anası veya babası ölen, terkeden çocuklar nasıl büyüyormuş? ana babayla büyüyüp de serseri ahlaksız hırsız arsız olanların açıklaması neymiş sabret diyenlere göre?Başıma getmeyen anlayamaz etrafımda herkes sabret duzelir sinirlenince sus deyip duruyo çocuğunu düşün annesiz babasız büyümesin diyo ve ben bunları dusunuyorjm
Başıma getmeyen anlayamaz etrafımda herkes sabret duzelir sinirlenince sus deyip duruyo çocuğunu düşün annesiz babasız büyümesin diyo ve ben bunları dusunuyorjm
İçim acıdı okurken.Allah yardımcınız olsun....Ben şiddet gösteren bir ailede büyüdüm. Canım annem, babamın hala dayağını çeker, kumarını da.ve ben de ne yazık ki annem gibi ezilmiş ve değer görmemiş bir örnekten sonra gidip bir dayakçı kocayla evlenip, ilk aylardan tokat yiyip oturdum sonra çocuklar oldu ve dayaklar başladı.terkettim evi ama boşanamadım.meslek yok, aile desteği yok mecburen iki küçük çocukla süt dökmüş kediye dönerek geri döndüm.
Şimdi bıçak çekmeler ve kafama atılan yumruklarına karşı daha da sesizleşiyorum ve sevmesi, sayması için daha da iyi davranmaya çalışıyorum.çocuklarım hayırlısıyla büyüsün, çalışmaya başlayacağım. tabi hayatta kalırsam...
Gerçekten tek oğlumu düşünüyorum anneyi de seviyo babayı da ona haksızlık mı ederim düşüncesi var
Size değildi sorum, iki çocukla gidecek yeri olmayıp geri dönmek zorunda kaldığını, kocasının şiddetin dozunu giderek arttırdığını, bıçak bile çekmeye başladığını söyleyen shinox için yazdım onu.Ailem arkamda siginmaevine gitmeme gerek yok çok sukur
aile desteği var,maddi problem yok bunlara rağmen sizi döven adamdan boşanamıyorsanız bence bir daha konu açmayın...haytta yalnız başına olup,küçücük çocukları var diye çalışamayan,gidecek yeri olmayan kadınlara haksızlık ediyorsunuz bu durumda...onlar bile çocuklarım azıcık büyüsün ayrılacağım diyor,siz hala neyi bekliyorsunuz??*Maddi durumum var yani annemin evi var maaşı var çalışırım da gidersem o konuda korkum yok ama pişman olur muyum diye düşünüyorum
Bu cevabı veriyosan bence gayet memnunsun hayatından. Neyse sana iyi dayaklar canım.Ölene kadar sanırım
Yok biliyorlar benim sıkıntımı ama pişman olmaktan korktuğum için hala bekliyorum heralde en başta yıkıyor sonra yapmaya çalışıyo ama giden gidiyoDüşündüm de aile desteği olup da boşanamayanlar ben gibi utanıyor olabilir mi?
Ben sıkıntılarımı aileme zerre kadar yansıtmamıştım mesela.
Hep aman ailem üzülür,utanır,aman ailede hiç boşanan yok,vahh vahhh tühhhh nasıl başarmadım,insanların yüzüne nasıl bakarım diye hep saklamıştım...
Tabii benim yaptığım doğru değil de eski günler aklıma geldi bir anda...
Yanlış yorum yapıyorsun bence bu ne demek dalga ni geciyorsunBu cevabı veriyosan bence gayet memnunsun hayatından. Neyse sana iyi dayaklar canım.
Kaynanam çok dayak yemiş sabrettim kazandim diyi şimdi rahatım diyo benim oğlum babası gibi değil diyo daha merhametli ymis bak senn bi daha el kaldirirsan hakkımı helal etmem demiş konuşmuşlar bilmiyorum artık sınırlıyken sus diyo bana o konussun bağırsin diyoanası veya babası ölen, terkeden çocuklar nasıl büyüyormuş? ana babayla büyüyüp de serseri ahlaksız hırsız arsız olanların açıklaması neymiş sabret diyenlere göre?
Evet kararsızım bi ümit var sanki düzelecek diye hiçbişey yapmak istemiyorum onun için artık okadar nefret ettirdiIste ben de onu diyorum. Burada size yuzlerce kisi bosan diyor mesela. Ama siz sadece istediginiz tepkilere aciksiniz. Diyemiyor musunuz bosaninca anasiz babasiz olunmuyor, hem bu sekilde huzursuz bir ortamda psikolojisi bozuk yetisiyor, asil cocugum icin bosanmaliyim diye? Demiyorsunuz cunku istediginiz bu degil.
annen kızım arkandayım gel diyor ama sen sana iftira atan, sana hayatı zehir eden kocana ve ailesinin sözüne mi bakacaksın? kv seni değil oğlunu düşünüyor. seni düşünseydi geçmişten bugüne ailece eziyet etmezler.Kaynanam çok dayak yemiş sabrettim kazandim diyi şimdi rahatım diyo benim oğlum babası gibi değil diyo daha merhametli ymis bak senn bi daha el kaldirirsan hakkımı helal etmem demiş konuşmuşlar bilmiyorum artık sınırlıyken sus diyo bana o konussun bağırsin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?