Şiddet hakaret

Darp raporu al sen boşanma davası aç nafakayı fazla iste 3 yaş çocuğu da gayet kreş yaşında kreşi olan fabrikalar var atanamazsın muhtemelen bu yüzden atanıcam diye evde oturma bir yerden başla tekrar arkadaşım öğrenci koçluğu yapıyor sosyoloji okudu 1 yaşında ve 2 yaşında bebeği var online çalışıyor asgariye yakın kazanıyorum dedi ailenin evinde olursan yeter

Böyle biri nasıl vicdanlı çocuklarına düşkün sizden bir şey esirgemeyen biri olabilir ne güzel kandırıyorsunuz kendinizi.

hanımefendi adam sizi dövmüs size agiza alinmayacak hakaretler etmis igrenc ithamlarda bulunmus bu adamin neresi vicdanli tam
olarak? kafeste mi yetistirdi aileniz sizi siz vicdanli insan ne demek bildiginize emin misiniz? kocaniz alkolik, vicdansiz, merhametsiz, siddet faili pisligin teki. iyi ki adam sizi bosuyor yoksa siz tekme tokat dayak yer hala kocamda kocam sevdiginden dövüyor beni derdiniz. yazık ya

Ilk konuda adam berbat biri sonra yine bu adamlar vicdanli ozunde iyi insan oluveriyorlar kendiniz ne yaparsaniz yapinda cocuklara bunlari yasatmaya hakkiniz yok ikinizinde bu arada kizinizin arkadasi o aksam yasananlari insallah ailesine anlatmistir bir daha size yollamaz

Farkındaysanız konu sahibi korkunç bir evlilik içinde olduğu için dertli değil, kocası boşanma davası açtığı için dertli.

Ne desek boş. Umarım kocası geri adım atmaz da bu iş biter.

10 bin nafaka oduyor kızımında okul masrafını ödeyecek özeller askeri ücret veriyor bizim buradaki kreşler 20 binden aşağı değil Bu yılda KPSS ye hazirlanmayi düşünüyordum nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum kendimi çok güçsüz hissediyorum uzun bir süredir böyleyimesim tarafından sürekli hakarete ugrayip küçük goruldum böyle düşünmem normal mi bu geçici bir şey mi

Öfke kontrolu yok şiddet meyilli sinirli olmadığında öyle aslında özellikle de bana karşı çok kinci bundan önceki konumu okudunuz mu bilmiyorum çok ciddi düşündüğüm bir erkek arkadaşım vardı onunla olmadı eşim unuttuğunu kabullenemedi 9 yıldır onun lafını ediyor aslında bu yüzden bana o*****kahpe diyor benimle bu şekilde eğlendirdiği için ona minnet duymam lazımmış başkaları gibi beni yarı yolda bırakmadığı için o bana yaranamıyormuş böyle söylüyor ben namuslu birisi değilmişim

Öğrenci koclugunu nasıl yapıyor acaba

Farkındaysanız konu sahibi korkunç bir evlilik içinde olduğu için dertli değil, kocası boşanma davası açtığı için dertli.

Ne desek boş. Umarım kocası geri adım atmaz da bu iş biter.
Hayır tam tersi ben boşanmayı düşünüyorum bayadir yine o engel oldu aslında bu zamana kadar ama şu an kendisi de istiyor bu zamana kadar cesaret bulamadım nedenide kendimigüçsüz görmem işimin olmaması çocuklarım küçük korktum açıkçası tek başıma bir de bu halde onlara nasıl yetecegim diye hep korktum orduda küçük bir yerde yaşıyoruz ailemi üzmek istemedim çevrenin lafından korktum boşanmak hep istedim aslında ama çok zormuş

Adeta bir merhamet abidesi!
Bir kendinize gelin ya, kusucam artık her konuda çocuklarına düşkün, merhametli adamlardan. Ne merhameti hanımefendi? Adam sizi kahpe diyerek dövüyor. Çoluğun çocuğun önünde ananızın kırığı var diyor, uyanın.
Öldürmediği için mi merhametli? Kolunuzu, bacağınızı kırmadığı için mi vicdanlı?
Mesleğiniz varmış, aileniz arkanızdaymış illa kpss diye bir şey yok olursa olsun olmazsa özel sektörde çalışırsınız okul mu yok? Öğretmenlik yapacaksam ille de devlet olsun diyorsanız olana kadar başka bir işte çalışırsınız.
Adam merhametli falan değil, psikopatın teki. Boşanma davası açması da hayrınıza olmuş

Ben sizi çok iyi anlıyorum, öncelikle bir sakin olun. Eşiniz pisliğin teki eninde sonunda o adamdan boşanacaksınız böyle ömür geçmez, eşiniz normal bir insan değil. Boşananlar ölmüyorlar, bir yerleri de eksik kalmıyor, hatta kavgasız gürültüsüz mis gibi hayatınız oluyor. Eskiden eşim eve gelmesin diye dua ederdim, şimdi evdeki sakinliğe bin şükür diyorum. Siz ve çocuklarınız için sakin bir ortam kavgalı küfürlü bir ortamdan milyon kat iyidir, bunu anlayacaksınız. Şimdi önünüzde bir boşanma süreci olacak, buradaki insanları dinleyin ve darp raporu alın. Darp raporu için yüzünüzde iz olmasına gerek yok. Sonra karakola gidip uzaklaştırmanızı alın ve davanızı açın. Bakın bir gün bu noktaya geleceksiniz iyi ki gençken boşandım diyeceksiniz. Anne babanız arkanızdaymış ne güzel, bir müddet düşünmeyin hiçbir şeyi, her şeyi oluruna bırakın. Zaman en güzel ilaç..Bir bakmışsınız düzeninizi kurmuşsunuz bile, bu kadar karamsar olmayın…

Darp raporu?

Hep sinirli öfke kontrolü yok mantı ile baktım çünkü sinirlendiğinde bu hale geliyordu
Darp raporu?
[/QUOhicbrzmn almadım darp raporu malesf

çocuğu 3 yaşında olup çalışamayanlara çok üzülüyorum ya, biz çalıştık çünkü bizimkiler 12 yaşında doğdu.çok şanslıydık. sana tavsiye vermeyecek kadar kendime saygım var.
Özelde çalışsam aynı para kreşe gidecek üstelik kreş 4 e kadar özeller en az 7 de paydos yapıyor bn calismakan gocunmuyorum tam tersi çalışıp kendime guvenim gelsin istiyorum işin icinden çıkamadigim için sizden fikir almak istedim bu arada çocuğuma bakacak başka kimsem yok güzel bir maaşım olsa yarısını kreşe verir yarısi ile gecinirdim ama asgari ücretle ikisi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…