Şiddet görüp boşanan komşumuzun eşiyle tekrar barışması

Bana şiddet uygulayan insanı affetmem, affeden ve bana derdini anlatan arkadaşımın arkasından gelip burada dedikodu da yapmam.

Arkadaş ısrarla anlamak istemiyor
Komşudan ben zaten uzak duruyorum da o gördükçe anlatıyor bundan sonra da fazlasıyla uzak olacağım kesin

Aynen kendi travmalarını tetiklemis buna katılıyorum.

Duyuyoruz biz yalnız siddeti kapı komşumuz diyorum

Bazilari siddeti ask saniyor kendi ebeveynleri öyle olduğu için saygi sevgi nedir bilemedikleri icin ayni evde. malesef böyle oluyor sonuçlar

Arkadaş ısrarla anlamak istemiyor
Komşudan ben zaten uzak duruyorum da o gördükçe anlatıyor bundan sonra da fazlasıyla uzak olacağım kesin
sana anlatmaya kalkarsa hiç oralı olma, dinleme. ablam sen boşanmıştın, kendi ayağınla geri gelmişsin. hakkında hayırlısı olsun de, ocakta yemek var sonra görüşürüz de geç yani hiç sevmem böyle kendi düşüp ağlayan tipleri.

Artık onca şeyin üzerine zaten anlatacağını sanmıyorum

Bunlar severek evlendik, kocam aslında çok iyi biri evlenmek için peşimden çok koştu, 3 tane çocuğum varcılar. Bunlar akıllanmaz siz izleyip dinlerken aklınızı kaybedersiniz

Evet full dedikodu.

Duyuyoruz biz yalnız siddeti kapı komşumuz diyorum
Kulaklariniz duydu, peki evdeki herbirseyi gozlerinizle gordunuz mu? Soylenenleri yasananlari an be an yillarca yanlarinda evlerinde gordunuz mu? Aile icinde farkli dinamiklerin olabilme ihtimali, disari gelen seslerin Tam gercek kaynagini gozlerinizle gordunuz mu? Hayir hayir hayir.

Sadece duydunuz. Ya da kadin ne anlattiysa onu biliyorsunuz.

Tamam siz bosanip kurtulmussunuz, iyi de yapmissiniz da, Allahtan ve o cift haricinde kimsenin bilemeyecegi durumu neden sorguluyorsunuz ki?

Bunlar severek evlendik, kocam aslında çok iyi biri evlenmek için peşimden çok koştu, 3 tane çocuğum varcılar. Bunlar akıllanmaz siz izleyip dinlerken aklınızı kaybedersiniz
Kadın arkadaşım falan degil ayrıca öyle yazanlar olmuş gördüğü anda anlatmaya başlıyor
Asla akıllanmaz asla

Sonuca bakıyoruz hanımefendi o kadım o evde dayak yiyor dayak nedeni mi var anlatmasına inanmak mı var ?????
Durumun bana garip gelmesi neden bu kadar sorun oldu ben anlamıyorum

Benimde bir akrabam bar kavga ediyorlar sık sık adam kadına bir kere Tokat attı boşanacaklardı sonra babası geldi falan barıştırdılar ama sürekli kavga ediyorlar adam kadına s..git deyip arabadan indirdi falan çocuğun önünde. Her görüştüğümüzdede kadın anlaşamadıklarını boşanacağını söylüyor ama adam zengin çocuk özel okulda lüks yaşıyorlar para için sanırım ağzında ama icraat yok kocasını da sevdiğini sanmıyorum bizi yakıştırmıyorlar diyo

Olan gerçekten çocuklara oluyor asıl bu durumlarda
Sonra derler ki boşanmış aile çocukları sorunlu

Sonuca bakıyoruz hanımefendi o kadım o evde dayak yiyor dayak nedeni mi var anlatmasına inanmak mı var ?????
Durumun bana garip gelmesi neden bu kadar sorun oldu ben anlamıyorum
Size Benzer sebeplerden dolayi ayrilmis oldugunuz icin Nazar boncugu hediye ederek, konuyu takibi birakiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…