Şiddet görüp boşanan komşumuzun eşiyle tekrar barışması

Sizi niye bu kadar gerdi

Bir derdim var,bir dedikodum vara evrilmiş.
Ne alakası var ? Sizce bu bir dert degil mi illa ki kendi dertlerimizi mi paylaşacağız burda ? Toplumdaki kadınların bu kadar çaresiz kalabilmeleri bu kadar baskı görmeleri boşandıkları eşleriyle hele ki siddet yüzünden barışmak zorunda kalmaları belki başlı basına bir dert

Kadın adama kapıyı bitanem diye açtı zaten öğretmenim yorgun argın geldim okuldan sok geçirdim o an

Bizim komşularımız var her gün ama her gün evlerinde kavga var. o gürültüden kendi evimde benim huzurum kaçıyor düşünün. Ben strese giriyorum ama onlar herhalde alışmışlar. Dışarıda görseniz en mutlu çift dersiniz. İnsanları anlamak zor. Demek ki onların mutluluk anlayışı böyle. Bu arkadaş da da şiddetle mutlu oluyor demek ki. Boşuna dememişler insanın kendisine yaptığı kötülüğü kimse yapamazmış diye.

Kadın adama kapıyı bitanem diye açtı zaten öğretmenim yorgun argın geldim okuldan sok geçirdim o an

Üstteki alıntı ne alaka derler adama:)

Yalan değil boşanma sürecinde ben de demiştim gelse özür dilese diye ama boşandıktan sonra birkez bile demedim demem cocuk oyuncağı degil bu is
İşte bakın kilit cümle"ben demem." işte siz demezsiniz ama başkası diyebilir karaktere bağlı.

Umarım mutlu olur kararından yine de ne diyeyim

Bazı kadınlar böyle malesef. Kendilerini ikinci hatta en son plana atabiliyorlar. Evliligi yıkılamaz bir kurum olarak varsayıp koca, çocuk herseye göğüs germeye devam ediyorlar. Bütünlük onlar için kutsal. Benimde kuzenim sabretmemesi gerekti, sabretti ve yıllar sonra değeri anlaşıldı. Umarim komsunuzda bu kez mutluluğu yakalar.

Komşunuzun da kk de olabileceğinizi düşündünüz mü, görür diye endişelenmiyor musunuz? Bir de baya detay vermişsiniz.

Umarım mutlu olur kararından yine de ne diyeyim

Herkesin kendi hayatı, kendi seçimi diyecek bir şey yok. Siz sanırım aynı sebeplerle bosandiginiz için ama nasıl olur diye sorguladiniz. Sorgulamayın çünkü bunların göz göre göre evlenen modelleri de var burada görüyoruz. O yüzden bosverin gitsin.

Detay ne ? Görsün ayrıca ne problem beyan edecek benim icin özelini mi döktüm herkes biliyor bu durumu

Detay ne mi? Ne zaman olmuş, kim evden gitmiş, ev satılığa çıkmış, kadın memurmuş, öğretmen komşu, kapıyı birtanem diyerek açmış falan fistan. İnsan kendiyle ilgili olduğunu anlamaz mı bunların?
Ne kadar dedikoducusunuz, kadın size içini dökmüş bir de gelip kkde herkese yayıyorsunuz. Böyle mi öğretiyorsunuz öğrencilerinize de?

Yahu sizin bir yaranız var herhalde bu konuyla ilgili sizde mi siddet gösteren birini affettiniz naptınız ?
Kadın bunları bana degil tüm apartmana anlatıyor kavga gürültüleri de olaylı sevgi gösterileri de görmek istemeyenin gözüne sokan cinsten
Size ne benim öğretmenliğimden ne haddinize bunu sorgulamak ? Biz çocuklarımıza siddet gördüğünüz yerde durmayın diye öğretiyoruz cok merak ediyorsanız o burnunuzu soktunuz madem anlatayım .

Dövse de sövse de erkeksiz duramadığı için barışmış, çocuğu bahane ediyor.

Başkasiyla yeni bir hayat kur. Ayni cehennemin kapısından geçmek neden?
Yine bir toplum tabusu iste aman yavrum cocuk var üvey baba üvey anne eline düşmesin alarmları çalmaya başlıyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…