Şiddet görüp boşanan komşumuzun eşiyle tekrar barışması

Ne kadar terbiyesiz bir insansınız. Dedikoduculuk da bonus olmuş üzerine. Çok yazık sizin öğrencilerinize.

Bilemiyorum ne düşünüp barisiyorlar ama çocukları varsa çocuk için barıştık diyebilir.

Benim de bir tanıdığım vardı adam çalışmıyordu 2 çocuk vardı evin bütün geçimini kadının ailesi üstlenmişti sırf kızımız ve torunlarimiz zor durumda kalmasin diye araba bile almislardi ama adam kadını aldatmış şiddette var tabi aile öğrendi ortalığı ayağa kaldırdı.

Kızını ve torunlarını aldığı arabayı aldı kızına dayalı döşeli ev verdi para sikintisi yok maddi olarak sıkıntıları yoktu yani 6-7 ay sonra ailesine bile haber vermeden kocasının yanına geldi cocuklar babasız yapamıyor diye aslında cocuklar orada daha mutluydu.

Sasirmiyorum. Burda da kac kez dayak yedigi halde tekrar dönenler oluyor. Hatta bugün de öyle bir konu acilmis. Allah akil fikir versin.

Size o kadinin barışması garip gelmiş, bize de bunun için buraya konu açmanız garip geliyor. Keşke barismasaymis ama gelip buraya bunun için ne diye konu açıyorsunuz?

Size o kadinin barışması garip gelmiş, bize de bunun için buraya konu açmanız garip geliyor. Keşke barismasaymis ama gelip buraya bunun için ne diye konu açıyorsunuz?
Bunun icin izin almam gerekmiyor degil mi ? Burda her gün ne kadar konı açılıyor hepsine kalkıp bunun icin konu mu açtın diyorsunuz Özgür bir platformsa istediğim konuyu da açma hakkına sahibim diye düşünüyorum ayrıca konu o kadar toplumun kanayan yarası ki …

İzin almanız gerekmiyor evet. Her şeyin yasaklanmasına gerek yok halbuki, insanların duracağı yeri kendilerinin bilmesi gerekiyor. O kadın bugün barışır, yarın evlenir, sonra tekrar barışır bu da kimseyi ilgilendirmez. Bir konuda örnek vermek farklı biseydir, bizi ilgilendirmeyen bir kişi hakkında konu açmak başka birşey.

O zaman burda kimse boşan yazmasın
Kimse neden barışıyorsun demesin
Kimse esini affettiği icin kadınlara kızmasın
Söyledikleriniz tam olarak buna çıkıyor
Onların barışmalarına zerre kadar karışamam söz hakkım da yok sormadıkları sürece ben garipsediğim bir olayla ilgili burdaki kadınların fikrini almak istedim sadece bana mı yanlış geliyor diye
Konumu beğenmeyebilirsiniz ayrıca kimse kimseye hesap vermek zorunda degil

1-Fikir soruluyorsa boşan denir, boşanır boşanmaz o kendi bileceği iş.
2-evet barısmak istiyorsa kimse neden barisiyorsun diyemez
3-affetmek istiyorsa kimse neden affettin diyemez.
4-esini affettigi için kimse kizamaz
5-size yanlış geliyor o kadına doğru gelmiş bunu sorgulamak kimseye düşmez.

Galiba kendi boşanmaniz konusunda tereddütleriniz var.

Vallaha o zaman kadinda kendi basina cekip duracak ve baskalari anlatarak olaya dahil etmeyecek. Kadina herseyi anlatip dahil edip sonra geri dönmesi konu sahibin garibine gitmis. Benim de böyle birine ilk rastladigimda garibime gitti, ama zamanla insanlara o göre mesafeli oluyorsun.

Kendi çekiyor zaten. Arkasından dedikodu yapıldığını bilse anlatmazdi bence. Ben mesela kimseye birşey anlatmam.

Kendi çekiyor zaten. Arkasından dedikodu yapıldığını bilse anlatmazdi bence.

Konu sahibi burda dedikodu yapmiyor. Dedikodu yapmak istese bütün detaylari da dökerdi. Kendi aslinda anlamadigi noktayi ve kendinin neden hassas oldugunu anlatmis. Bence bundan sonra o komsudan uzak durmasi lazim cünkü kendi travmalari tetikleniyor

Siddetin affedilebilir bir noktasini asla savunmuyorum.ama dört duvar arasinda yasananlari gozlerinle gorup kulaklarinizla duydunuz mu? Oncesi sonrasi olan aile yasantisinda olanlari anlatilanlari, gercek ya da yanlis aktarilan bilgileri bilebilmenizin mumkun olmadigi gercegini goz onunde bulundurarak, yorumlamanin dogru olmadigi kanisindayim.

Benim tereddütlerim yok da sizin de galiba siddet uygulayan birini affetmisliginiz var
Bu kadın kapıda her gördüğünde dert yandı sen nasıl yaptın ben de yapmak istiyorum diye fikir aldı sadece bana degil bütün apartmana sordu ayrıca bosandı bütün herkes duydu ne gizlilik kaldı bunun ne alakası var dedikodu ile ?
Bana garip geldi kk ya sordum bu kadar artık uzatmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…