- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.881
- 598
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Sizi niye bu kadar gerdiBana mı cok anormal geliyor arkadaşlar ? Bu insanlar karşı kapı komşularımız 3 4 ay önce boşandılar kadın evden gitti ev satılığa çıkartıldı adam da eşyalarını toplayıp ailesinin yanına gitmişti
Uzun bir süre fiziksel siddet olan evliliklerinde is artık psikolojik siddete dönüşmüştü anlatırdı görüstükce kadın
Ben de siddet yüzünden boşandım ve bu cok hassas noktam
Şimdi barışmışlar biraz önce de eve geldiler canım cicim yerleşiyorlar kimsenin mutluluğunda gözümüz yok da bu kadar kolay mı düzeldi mi yani bu iliski boşanıp ayrılınca ?
Her iliskinin dinamiği farklı biliyorum ama bu kadar yol alabilmiş kadının da geri dönmesini anlamıyorum memur kadın işi var ailesi de destek aynı zamanda
Ne alakası var ? Sizce bu bir dert degil mi illa ki kendi dertlerimizi mi paylaşacağız burda ? Toplumdaki kadınların bu kadar çaresiz kalabilmeleri bu kadar baskı görmeleri boşandıkları eşleriyle hele ki siddet yüzünden barışmak zorunda kalmaları belki başlı basına bir dertBir derdim var,bir dedikodum vara evrilmiş.
E bitanesidir.Kadın adama kapıyı bitanem diye açtızaten öğretmenim yorgun argın geldim okuldan sok geçirdim o an
Düzgün konuşun hanımefendi germek mi oluyor bu ? Beğenmediyseniz yorum yapmazsınız olur biterSizi niye bu kadar gerdi
Kadın adama kapıyı bitanem diye açtızaten öğretmenim yorgun argın geldim okuldan sok geçirdim o an
Kadın adama kapıyı bitanem diye açtızaten öğretmenim yorgun argın geldim okuldan sok geçirdim o an
Üstteki alıntı ne alaka derler adama:)Ne alakası var ? Sizce bu bir dert degil mi illa ki kendi dertlerimizi mi paylaşacağız burda ? Toplumdaki kadınların bu kadar çaresiz kalabilmeleri bu kadar baskı görmeleri boşandıkları eşleriyle hele ki siddet yüzünden barışmak zorunda kalmaları belki başlı basına bir dert
İşte bakın kilit cümle"ben demem." işte siz demezsiniz ama başkası diyebilir karaktere bağlı.Yalan değil boşanma sürecinde ben de demiştim gelse özür dilese diye ama boşandıktan sonra birkez bile demedim demem cocuk oyuncağı degil bu is
Umarım mutlu olur kararından yine de ne diyeyimBizim komşularımız var her gün ama her gün evlerinde kavga var. o gürültüden kendi evimde benim huzurum kaçıyor düşünün. Ben strese giriyorum ama onlar herhalde alışmışlar. Dışarıda görseniz en mutlu çift dersiniz. İnsanları anlamak zor. Demek ki onların mutluluk anlayışı böyle. Bu arkadaş da da şiddetle mutlu oluyor demek ki. Boşuna dememişler insanın kendisine yaptığı kötülüğü kimse yapamazmış diye.
Bazı kadınlar böyle malesef. Kendilerini ikinci hatta en son plana atabiliyorlar. Evliligi yıkılamaz bir kurum olarak varsayıp koca, çocuk herseye göğüs germeye devam ediyorlar. Bütünlük onlar için kutsal. Benimde kuzenim sabretmemesi gerekti, sabretti ve yıllar sonra değeri anlaşıldı. Umarim komsunuzda bu kez mutluluğu yakalar.Bana mı cok anormal geliyor arkadaşlar ? Bu insanlar karşı kapı komşularımız 3 4 ay önce boşandılar kadın evden gitti ev satılığa çıkartıldı adam da eşyalarını toplayıp ailesinin yanına gitmişti
Uzun bir süre fiziksel siddet olan evliliklerinde is artık psikolojik siddete dönüşmüştü anlatırdı görüstükce kadın
Ben de siddet yüzünden boşandım ve bu cok hassas noktam
Şimdi barışmışlar biraz önce de eve geldiler canım cicim yerleşiyorlar kimsenin mutluluğunda gözümüz yok da bu kadar kolay mı düzeldi mi yani bu iliski boşanıp ayrılınca ?
Her iliskinin dinamiği farklı biliyorum ama bu kadar yol alabilmiş kadının da geri dönmesini anlamıyorum memur kadın işi var ailesi de destek aynı zamanda
Detay ne ? Görsün ayrıca ne problem beyan edecek benim icin özelini mi döktüm herkes biliyor bu durumuKomşunuzun da kk de olabileceğinizi düşündünüz mü, görür diye endişelenmiyor musunuz? Bir de baya detay vermişsiniz.
Var zaten cocuk icin barıştıgını dile getiriyorAkılsız kadın.
Umarım tek başına sürünüyordur, eteğinde çocuk yoktur.
Ben olsam acayip sinir olurdum. Ne olursa olsun benim özelimi anlatamaz kimse orda burda.Detay ne ? Görsün ayrıca ne problem beyan edecek benim icin özelini mi döktüm herkes biliyor bu durumu
Umarım mutlu olur kararından yine de ne diyeyim
Detay ne ? Görsün ayrıca ne problem beyan edecek benim icin özelini mi döktüm herkes biliyor bu durumu
Dövse de sövse de erkeksiz duramadığı için barışmış, çocuğu bahane ediyor.Var zaten cocuk icin barıştıgını dile getiriyor
Detay ne mi? Ne zaman olmuş, kim evden gitmiş, ev satılığa çıkmış, kadın memurmuş, öğretmen komşu, kapıyı birtanem diyerek açmış falan fistan. İnsan kendiyle ilgili olduğunu anlamaz mı bunların?
Ne kadar dedikoducusunuz, kadın size içini dökmüş bir de gelip kkde herkese yayıyorsunuz. Böyle mi öğretiyorsunuz öğrencilerinize de?
Yahu sizin bir yaranız var herhalde bu konuyla ilgili sizde mi siddet gösteren birini affettiniz naptınız ?Detay ne mi? Ne zaman olmuş, kim evden gitmiş, ev satılığa çıkmış, kadın memurmuş, öğretmen komşu, kapıyı birtanem diyerek açmış falan fistan. İnsan kendiyle ilgili olduğunu anlamaz mı bunların?
Ne kadar dedikoducusunuz, kadın size içini dökmüş bir de gelip kkde herkese yayıyorsunuz. Böyle mi öğretiyorsunuz öğrencilerinize de?
Yine bir toplum tabusu iste aman yavrum cocuk var üvey baba üvey anne eline düşmesin alarmları çalmaya başlıyor hemenDövse de sövse de erkeksiz duramadığı için barışmış, çocuğu bahane ediyor.
Başkasiyla yeni bir hayat kur. Ayni cehennemin kapısından geçmek neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?