Sizi kınıyorum. Nasıl böyle bir şeyi temenni edebilirsiniz?Öyle mi? Peki. Dilerim hiç kalp akciğer nakli gerektiren bir hastalığınız olmaz. Olursa o psikolojiyle tekrar görüşelim. Benim ayakkabılarımı giymeden beni yargılamayın.
Evet yazmayın rica ediyorum.Neyse ben size daha fazla yazmicam sizi doven adama donuyorsunuz ama bizim iki yazmamiza kırıliyorsunuz peki
Anlam veremiyor mu haliyle?! Yok artık.Merhaba. Ben geçen günlerde eşimle araçta giderken, annesi ve kız kardeşiyle ilgili bazı konular sebebiyle tartışmaya başladık. En son araçtan inerken o anki sinirle 'Aman be ne seni ne de aileni görmek istiyorum' dedim ve tam kapıdan çıkacakken sırtıma sert bi yumruk yedim. Daha sonra arabada bulunan kalın bir sopayı eline aldı ve ağza alınmayacak küfürler etti. Arabadan kaçtım ara sokaklara girdim ve polise gidip şikayetçi oldum. Uzaklaştırma kararı aldırdım. O süre zarfında defalrca arayıp özürler diledi. Bir daha asla olmayacak dedi. çok pişmanım dedi ve ben de affettim. Şimdi ise affettiğim için , hata mı yaptım acaba diyorum? Evet bi daha şiddet olmadı ama aile konusu geçince yine gözü dönüyor. Ve tabi bunu şiddet olarak görmeyenler de var. Erkektir yapabilir kafasındalar. Bazen bu hislerimi ona yansıtıp aniden ters davranmaya başlıyorum. Anlam veremiyor haliyle. Doğru olanı mı yaptım sizce? Çocuğumuz yok bu arada.
Belki de kendinize gelmek için sert yorumlara ihtiyacınız vardır. Gerçekleri ve durumun ciddiyetini tam olarak algılayamıyorsunuz çünkü. Stockholm sendromu bile olabilir.Bakın kendiniz söylediniz. Kabullenmeye çalışmak. Herkes bazen çok yanlış da olsa bir şeyleri kabullenmeye çalışır. Ben çalışıyorum , yanlış olduğunu biliyorum ama işte günün sonunda yapamıyorum. Küçümseyici yorumlar bana kendimi iyi Ya da aklı başında hissettirmiyor
Beddua?! Okuduklarınızı doğru mu okuyorsunuz? Ben şimdi size arabesk yaşamaya seviyorsunuz desem hoşunuza gider mi? Evlat gibi ağır bir imtihanınız var. Size bunu nasıl söyleyebilirim değil mi? Ama bana söylendi az önce. Tamam hastasınız ama arabesk yaşamayı seviyorsunuz dendi. Ben de dilerim yaşamazsınız ama ancak yaşarsanız anlarsınız dedim.Sizi kınıyorum. Nasıl böyle bir şeyi temenni edebilirsiniz?
Benim can parçam 6 yaşında 12 saatlik kalp ameliyatına girdi. Doktorlar masada kalabilir demişti yüzümüze karşı. Biz ve kendini neler yaşadık, anlatamam. Ben böyle bir şeyi kimseye dilemem. Güya olmasın diyorsunuz ama alttan alttan temenni görünümlü bedduayı yapıştırabiliyorsunuz. Yazıklar olsun. Bu süreci yaşamış biri olarak düşmanıma dilemem şunu.
Bibibella bedduaya karşılık benden sana dua, ayağına taş değmesin sister.
Peki o evr neden döndünüz cok mu aşıksınızSavaşmadığımı nerden biliyorsunuz? Oksijen tüpüyle okul okudum, üniversite bitirdim ben mosmor bedenimle. Sonra atandım yoğun bakımlarda ders çalıştım. Beni hiç tanımıyorsunuz. Neler yaşadım bilmiyorsunuz. Ve bana arabeski seviyorsunuz diyorsunuz.
Muhtemelen eski konularına baktim gerçekleri yazdım diye hoşlanmadı kendi düşen ağlamaz o zaman ne diyelim ki ben çok sert yazan biriyimdir kendisine yazmadımSizi kınıyorum. Nasıl böyle bir şeyi temenni edebilirsiniz?
Benim can parçam 6 yaşında 12 saatlik kalp ameliyatına girdi. Doktorlar masada kalabilir demişti yüzümüze karşı. Biz ve kendini neler yaşadık, anlatamam. Ben böyle bir şeyi kimseye dilemem. Güya olmasın diyorsunuz ama alttan alttan temenni görünümlü bedduayı yapıştırabiliyorsunuz. Yazıklar olsun. Bu süreci yaşamış biri olarak düşmanıma dilemem şunu.
Bibibella bedduaya karşılık benden sana dua, ayağına taş değmesin sister.
Olursa o psikolojiyle tekrar görüşelim yazmışsınız, bu dümdüz temenni oluyor. Satır aralarını okuyabiliyoruz, lütfen hepimizi hafife almayın. Ne demeye getirdiğiniz apaçık ortada zaten.Beddua?! Okuduklarınızı doğru mu okuyorsunuz? Ben şimdi size arabesk yaşamaya seviyorsunuz desem hoşunuza gider mi? Evlat gibi ağır bir imtihanınız var. Size bunu nasıl söyleyebilirim değil mi? Ama bana söylendi az önce. Tamam hastasınız ama arabesk yaşamayı seviyorsunuz dendi. Ben de dilerim yaşamazsınız ama ancak yaşarsanız anlarsınız dedim.
Yok Bibi zaten alışkınız bu tarz bedduavari yorumlara. Her kötü olay yaşayan eleştirel yorum alınca, sen de yaşa da gör diyor resmen. Ona kızdım. Sağ ol canım bu arada, seneler geçti üzerinden ama unutamıyorsun işte.Muhtemelen eski konularına baktim gerçekleri yazdım diye hoşlanmadı kendi düşen ağlamaz o zaman ne diyelim ki ben çok sert yazan biriyimdir kendisine yazmadım
Sağol canım benim gecmiş olsun
Ben de bunu hiç anlamıyorum işte, can bildiğiniz sopa ile saldırmış onu bile öyle böyle sindirmişsiniz , şurada edilen iki laf ondan da mı ağır geldi? Evet doğru gördünüz, sindirmişsiniz. O yüzden ''Bu davranışlarıma haliyle anlam veremiyor."gibi bir şey dediniz. "Haliyle" ne demek? Doğum gününüzü unuttu da ondan küstünüz sonra özür diledi barıştınız gibi sanki.Gitmedim sadece yorumlar çok kırıcı, alaycı hatta küçümseme var çoğunda. Bu da bir şiddet değil mi? Yani size demiyorum ama yorumların geneli çok kırıcı. Ben zaten kendi içimde sindirseydim buraya yazmazdım. Sindirmedim ki yazdım, polise gittim şikayet ettim darp raporu aldım. Gelin görün ki biz bu üslüpla konuşmayı seviyoruz ne yazık ki
O kadar üzüldümki. Elim ayağım titredi. Yaranızdan, kırılan kalbinizden sarılıyorum. 3 yıllık evliyim bende, beylik laflar etmemeyi öğrenecek kadar yaş aldım. Her evliliğin dinamiği farklı, benim kabul edemeyeceğim şeyler var bir evlilikte. Esnemem bu konularda asla olmaz. Geçirmiş olduğunuz ameliyatları da düşününce yumruk yetmeyip sopaya dadanan insan müsvettesinden lütfen ayrılın. LütfenGitmedim sadece yorumlar çok kırıcı, alaycı hatta küçümseme var çoğunda. Bu da bir şiddet değil mi? Yani size demiyorum ama yorumların geneli çok kırıcı. Ben zaten kendi içimde sindirseydim buraya yazmazdım. Sindirmedim ki yazdım, polise gittim şikayet ettim darp raporu aldım. Gelin görün ki biz bu üslüpla konuşmayı seviyoruz ne yazık ki
Mavera 2Ben de bunu hiç anlamıyorum işte, can bildiğiniz sopa ile saldırmış onu bile öyle böyle sindirmişsiniz , şurada edilen iki laf ondan da mı ağır geldi? Evet doğru gördünüz, sindirmişsiniz. O yüzden ''Bu davranışlarıma haliyle anlam veremiyor."gibi bir şey dediniz. "Haliyle" ne demek? Doğum gününüzü unuttu da ondan küstünüz sonra özür diledi barıştınız gibi sanki.
Bunları yaşamış bir insanın burdaki pek çok kadından daha güçlü olması ve canına kıymet vermesi gerekiyor. Bunca şeyi hayvan desem hayvanlara hakaret olacak bir mahlukatın elinde ölmek için mi yaşadınız gerçekten?Savaşmadığımı nerden biliyorsunuz? Oksijen tüpüyle okul okudum, üniversite bitirdim ben mosmor bedenimle. Sonra atandım yoğun bakımlarda ders çalıştım. Beni hiç tanımıyorsunuz. Neler yaşadım bilmiyorsunuz. Ve bana arabeski seviyorsunuz diyorsunuz.
O zaman hic kusura bakmayacak. Demek ki güzel mesajların faydası olmamış. Biraz da kötüüü pisss üslupsuzzz mesajlar gerekiyor.Mavera 2
Yıllardır aynı konu açmış
Yukarda yazdigimi gördün mü 2016 dan bu yana böyle konulari varO zaman hic kusura bakmayacak. Demek ki güzel mesajların faydası olmamış. Biraz da kötüüü pisss üslupsuzzz mesajlar gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?