- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.289
- 138
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Ne kadar terbiyesiz bir insansınız. Dedikoduculuk da bonus olmuş üzerine. Çok yazık sizin öğrencilerinize.Yahu sizin bir yaranız var herhalde bu konuyla ilgili sizde mi siddet gösteren birini affettiniz naptınız ?
Kadın bunları bana degil tüm apartmana anlatıyor kavga gürültüleri de olaylı sevgi gösterileri de görmek istemeyenin gözüne sokan cinsten
Size ne benim öğretmenliğimden ne haddinize bunu sorgulamak ? Biz çocuklarımıza siddet gördüğünüz yerde durmayın diye öğretiyoruz cok merak ediyorsanız o burnunuzu soktunuz madem anlatayım .
Siz benim konumdan bir çıkıp gider misiniz sizsiniz asıl terbiyesiz olan saldırmaya başlarken iyi cevabını alınca terbiyesiz ne ala(!)Ne kadar terbiyesiz bir insansınız. Dedikoduculuk da bonus olmuş üzerine. Çok yazık sizin öğrencilerinize.
Öyle gerçekten ama insana kendilerini sorgulattırıyor bu tipler
Size o kadinin barışması garip gelmiş, bize de bunun için buraya konu açmanız garip geliyor. Keşke barismasaymis ama gelip buraya bunun için ne diye konu açıyorsunuz?Yahu sizin bir yaranız var herhalde bu konuyla ilgili sizde mi siddet gösteren birini affettiniz naptınız ?
Kadın bunları bana degil tüm apartmana anlatıyor kavga gürültüleri de olaylı sevgi gösterileri de görmek istemeyenin gözüne sokan cinsten
Size ne benim öğretmenliğimden ne haddinize bunu sorgulamak ? Biz çocuklarımıza siddet gördüğünüz yerde durmayın diye öğretiyoruz cok merak ediyorsanız o burnunuzu soktunuz madem anlatayım .
AminSasirmiyorum. Burda da kac kez dayak yedigi halde tekrar dönenler oluyor. Hatta bugün de öyle bir konu acilmis. Allah akil fikir versin.
Aminbari bu kez yüzü gülsün gerçekten cok zor böyle bir evliligi sürdürmek
Bunun icin izin almam gerekmiyor degil mi ? Burda her gün ne kadar konı açılıyor hepsine kalkıp bunun icin konu mu açtın diyorsunuz Özgür bir platformsa istediğim konuyu da açma hakkına sahibim diye düşünüyorum ayrıca konu o kadar toplumun kanayan yarası ki …Size o kadinin barışması garip gelmiş, bize de bunun için buraya konu açmanız garip geliyor. Keşke barismasaymis ama gelip buraya bunun için ne diye konu açıyorsunuz?
İzin almanız gerekmiyor evet. Her şeyin yasaklanmasına gerek yok halbuki, insanların duracağı yeri kendilerinin bilmesi gerekiyor. O kadın bugün barışır, yarın evlenir, sonra tekrar barışır bu da kimseyi ilgilendirmez. Bir konuda örnek vermek farklı biseydir, bizi ilgilendirmeyen bir kişi hakkında konu açmak başka birşey.Bunun icin izin almam gerekmiyor degil mi ? Burda her gün ne kadar konı açılıyor hepsine kalkıp bunun icin konu mu açtın diyorsunuz Özgür bir platformsa istediğim konuyu da açma hakkına sahibim diye düşünüyorum ayrıca konu o kadar toplumun kanayan yarası ki …
O zaman burda kimse boşan yazmasınİzin almanız gerekmiyor evet. Her şeyin yasaklanmasına gerek yok halbuki, insanların duracağı yeri kendilerinin bilmesi gerekiyor. O kadın bugün barışır, yarın evlenir, sonra tekrar barışır bu da kimseyi ilgilendirmez. Bir konuda örnek vermek farklı biseydir, bizi ilgilendirmeyen bir kişi hakkında konu açmak başka birşey.
1-Fikir soruluyorsa boşan denir, boşanır boşanmaz o kendi bileceği iş.O zaman burda kimse boşan yazmasın
Kimse neden barışıyorsun demesin
Kimse esini affettiği icin kadınlara kızmasın
Söyledikleriniz tam olarak buna çıkıyor
Onların barışmalarına zerre kadar karışamam söz hakkım da yok sormadıkları sürece ben garipsediğim bir olayla ilgili burdaki kadınların fikrini almak istedim sadece bana mı yanlış geliyor diye
Konumu beğenmeyebilirsiniz ayrıca kimse kimseye hesap vermek zorunda degil
1-Fikir söylüyorsa boşan denir, boşanır boşanmaz o kendi bileceği iş.
2-evet barısmak istiyorsa kimse neden barisiyorsun diyemez
3-affetmek istiyorsa kimse neden affettin diyemez.
4-esini affettigi için kimse kizamaz
5-size yanlış geliyor o kadına doğru gelmiş bunu sorgulamak kimseye düşmez.
Kendi çekiyor zaten. Arkasından dedikodu yapıldığını bilse anlatmazdi bence. Ben mesela kimseye birşey anlatmam.Vallaha o zaman kadinda kendi basina cekip duracak ve baskalari anlatarak olaya dahil etmeyecek. Kadina herseyi anlatip dahil edip sonra geri dönmesi konu sahibin garibine gitmis. Benim de böyle birine ilk rastladigimda garibime gitti, ama zamanla insanlara o göre mesafeli oluyorsun.
Kendi çekiyor zaten. Arkasından dedikodu yapıldığını bilse anlatmazdi bence.
Siddetin affedilebilir bir noktasini asla savunmuyorum.ama dört duvar arasinda yasananlari gozlerinle gorup kulaklarinizla duydunuz mu? Oncesi sonrasi olan aile yasantisinda olanlari anlatilanlari, gercek ya da yanlis aktarilan bilgileri bilebilmenizin mumkun olmadigi gercegini goz onunde bulundurarak, yorumlamanin dogru olmadigi kanisindayim.Bana mı cok anormal geliyor arkadaşlar ? Bu insanlar karşı kapı komşularımız 3 4 ay önce boşandılar kadın evden gitti ev satılığa çıkartıldı adam da eşyalarını toplayıp ailesinin yanına gitmişti
Uzun bir süre fiziksel siddet olan evliliklerinde is artık psikolojik siddete dönüşmüştü anlatırdı görüstükce kadın
Ben de siddet yüzünden boşandım ve bu cok hassas noktam
Şimdi barışmışlar biraz önce de eve geldiler canım cicim yerleşiyorlar kimsenin mutluluğunda gözümüz yok da bu kadar kolay mı düzeldi mi yani bu iliski boşanıp ayrılınca ?
Her iliskinin dinamiği farklı biliyorum ama bu kadar yol alabilmiş kadının da geri dönmesini anlamıyorum memur kadın işi var ailesi de destek aynı zamanda
Benim tereddütlerim yok da sizin de galiba siddet uygulayan birini affetmisliginiz var1-Fikir soruluyorsa boşan denir, boşanır boşanmaz o kendi bileceği iş.
2-evet barısmak istiyorsa kimse neden barisiyorsun diyemez
3-affetmek istiyorsa kimse neden affettin diyemez.
4-esini affettigi için kimse kizamaz
5-size yanlış geliyor o kadına doğru gelmiş bunu sorgulamak kimseye düşmez.
Galiba kendi boşanmaniz konusunda tereddütleriniz var.
Ne kendi cekiyor herkese anlatıyor diyorum farkında mısınzKendi çekiyor zaten. Arkasından dedikodu yapıldığını bilse anlatmazdi bence. Ben mesela kimseye birşey anlatmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?