi uzadıkça uzadı beni göndermesini istedim kabul etmedi ben çok stres oldum trip yaptım ağladım filan o sıra arabadaydık bana aşırı şekilde bağırdı ve 4-5 defa yüzüme kafama vurdu. Çok bunalmıştım idare edemedim böyle yaptı ben de insanım her zaman sakin ve dengeli kalamıyorum. Evde de tartışınca hemen beni bastırmaya çalışıyor baş kaldırmaya kalktığım an onun eli kalkıyor ne yapacağımı bilemiyorum. Herkes bana yuvayı dişi kuş yapar onu idare etmeyi bil kendine vurdurma diyor ama duygularım çok incinmiş durumda. Böyle devam edemeyeciğimi söylediğimde umrumda olmaz boşanırız diyor, ama yapamayacağımı düşünüyor boşanmak istemediğini biliyorum. Eğer kalkışırsam da alttan almayacağını biliyorum. Ama çok yoruldum bu ilişkide:KK43:
Ya allah askina bu devirde boyle bir disi kuş kalmissmiiiii🤬 Ne demek cok bunaldimda idare edemedim. Etmek zorunda misinnn?? Surekli bagirip cagran vuran birinin neyini surekli alttan alip disi kus olup yuvani kurtamayami calisacaksin.? Yapma.guzelim kendine bunu yapma gelecegine yapma.. hayallerine yapma hayatina yapma. Boşan kurtul ne halt yerse yesin nefes aldgini hisset özgürlüğün olmadığı hc br yerde kalma...

Daha evlenmeden flört döneminde başkasını mı bulmuştu? Canım bunun hiç saygısı yok. Kendini iyice vazgeçilmez sanmış. Valla hayat çok kısa şu hayatta önce kendiniz ve mutluluğunuz için yaşayın. Gerçekten değmiyor. Değecek insanda vardır elbet ama bu insan değil. Siz kendiniz bilirsiniz. Yıllar geçiyor zamana yazık. Ondan biraz olsun değer göreyim diye yaşamayın. Yazık hasta eder insanı ki siz hasta olmuşsunuz zaten bu bir pislik. Erkek gibi dövmüyor demeyin savunulacak küçücük birşey bulmayın lütfen
Beni bir yere götürse mesela ya da bir istediğimi yapsa onları öne sürüyor ben senin için bunları yapıyorum benim sözümden çıkıyorsun vs bir yerden sıyrılıyor haklı çıkmak için ama artık dinlemeyeceğim

Merhaba çok üzgünüm sizlerle paylaşmak istiyorum eşim çabuk sinirlenen parlayan biri o kriz anınını kontrol edemezsem ya hakaret ediyor ya bana vuruyor. Birkaç gündür şehir dışında onun akrabasındaydık buraya gelmeden önce, kalacağımız gün sayısını anlaştık evde planlarım olduğunu, gelmem gerektiğini söyledim tamam dedi. Burada da işi uzadıkça uzadı beni göndermesini istedim kabul etmedi ben çok stres oldum trip yaptım ağladım filan o sıra arabadaydık bana aşırı şekilde bağırdı ve 4-5 defa yüzüme kafama vurdu. Çok bunalmıştım idare edemedim böyle yaptı ben de insanım her zaman sakin ve dengeli kalamıyorum. Evde de tartışınca hemen beni bastırmaya çalışıyor baş kaldırmaya kalktığım an onun eli kalkıyor ne yapacağımı bilemiyorum. Herkes bana yuvayı dişi kuş yapar onu idare etmeyi bil kendine vurdurma diyor ama duygularım çok incinmiş durumda. Böyle devam edemeyeciğimi söylediğimde umrumda olmaz boşanırız diyor, ama yapamayacağımı düşünüyor boşanmak istemediğini biliyorum. Eğer kalkışırsam da alttan almayacağını biliyorum. Ama çok yoruldum bu ilişkide:KK43:
ve akraba evinde mi böyle yaptı
lütfen uğraşmayın böyleleri adam olmaz

Evet o evden gittiğinde ailemi arayacağım gitmezse bir daha dönemezsin, benim için de biter vs şeyler söylüyor cesaretimi kırıyor

Yavrum, evladım özelden yaz bana ailenin telefonunu, ben arayayım.
Cesaretini topla, en fazla ne olabilir?
Boşanırsınız.
Ben kocamsız yaşayamam deme,
onunla kalırsan zaten söz hakkın yok adamın gözünde.
Bu yaşamak mı?
Kaldı ki itip-kakmakla başlayan şiddet sonra tokata, sonra dayağa evriliyor.
Allah korusun bu işlerin ucu cinayete kadar uzanıyor.
Üçüncü sayfa haberi olmak istemiyorsan toparlani

Cesaretiniz niye kırılıyor ki zaten geri donmemek için gitmicek misiniz? Karar sizin ama evliliği devam ettirmekse niyetiniz aileniz falan konuşsa yada bilemedim önem verdiği biri konuşsa eşinizle ama su bir gerçek sizi kaybetmekten korkmuyor siddete de aşırı meyilli olunca ortaya böyle bir sonuç çıkıyor malesef üzüldüm sizin adınıza hakkınızda hayırlısi olsun ben 25 yaşındayım ve size şunu söyleyebilirim ancak hayat birinin eziyetiyle yasanmıcak kadar güzel inanin bana .

Ya allah askina bu devirde boyle bir disi kuş kalmissmiiiii🤬 Ne demek cok bunaldimda idare edemedim. Etmek zorunda misinnn?? Surekli bagirip cagran vuran birinin neyini surekli alttan alip disi kus olup yuvani kurtamayami calisacaksin.? Yapma.guzelim kendine bunu yapma gelecegine yapma.. hayallerine yapma hayatina yapma. Boşan kurtul ne halt yerse yesin nefes aldgini hisset özgürlüğün olmadığı hc br yerde kalma...
Ben uzun flört döneminden de sonra bununla evlendiğim için doğru yanlış algım bozuldu içimde rahatsız eden bir şeyler var ama harekete geçmemi engelleyen bi baskı da var

Konu sahibi siz eşinizin size yalvarmasını istiyorsunuz. Siz bu adama bağımlı olmuşsunuz. Korkunuz ayrılınca, umursamaması ve başka birine yönelmesi ve tamamen kaybetmek. Siz bunu göze alamıyorsunuz. Size yalvarınca geçici bir ego tatmini yaşayacaksınız. Ve geri döneceksiniz. Bu konuda yüzde 90 size yalvaracak emin olun. Öğrenmek istediğiniz buysa. Ama asla değişmeyecek. Ve yine aynı şeyleri yapacak.O kısa süreli hazzı yaşamak için herşey.

Yavrum, evladım özelden yaz bana ailenin telefonunu, ben arayayım.
Cesaretini topla, en fazla ne olabilir?
Boşanırsınız.
Ben kocamsız yaşayamam deme,
onunla kalırsan zaten söz hakkın yok adamın gözünde.
Bu yaşamak mı?
Kaldı ki itip-kakmakla başlayan şiddet sonra tokata, sonra dayağa evriliyor.
Allah korusun bu işlerin ucu cinayete kadar uzanıyor.
Üçüncü sayfa haberi olmak istemiyorsan toparlani
İlginiz için teşekkür ederim ailem de sakin insanlar onu memnun etmeye çalışırlar genelde, karşılaşırlarsa onları da üzebilir diye evden gittiğinde arayayım diye düşündüm sessiz sakin evden çıkarım sonra dava sürecine girerim, artık bunları yasamak istemiyorum yani kendisi de alttan almayıp bitireceğini söylüyor işimi kolaylaştırır aslında bir bakıma

Konu sahibi siz eşinizin size yalvarmasını istiyorsunuz. Siz bu adama bağımlı olmuşsunuz. Korkunuz ayrılınca, umursamaması ve başka birine yönelmesi ve tamamen kaybetmek. Siz bunu göze alamıyorsunuz. Size yalvarınca geçici bir ego tatmini yaşayacaksınız. Ve geri döneceksiniz. Bu konuda yüzde 90 size yalvaracak emin olun. Öğrenmek istediğiniz buysa. Ama asla değişmeyecek. Ve yine aynı şeyleri yapacak.O kısa süreli hazzı yaşamak için herşey.
Bağımlı olduğumun farkındayım ama gerçekten asla boyun eğmeyecektir buna üzülür müyüm evet ama bir bakıma da daha kolay kurtulacağımı düşünüyorum bu duygu karmaşasından

Cesaretiniz niye kırılıyor ki zaten geri donmemek için gitmicek misiniz? Karar sizin ama evliliği devam ettirmekse niyetiniz aileniz falan konuşsa yada bilemedim önem verdiği biri konuşsa eşinizle ama su bir gerçek sizi kaybetmekten korkmuyor siddete de aşırı meyilli olunca ortaya böyle bir sonuç çıkıyor malesef üzüldüm sizin adınıza hakkınızda hayırlısi olsun ben 25 yaşındayım ve size şunu söyleyebilirim ancak hayat birinin eziyetiyle yasanmıcak kadar güzel inanin bana .
Geçmişte birkaç kişiyle konuştu, babası kızdı mesela, hiç umrunda değil, o anı geçiştirmek için evet tamam diyor sonra davranışlarında değişiklik olmuyor

Ne zaman evden ayrılmayı düşünüyorsunuz ? Eşinize haber vermeden mi gideceksiniz, gerçi şu an gitseniz umrunda dahi olmaz ancak iş ciddiye binince yalvarır.
Kararlı olun daha çok gençsiniz böyle bir evlilikle kendinize yazık etmeyin.
İçeriden sesini duyuyorum arayıp çağırıyorlar. Akşama doğru gidecek muhtemelen. Ben de öyle toparlanır giderim

Ben uzun flört döneminden de sonra bununla evlendiğim için doğru yanlış algım bozuldu içimde rahatsız eden bir şeyler var ama harekete geçmemi engelleyen bi baskı da var
Bunca seye katlanabilcek ne gbi bir baski olabilir ozel degilse aciklar misiniz?

Bunca seye katlanabilcek ne gbi bir baski olabilir ozel degilse aciklar misiniz?
Haklı olduğumda bile sonucunda haksız hissettirildiğim için yapmam gerekenin farkında oluyorum ama bir yandan da yapamıyorum ama bu sefer bitti ayrılıyorum. Bu sürecim de zor geçecek eminim

Haklı olduğumda bile sonucunda haksız hissettirildiğim için yapmam gerekenin farkında oluyorum ama bir yandan da yapamıyorum ama bu sefer bitti ayrılıyorum. Bu sürecim de zor geçecek eminim
Evet bu surecler zor gecer elbet ama hayatina yeni bi yön verirsin duzne girer kendini mutlu hissedersin. Kendin icin yasarsin. Kendini topalrasin. Ileride yeni yeni insanlarla tanisir hc beklemedgin bi anda cok guzel biryle tanisirsin rabbim.hayrlisini nasip etsin

Back
X