Şiddet Görüp Affetmek ya da Affetmemek..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle mi? Peki. Dilerim hiç kalp akciğer nakli gerektiren bir hastalığınız olmaz. Olursa o psikolojiyle tekrar görüşelim. Benim ayakkabılarımı giymeden beni yargılamayın.
Sizi kınıyorum. Nasıl böyle bir şeyi temenni edebilirsiniz?
Benim can parçam 6 yaşında 12 saatlik kalp ameliyatına girdi. Doktorlar masada kalabilir demişti yüzümüze karşı. Biz ve kendisi neler yaşadık, anlatamam. Ben böyle bir şeyi kimseye dilemem. Güya olmasın diyorsunuz ama alttan alttan temenni görünümlü bedduayı yapıştırabiliyorsunuz. Yazıklar olsun. Bu süreci yaşamış biri olarak düşmanıma dilemem şunu.
Bibibella bedduaya karşılık benden sana dua, ayağına taş değmesin sister.

Anlam veremiyor mu haliyle?! Yok artık.

Belki de kendinize gelmek için sert yorumlara ihtiyacınız vardır. Gerçekleri ve durumun ciddiyetini tam olarak algılayamıyorsunuz çünkü. Stockholm sendromu bile olabilir.

Buradan ancak sinirli bir şekilde yorum yapabiliyoruz. Yazınızı okuduktan sonra "anlıyorum canım" diyecek soğukkanlılıkta olamadım. Arkadaşım ya da kardeşim olsaydınız sizi anında evime alır ve ne yapar eder o adamla görüşmenize engel olurdum. Aynı evin içinde gözünüze bir perde inmiş, acilen ordan uzaklaşmaya ihtiyacınız var.

Beddua?! Okuduklarınızı doğru mu okuyorsunuz? Ben şimdi size arabesk yaşamaya seviyorsunuz desem hoşunuza gider mi? Evlat gibi ağır bir imtihanınız var. Size bunu nasıl söyleyebilirim değil mi? Ama bana söylendi az önce. Tamam hastasınız ama arabesk yaşamayı seviyorsunuz dendi. Ben de dilerim yaşamazsınız ama ancak yaşarsanız anlarsınız dedim.

Peki o evr neden döndünüz cok mu aşıksınız

Muhtemelen eski konularına baktim gerçekleri yazdım diye hoşlanmadı kendi düşen ağlamaz o zaman ne diyelim ki ben çok sert yazan biriyimdir kendisine yazmadım
Sağol canım benim gecmiş olsun

Olursa o psikolojiyle tekrar görüşelim yazmışsınız, bu dümdüz temenni oluyor. Satır aralarını okuyabiliyoruz, lütfen hepimizi hafife almayın. Ne demeye getirdiğiniz apaçık ortada zaten.
Neyse umarım hasarsız atlatırsınız diyorum. İyi günler size.

Çok büyük bir hata etmişsiniz. Vurmayı da geçtim sopa çıkarmak ne demek. Sizinki şiddeti geçmiş basbaya cinayete teşebbüs.
Bence uzamadan bitirin. Yoksa canınızdan olursunuz.
Koca teröründen ölenlerin çoğu ilk şiddeti affedip geri dönenlerdir. Zamanla dozu da artacak

Muhtemelen eski konularına baktim gerçekleri yazdım diye hoşlanmadı kendi düşen ağlamaz o zaman ne diyelim ki ben çok sert yazan biriyimdir kendisine yazmadım
Sağol canım benim gecmiş olsun
Yok Bibi zaten alışkınız bu tarz bedduavari yorumlara. Her kötü olay yaşayan eleştirel yorum alınca, sen de yaşa da gör diyor resmen. Ona kızdım. Sağ ol canım bu arada, seneler geçti üzerinden ama unutamıyorsun işte.

2016 dan beri bu konuyla ilgili konuların var
Ve bu evliliğin devam edicek
O yüzden sende haklısın
Biz yazmayalım
Haklisin goca bulunmaz bir deger
Sizi aşalayan saygısı sevgisi olmayan birine ömrünü ver

Ben de bunu hiç anlamıyorum işte, can bildiğiniz sopa ile saldırmış onu bile öyle böyle sindirmişsiniz , şurada edilen iki laf ondan da mı ağır geldi? Evet doğru gördünüz, sindirmişsiniz. O yüzden ''Bu davranışlarıma haliyle anlam veremiyor."gibi bir şey dediniz. "Haliyle" ne demek? Doğum gününüzü unuttu da ondan küstünüz sonra özür diledi barıştınız gibi sanki.

Neden esinize gero döndüğünüzü anlayamadim. Toplum baskisi mi, maddiyat mi, sevgi mi? Eger maddi açıdan esinize bagimli degilseniz hala hatta hemen su an ayrilabilirsiniz. Sizi tutan nedir?

O kadar üzüldümki. Elim ayağım titredi. Yaranızdan, kırılan kalbinizden sarılıyorum. 3 yıllık evliyim bende, beylik laflar etmemeyi öğrenecek kadar yaş aldım. Her evliliğin dinamiği farklı, benim kabul edemeyeceğim şeyler var bir evlilikte. Esnemem bu konularda asla olmaz. Geçirmiş olduğunuz ameliyatları da düşününce yumruk yetmeyip sopaya dadanan insan müsvettesinden lütfen ayrılın. Lütfen Hayat çok kısa, böyle hödüklerle bir saniye geçirmemek lazım…

Mavera 2

Yıllardır aynı konu açmış

Bunları yaşamış bir insanın burdaki pek çok kadından daha güçlü olması ve canına kıymet vermesi gerekiyor. Bunca şeyi hayvan desem hayvanlara hakaret olacak bir mahlukatın elinde ölmek için mi yaşadınız gerçekten?

Geçmiş mesajlardan birinde "eşim bana çok düşkün, hastalığım sebebiyle çoraplarımı bile giydirir" demişsiniz. Anlamadım nasıl bir adam bu? Çoraplarınızı giydirdi, zamanında iyi davrandı, arada sevgi gösteriyor diye mi kopamıyorsunuz? Bunlar zaten olması gereken şeyler biriyle hayatınızı paylaşıyorsanız. Ben de giydiririm çorap yani, ne var bunda? Sizi sevdiği anlamına gelmiyor bu. Seviyorsa bile ciddi bir öfke problemi var, düzelmesi çok zor. Ömrünüzü buna adamayın. Terapiye falan gitmeyi de hiç düşünmeyin, büyük ihtimal değişmeyecek, bir an önce kurtulmaya bakın.

O zaman hic kusura bakmayacak. Demek ki güzel mesajların faydası olmamış. Biraz da kötüüü pisss üslupsuzzz mesajlar gerekiyor.
Yukarda yazdigimi gördün mü 2016 dan bu yana böyle konulari var
Kırılmayı bi kadar bilen yazdığımız yorumlara tepki veren birinin şiddete nasıl olurda göz yumduğunu anlamak çok zor cidden zor

erkektir yapar mı, o yumrukla omiriliginize bir zarar verseydi mesela sakat kalsaydiniz erkektir yapar diyip size cani gönûlden bakacakmiydi bunu diyenler, ihtiyaclarinizi karsilayacaklarmiydi.
ne bicim insanlar var ya, yerinizde olsam affetmezdim bugun sirtima inen yumruk yarin gözumun ustune iner çünkü.
bir kere cesaret eden yine yapar yine yapar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…