Şiddet hakaret

Merak ettim, ailenizde şiddet var mıydı? Baban ve annen yada yakın çevrende böyle olaylar oluyor muydu? Senin şuan hissettiğin duygularla alakası olduğunu düşünüyorum

Merak ettim, ailenizde şiddet var mıydı? Baban ve annen yada yakın çevrende böyle olaylar oluyor muydu? Senin şuan hissettiğin duygularla alakası olduğunu düşünüyorum
babam anneme çok sinirlendiğinde ufak darplari olmuştur ama öyle büyük değildi eşimle kavgalarimiZ kabus gibi oluyor benim duygularımla neyin alakası yok canm orayı anlayamadim

babam anneme çok sinirlendiğinde ufak darplari olmuştur ama öyle büyük değildi eşimle kavgalarimiZ kabus gibi oluyor benim duygularımla neyin alakası yok canm orayı anlayamadim
Ailende şiddete ve şiddet sonrası barışmaları yaşadıysan sana daha normal gelebilir. Senin şuan olumsuz düşünceleri beynine kodlama şeklinden anlaşılıyor. Yapamam, edemem başaramam vs. Aslında psikolojik bir destek alsan kendini fark edeceksin gibi.

Bak normalde 2 bin yorum alacak konu bunlar ama iflahımız bellendi yazmaktan. Tamam konuyu can havliyle açıyorsunuz ama anahtar kelime şiddet o kelime ile bu sitede yazılmış konuları okusanız anında aydınlanacaksınız.

muhakeme yeteneğinize güvenmeyeceğinizi bundan sonra bilmeniz gerek ve anahtar kelimeyi yazıp insanların tecrübelerinin ne kadarda aynı olduğunu görüp önce şaşırıp sonra aydınlanmanız ve konulardan tecrübe ve yol edinmelisiniz kendinize.

Ben de boşandım. Üstelik benim engelli çocuğum var tabi ki yetebiliyorum. Oğlum şimdi babasının yanında en azından babası daha fazla sorumluluk almış oldu şiddet görmekten iyidir her türlü korkmayın.

Ne yaşıyorsan hak ediyorsun. Hala gelmis vicdanlı esirgemez çocuklarına düşkün bilmem ne diyorsun. Çocuğunun arkadaşının yanında seni odaya sokup hakaretler edip dövmüş aynen çok düşkünmüş çocuğuna.

Darp’ın ufağı mı var
Neden bu adamı normalleştirmeye çalışıyorsun

Güzellikle mi bitsin? Ne güzelliği ya hayal dünyasında mı yaşıyorsun

Yok darp raporu alamazmış
Sen onu döv bakalım o sana neler yapıyor

Öğretmen olacak son kişilerden birisin. Zihniyete bak. Hiçbir şey katmamışsın kendine. Bu kafayla çocuklarımızı büyütecek bir de. Hiç kimse kusura bakmasın teselli vermeyeceğim. Atanması ziyandır bu üyenin. Terzilik, aşçılık falan okusaydin. Çocuk yetiştirmek senin neyine?

Annem hep "Bu dayak yiyen kadınları anlamıyorum. Bu adam uyumuyor mu tava tencere ile girişirim" derdi. Babam sadece "1" kere tokat atmış. Uyuduğunda kafandan kızgın yağ dökeceğim demiş. Babam bir daha vuramamış. Dinsizin hakkından imansız gelmiş yani.

Tabi sizde durum böyle değil. O artık sizi ve karakterinizi çözmüş, dayağa hiçbir şey engel olamaz. İçer içer döver. Değişik olan tek şey şiddetin dozu olur çünkü o da sürekli artar.
Belki bir gün ayarı o kadar kaçırır ki millet sizin için adalet aramaya başlar.
Kendinize o tokatLARı nasıl layık görüyorsunuz?

Darp raporu alirsaniz eliniz guclenir, neden almiyorsunuz? Size 10 bin tl nafakayi reva gormus, sanki 10 bin tl 1 market alisverisinde bitmiyor gibi.

Ailenizin evine donun, kiziniz okul caginda sanirim, kucuk bebeği de devletin kresine verin, şart degil ya ozel krese gitmesi? Girin bir ozek okula madem ogretmensiniz uce bese bakmadan calisin, hem kafaniz dagil hem maddi gucunuz olur.

Bende bosanmis bir kadinim, evi terkettigimde 2.cocugum 6 aylikti, esimden 1 gun olsun ne siddet gordum ne hakaret, benim bosanma sebebim ailesel sorunlardi.

Ama bir tek gun tek bir tokat dahi atmis olsaydi darp raporu alir oyle ilerlerdim, ha darp raporu almadan evvel o bana vurdugu elini rapor alamayacagi sekildede munasip bir yerine monte ederdim, biraz akilli olmak lazim, 2 cocuklu bir anne rasyonel dusunup, mantikli adimlar atmali ve guclu olmali.

O çocuklara sahip cikmak icin guclu olmak zorundasiniz.

Benimde en karşı olduğum şeydi insanın kendi başına gelince çok farklı oluyormuş çocuklarının küçük olmasi ve işimin olmaması beni geri çekti son iki yıldır aileminde maddi durumu yok diye ama şuan tabiki çok farklı düşünüyorum yeter ki hayatımdan çıksın şuan sadece bana uasattiklari dan dolayı kendimi çok güçsüz hissediyorum bide çok yorgunum tek başıma cocuklara yetemem diye korkuyorum

Ah siz benim eşimi bir gorseniz çok güçlü bn ona hicbrsey yapamam onunla kaşık atacak kadar güçlü değilim o çok değişik biri ugrasilmaz onunla ki kaldı ki bn şuan kendimi çok güçsüz hissediyorum sanırım darp raporu alınca o kişiyi de cagiriyorlarmis çocuklarımı duusndum sonuçta çocuklarıma maddi olarak bakacak olan kişi o

Bu arada Doğru söylüyorsunuz şiddete bende çok karşı olan bir insandım ama kendi hayatım nasıl böyle oldu bu hale geldi bilmiyorum çaresizlik çok zormuş

Home offica çağrı merkezi ne cqnim nasıl başvuru yapıyoruz daha detaylı Bilgi verir misin
Web help diye geçiyor. Kariyer sitelerinde iş ilanı bulabilirsin. Eğitimin ne yöndeyse o firmalara uzaktan destek sağlayabilirsin. Çoğu firma Home Office eleman çalıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…