Bunu bir uzmana danışmanızı öneriyorum karamsar olmayın lütfen boşanma davası açtınız mı yoksa açmayı mı düşüyorsunuz ? şuan Türkiyede misiniz ?
Turkiyede deyilim, son yasadigim sidetten dolayi polise sigindim ama tutuklanmadi, bosanma davasi acdim ama korkunc seyler soyluyor... suanda bi piskolog goruyorum lakin onun acisindan birsey deyismiyor. Kizi gormek istiyor ve gostermezsem cok af edersiniz mahremiyetimizi herkese gulerek anlatacagini soyluyor... ben saskinim gercekden mide bulandirici bir olayin icindeyim.Bunu bir uzmana danışmanızı öneriyorum karamsar olmayın lütfen boşanma davası açtınız mı yoksa açmayı mı düşüyorsunuz ? şuan Türkiyede misiniz ?
Sizinle birlikte yurtdışında mı oda ? Hiç size yardım edebilecek ailenizden biri akrabanız dostunuz yok mu ? bu devirde kim kimi korkutuyor ? asla korkmuş görünmeyin aksine korkmuş göründüğünüz için üstünlük sağlamaya çalışıyor bunlara aldırış etmeyin ülkenin savcısı var polisi var o kim olduğunu zannediyor ? sakın korkmayın aksine kendinize zor olacak ama güvenin lütfen özgüveninizi kaybetmeyin çaresiz olmayın hep bir çözüm yolu var o yüzden çaresiz değilsinizTurkiyede deyilim, son yasadigim sidetten dolayi polise sigindim ama tutuklanmadi, bosanma davasi acdim ama korkunc seyler soyluyor... suanda bi piskolog goruyorum lakin onun acisindan birsey deyismiyor. Kizi gormek istiyor ve gostermezsem cok af edersiniz mahremiyetimizi herkese gulerek anlatacagini soyluyor... ben saskinim gercekden mide bulandirici bir olayin icindeyim.
Turkiyede deyilim, son yasadigim sidetten dolayi polise sigindim ama tutuklanmadi, bosanma davasi acdim ama korkunc seyler soyluyor... suanda bi piskolog goruyorum lakin onun acisindan birsey deyismiyor. Kizi gormek istiyor ve gostermezsem cok af edersiniz mahremiyetimizi herkese gulerek anlatacagini soyluyor... ben saskinim gercekden mide bulandirici bir olayin icindeyim.
Turkiyede deyilim, son yasadigim sidetten dolayi polise sigindim ama tutuklanmadi, bosanma davasi acdim ama korkunc seyler soyluyor... suanda bi piskolog goruyorum lakin onun acisindan birsey deyismiyor. Kizi gormek istiyor ve gostermezsem cok af edersiniz mahremiyetimizi herkese gulerek anlatacagini soyluyor... ben saskinim gercekden mide bulandirici bir olayin icindeyim.
Gecen hafta numarami deyistirdim anemi rahatsiz ediyor, ve bana email le ulasiyor inanilmaz bi hale gelmis... allahdan tek beklendim bu surecin biran once bitmesi... bu eyer bi sinavsa allahim beni cok buyuk bi sinavla siniyor...Sakın pes etmeyin. Onun da istediği muhtemelen bu. Size psikolojik şiddet yapıyor. Pes etmenizi, onun istediğini yapmanızı istiyor. Kendinizi güçsüz hissetmeyin. Mümkünse yeni bir hat alın, onunla olan iletişim yollarını kapayın. Modunuzu düşürmesin. Muhtemelen siz onu görmezden geldikçe daha da çirkinleşecektir. Şikayet edin polise. Mesajlarını falan saklayın. Boşanmada kullanabiliyorsanız kullanırsınız. Bu şekilde sağlıksız davranan bir insana, çocuk emanet edilmez. Çocuğu bile sırf size psikolojik şiddet uygulamak için kullanıyor bence.
İstediğini yapsın, istediğine anlatsın. Sizi değil, kendini rezil eder. Eden bulur diye bir laf var, inanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?