Öyle mi? Peki. Dilerim hiç kalp akciğer nakli gerektiren bir hastalığınız olmaz. Olursa o psikolojiyle tekrar görüşelim. Benim ayakkabılarımı giymeden beni yargılamayın.
Gerçekten yorumunuz için sonsuz teşekkür ederim , beni anlayan biri olmuş sonunda. Onu affettiğim için kendimi affedemiyorum ben, o sebeple açtım içimi. Zaten içimi kemiren şeyler olmasa neden bütün bunları yazayım.Nasıl olsa affettim, evime döndüm, şimdi evi terk etsem o zaman neden affettin diyecekler diye korkma, can güvenliğin tehlikede, bu adamla nasıl cesaret edip dört duvar arasında kalabilirsin? Aradan uzun seneler geçmiş gibi bir daha şiddet uygulamadı diye onu affetmeye çalışma. Aradan uzun seneler de geçse bundan sonra diken üstünde yaşayacak olan sensin. O can havlini, o ara sokaklarda beni bulamasin diye nefes nefese koşmayı çok iyi bilirim. Lütfen kendini kurtar.
Aslında şiddet görüp bunu kabullenmeye çalışıyor olmanıza bu tepki kadın olarak kendimize yapılmış gibi hissedip yapılan yorumlar direk size kişiliğinize değil olamaz da zatenZannederim kalp kırmayan , acıtmayan, küçümsemeyen tek yorum sizinki. Gözümden kaçan başka böyle yorum var mı bilmiyorum ama teşekkür ederim
Daha ben yazmadan siz yazdınız. Ameliyatlı, kalp hastası birini sopayla dövmeye çalışmak, sırtına yumruk atmak cinayete teşebbüstür.Kurduğunuz ilk cümle çok doğru. Kalp akciğer nakli gerektiren hastalığı olan birine bütün bunları yapmak cinayete teşebbüstür. Ben aksini iddia etmedim zaten. Ama gel gelelim ki aynı evde yeniden biraraya gelmeyi kabul ettim ve bundan çok rahatsızım. Bunu da burda anlattım. Benim konuma benzer bir konu açılsa ben bana yazılan üslupla cevap vermem çünkü doğru olan bu değil fikrimce.
İnanmıyorum size ya! Kalp nakli oldunuz ve sırtınıza yumruk mu yediniz?
Bakın kendiniz söylediniz. Kabullenmeye çalışmak. Herkes bazen çok yanlış da olsa bir şeyleri kabullenmeye çalışır. Ben çalışıyorum , yanlış olduğunu biliyorum ama işte günün sonunda yapamıyorum. Küçümseyici yorumlar bana kendimi iyi Ya da aklı başında hissettirmiyorAslında şiddet görüp bunu kabullenmeye çalışıyor olmanıza bu tepki kadın olarak kendimize yapılmış gibi hissedip yapılan yorumlar direk size kişiliğinize değil olamaz da zaten
Gerçekten dümdüz affetmeyin
Bu alaycilik degil aslinda..Üslup her şeydir. Bana bu şekilde yaklaşanlar gerçekten iyi bir şey yaptıklarını mı düşünüyor? Bu şekilde alaycı yorum yapmak çok mu hoş?
Ben yargılamıyorum sadece bu konuda kendinizi cok salmıssınız savasmanız gerekirken helede bu adamla kendinize yazik etmissiniz sizin hiç birseyi kafaya takmamaniz gerekirkenÖyle mi? Peki. Dilerim hiç kalp akciğer nakli gerektiren bir hastalığınız olmaz. Olursa o psikolojiyle tekrar görüşelim. Benim ayakkabılarımı giymeden beni yargılamayın.
Kalp, akciğer yetmezliği olan bir kadına bu şekilde şiddet uygulayan adam bütün dinlerde cehenneme gider, bana göre de işkenceyle ölmeyi hak ediyor.
Bu alaycilik degil aslinda..
Senin gormus oldugun siddete karsi toplu olarak sergilenmis bir tavir..
Kimi kimsesi olmayan,siginak catisi tutanacak dali olmayan kimseler sessizce ceker bu cileyi..Ya olur ya olmekten beter olur.
Gun gectikte solar,kuruyup gider bir kosede.
Kimileri ise toplum ve cevrenin destegi ile kurtulur bu eziyetten..Kurtulan az,ceken ise coktur Türkiye'de..
Bize gonul koymayin..
Alayci olarak nitelendiginiz usluplarinin nedeni ise : Sizi kurtarmak\farkindalik yaratmak adina vermis olduklari ugraslardan ibaret.Yazmaya cekinen ama konuyu okuyan baska bir siddet magduru daha var ise : Ona da yol gostermek icin.
Zaten gun asiri ya dayak yemis,ya oldurulmus, ya da fuusa zorlanmis bir cok kadin goruyoruz..
İnsanlar o listeteye eklenmenizi istemediler..
Çeri bu insan kalp nakli olmuş, normale dönmesi zaman alır. Ailemden biri nakil olmasa bile, ağır bir kalp ameliyatı geçirdi. Öyle bademcik ameliyatı gibi olmuyor. Zaman alıyor zaten de onun haricinde yediği içtiği, bakımı falan bebek gibi bakıldı. İyileşme ve normale dönme sürecinde şiddeti hayal bile edemiyorum. Şaka yapmıyorum vallahi öldürebilir ya da hasar verebilir.%1000000000
Bir insan nasıl bir kalp hastasına vurabilir onu da geçtim sırtına vurabilir? İnanamıyorum, hayvanlığın bu derecesi inanılmaz.
Kabullenememişsiniz de zaten zorlamayın da kendinizi nakil olduğunuzu bilerek size vurması beni bu adamdan nefret ettirdi canınıza kast etmiş ya kaçamasaydınız ya bir gün kaçamazsanız dediğim gibi bu adama tedavi olması gerektiğini bu duruma göre yeniden düşüneceğinizi söyleyin aileniz nasıl müsade etti dönmenizeBakın kendiniz söylediniz. Kabullenmeye çalışmak. Herkes bazen çok yanlış da olsa bir şeyleri kabullenmeye çalışır. Ben çalışıyorum , yanlış olduğunu biliyorum ama işte günün sonunda yapamıyorum. Küçümseyici yorumlar bana kendimi iyi Ya da aklı başında hissettirmiyor
Ne yazdık pardon daGitmedim sadece yorumlar çok kırıcı, alaycı hatta küçümseme var çoğunda. Bu da bir şiddet değil mi? Yani size demiyorum ama yorumların geneli çok kırıcı. Ben zaten kendi içimde sindirseydim buraya yazmazdım. Sindirmedim ki yazdım, polise gittim şikayet ettim darp raporu aldım. Gelin görün ki biz bu üslüpla konuşmayı seviyoruz ne yazık ki
Savaşmadığımı nerden biliyorsunuz? Oksijen tüpüyle okul okudum, üniversite bitirdim ben mosmor bedenimle. Sonra atandım yoğun bakımlarda ders çalıştım. Beni hiç tanımıyorsunuz. Neler yaşadım bilmiyorsunuz. Ve bana arabeski seviyorsunuz diyorsunuz.Ben yargılamıyorum sadece bu konuda kendinizi cok salmıssınız savasmanız gerekirken helede bu adamla kendinize yazik etmissiniz sizin hiç birseyi kafaya takmamaniz gerekirken
Her cümleniz çok doğru. Ben en azından gidip şikayet etme cesareti gösterdim, bunu yapamayan çok kadın var. Affetmek noktasına gelince affetsem zaten sorun olmazdı ve yazmazdım. Affedemediğimden tüm soru işaretleri. Derdim var dedim ama ne aptallığım kaldı ne cahilliğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?