- 25 Aralık 2024
- 3.958
- En iyi cevaplar
- 1
- 7.029
- 73
- 28
- Konu Sahibi senanurrrrrr
-
Böyle biri nasıl vicdanlı çocuklarına düşkün sizden bir şey esirgemeyen biri olabilir ne güzel kandırıyorsunuz kendinizi.Hep affettim bu yaptıkları gerçekten çok kötü bir şey ama normalde çok vicdanlı ben de hiçbir şey esirgemez çocuklarina çok düşkün ama takıntılı bir insan bir daha alkol aldımi bu hale geliyor çocukluktan gelme travmaları var düzelir diye bekledim alttan aldım benden özür dil eyen olmadı hep kendi kendime barıştım ama çok yorgunum kendimi çok güçsüz hissediyorum boyle düşünmem normal mi çocuklarıma nasıl bakacağım diye düşünüyorum Özgüvenimin olmaması normal mi
hanımefendi adam sizi dövmüs size agiza alinmayacak hakaretler etmis igrenc ithamlarda bulunmus bu adamin neresi vicdanli tamHep affettim bu yaptıkları gerçekten çok kötü bir şey ama normalde çok vicdanlı ben de hiçbir şey esirgemez çocuklarina çok düşkün ama takıntılı bir insan bir daha alkol aldımi bu hale geliyor çocukluktan gelme travmaları var düzelir diye bekledim alttan aldım benden özür dil eyen olmadı hep kendi kendime barıştım ama çok yorgunum kendimi çok güçsüz hissediyorum boyle düşünmem normal mi çocuklarıma nasıl bakacağım diye düşünüyorum Özgüvenimin olmaması normal mi
Ilk konuda adam berbat biri sonra yine bu adamlar vicdanli ozunde iyi insan oluveriyorlar kendiniz ne yaparsaniz yapinda cocuklara bunlari yasatmaya hakkiniz yok ikinizinde bu arada kizinizin arkadasi o aksam yasananlari insallah ailesine anlatmistir bir daha size yollamazHep affettim bu yaptıkları gerçekten çok kötü bir şey ama normalde çok vicdanlı ben de hiçbir şey esirgemez çocuklarina çok düşkün ama takıntılı bir insan bir daha alkol aldımi bu hale geliyor çocukluktan gelme travmaları var düzelir diye bekledim alttan aldım benden özür dil eyen olmadı hep kendi kendime barıştım ama çok yorgunum kendimi çok güçsüz hissediyorum boyle düşünmem normal mi çocuklarıma nasıl bakacağım diye düşünüyorum Özgüvenimin olmaması normal mi
10 bin nafaka oduyor kızımında okul masrafını ödeyecek özeller askeri ücret veriyor bizim buradaki kreşler 20 binden aşağı değil Bu yılda KPSS ye hazirlanmayi düşünüyordum nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum kendimi çok güçsüz hissediyorum uzun bir süredir böyleyimesim tarafından sürekli hakarete ugrayip küçük goruldum böyle düşünmem normal mi bu geçici bir şey miIlk iş darp raporu alın.Böyle bir adamın hayatınızda olmaması sizin için nimet olur umarım kurtulursunuz.Yeterince fedakarlik yapmışsiniz ama netice değişmemiş.Toparlanın iki evladınız var.Küçük 3 yaşında krese gidebilir.O pislik nafaka ödemek zorunda.Sizde bir ışe girip çalışır evlatlarinizla kendinize yepyeni bir dünya kurabilirsiniz.Kendinize inanın ve güclü olun.Bir dahada size kimsenin el kaldırmasına müsade etmeyin.
Öfke kontrolu yok şiddet meyilli sinirli olmadığında öyle aslında özellikle de bana karşı çok kinci bundan önceki konumu okudunuz mu bilmiyorum çok ciddi düşündüğüm bir erkek arkadaşım vardı onunla olmadı eşim unuttuğunu kabullenemedi 9 yıldır onun lafını ediyor aslında bu yüzden bana o*****kahpe diyor benimle bu şekilde eğlendirdiği için ona minnet duymam lazımmış başkaları gibi beni yarı yolda bırakmadığı için o bana yaranamıyormuş böyle söylüyor ben namuslu birisi değilmişimYapmayın lütfen bu adamın neresi vicdanlı?Kendi kızına dönüp ananın kırığı var diyen arkadaşının yanında kızını yerin dibine sokan adam mı düşkün çocuklarına???Gidin gerçekten tedavi olun. Çevrenizde merhametli ,vicdanlı adam yok, olsa bu leşe özü iyi cart curt demezdiniz o kadar hakaret şiddet sonrası bile onu savunmazdınız....
Öğrenci koclugunu nasıl yapıyor acabaDarp raporu al sen boşanma davası aç nafakayı fazla iste 3 yaş çocuğu da gayet kreş yaşında kreşi olan fabrikalar var atanamazsın muhtemelen bu yüzden atanıcam diye evde oturma bir yerden başla tekrar arkadaşım öğrenci koçluğu yapıyor sosyoloji okudu 1 yaşında ve 2 yaşında bebeği var online çalışıyor asgariye yakın kazanıyorum dedi ailenin evinde olursan yeter
Hayır tam tersi ben boşanmayı düşünüyorum bayadir yine o engel oldu aslında bu zamana kadar ama şu an kendisi de istiyor bu zamana kadar cesaret bulamadım nedenide kendimigüçsüz görmem işimin olmaması çocuklarım küçük korktum açıkçası tek başıma bir de bu halde onlara nasıl yetecegim diye hep korktum orduda küçük bir yerde yaşıyoruz ailemi üzmek istemedim çevrenin lafından korktum boşanmak hep istedim aslında ama çok zormuşFarkındaysanız konu sahibi korkunç bir evlilik içinde olduğu için dertli değil, kocası boşanma davası açtığı için dertli.
Ne desek boş. Umarım kocası geri adım atmaz da bu iş biter.
Ben sizi çok iyi anlıyorum, öncelikle bir sakin olun. Eşiniz pisliğin teki eninde sonunda o adamdan boşanacaksınız böyle ömür geçmez, eşiniz normal bir insan değil. Boşananlar ölmüyorlar, bir yerleri de eksik kalmıyor, hatta kavgasız gürültüsüz mis gibi hayatınız oluyor. Eskiden eşim eve gelmesin diye dua ederdim, şimdi evdeki sakinliğe bin şükür diyorum. Siz ve çocuklarınız için sakin bir ortam kavgalı küfürlü bir ortamdan milyon kat iyidir, bunu anlayacaksınız. Şimdi önünüzde bir boşanma süreci olacak, buradaki insanları dinleyin ve darp raporu alın. Darp raporu için yüzünüzde iz olmasına gerek yok. Sonra karakola gidip uzaklaştırmanızı alın ve davanızı açın. Bakın bir gün bu noktaya geleceksiniz iyi ki gençken boşandım diyeceksiniz. Anne babanız arkanızdaymış ne güzel, bir müddet düşünmeyin hiçbir şeyi, her şeyi oluruna bırakın. Zaman en güzel ilaç..Bir bakmışsınız düzeninizi kurmuşsunuz bile, bu kadar karamsar olmayın…Hayır tam tersi ben boşanmayı düşünüyorum bayadir yine o engel oldu aslında bu zamana kadar ama şu an kendisi de istiyor bu zamana kadar cesaret bulamadım nedenide kendimigüçsüz görmem işimin olmaması çocuklarım küçük korktum açıkçası tek başıma bir de bu halde onlara nasıl yetecegim diye hep korktum orduda küçük bir yerde yaşıyoruz ailemi üzmek istemedim çevrenin lafından korktum boşanmak hep istedim aslında ama çok zormuş
Darp raporu?Merhaba hanımlar daha önce de bir konu açmıştım eşimle ilgili eşim acele etmeyelim tamam diyerek bir şekilde boşanmadık ama öyle ilerde yaşıyorduk sonra kızıma çay döküldü falan derken eve daha sık gelip kalmaya başladı ben bu aşamada belki bir nevi ısınır mıyız diye biraz çabaladım biraz sıcak davranmaya başladim kızıma çay dökülünce bir süre evden çıkamamisti onu gezdirelim diye Giresun'a götürdük bizden bir saat uzaklıkta orada eşimin teyzesi var eşim beni oraya bırakıp geri döndü Giresun'a gitmeden yaklaşık bir hafta önce oğlumun doğum gününü kutluyorduk kendi aramızda normalde klimayı hiç kapatmıyorduk ben hava alsın diye pencereyi biraz açtım o sırada da mumlari yakmıştık eşim içeriye girer girmez kendini kime göstermek için o pencereyi açtın Merve dedi kızım o şekilde oğlumun en mutlu gününde ve son şansımızdı o kadar şaşırdım ki söylediği lafla ve ben yeniden soğuk oldum bir hafta sonra da Giresun'a gittik ama bu bir haftalık surecte ben kendisine mesafeli davrandım dün kızımın bir arkadaşı gelecekti bizde kalacaktı ben kendisine kendi evine gitmesini söyledim çünkü alkollü bir şekilde eve gelsin istemiyordum gece 12'de eve geldi alkollü bir şekilde yarın bir gün bana güven'den bahsetme dedi kızıma diyor ki annen bugün beni evden yollamak için 40takla attı Giresun'da eski kirigi ile buluştu o yüzden eve gelmemi istemiyor giresun da ne haltlar çevirdin sen diyor(eşimden önce birlikte olduğum sevgilim Giresun'da yaşıyor zaten eşim bundan dolayı böyle)kızımın ve arkadaşının yanında bana o*** kahpe dedi beni yan odaya çağırdı ve orada Bana defalarca tokat attı defalarca o* k** dedi son zamanlarda aramız iyiymiş ama ben giresun'dayken ve oradan geldikten sonra kendisine soğuk davranıyor şimdi bunun nedenini ona bağlıyor ama bunun nedeni oğlunun doğum gününde yaptığı hareket çünkü ben bu insanı değişmeyeceğini son kez daha anlamış oldum o kırgınlığım daha geçmedi ama o kafasında neler kuruyor bugün de sabah erkenden bana dava açmış bir an önce defol git hayatımdan dedi Bir de bana hakkını helal etmiyormuş orada kendisinden çok defa şiddetine ve hakaretlerine maruz kaldım neredeyse her kavgada hep alttan aldım hep affetmek için bir neden buldum ama şu an kendimi çok kötü hissediyorum çok işe yaramaz hissediyorum kendimi çok güçsüz hissediyorum bu şekilde çocuklarıma nasıl yeteceğim onlara nasıl bakacağım bilmiyorum öğretmenim ama atanamadım şu an sadece ölmek istiyorum nasıl bir yol çizeyim ne yapayım lütfen bana akıl verin elimi yanağıma goturdugumde yanaklarım acıyor attığı tokatlardan dolayı tek başıma çocuklarıma yetebilir miyim gece o kavga halinde benden kredi kartımi istedi biraz bana para vermişti onu istedi bugün de bütün faturaları üstüne yap dedi sadece 10 bin nafaka ve kızımın okul parasını verecek oglum 3 yaşında oğlumdan dolayı da çalışamıyorum nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum güçlü anneler ne olursunuz bana bir akıl verin Şevkata o kadar çok ihtiyacım var ki
Hep sinirli öfke kontrolü yok mantı ile baktım çünkü sinirlendiğinde bu hale geliyorduhanımefendi adam sizi dövmüs size agiza alinmayacak hakaretler etmis igrenc ithamlarda bulunmus bu adamin neresi vicdanli tam
olarak? kafeste mi yetistirdi aileniz sizi siz vicdanli insan ne demek bildiginize emin misiniz? kocaniz alkolik, vicdansiz, merhametsiz, siddet faili pisligin teki. iyi ki adam sizi bosuyor yoksa siz tekme tokat dayak yer hala kocamda kocam sevdiginden dövüyor beni derdiniz. yazık ya
Darp raporu?
[/QUOhicbrzmn almadım darp raporu malesf
Özelde çalışsam aynı para kreşe gidecek üstelik kreş 4 e kadar özeller en az 7 de paydos yapıyor bn calismakan gocunmuyorum tam tersi çalışıp kendime guvenim gelsin istiyorum işin icinden çıkamadigim için sizden fikir almak istedim bu arada çocuğuma bakacak başka kimsem yok güzel bir maaşım olsa yarısını kreşe verir yarısi ile gecinirdim ama asgari ücretle ikisi olmuyorçocuğu 3 yaşında olup çalışamayanlara çok üzülüyorum ya, biz çalıştık çünkü bizimkiler 12 yaşında doğdu.çok şanslıydık. sana tavsiye vermeyecek kadar kendime saygım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?