• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıddet sonrası eve donus

bu sefer parmak izi alınır...
darp raporu yerine de kocası bu kadını dövmüştür deyip imzalamışlar yurt müdürügiller herhalde... güya yardım ediyor pislik kadın! polise gitmek , hastaneden darp raporu aldırmak, sığınma evine başvurmak aklına nasıl gelmemiş!

kağıt kalem almış eline masal yazmış, millete imzalatmış. kendisi noter sanki!

Evet kızlar eve geldim. Daha doğrusu getirildim. Yurt müdürüm falan birleşip eve getirtiler eşim de geldi konuştular. Yazı imzaladık ben konuşmayacağıma dair o da vurmayacağına dair. Yoksa kızımızı çekip alırız dediler. Onlar namaz kılmaya gitti bende onun yanına gittim. Onlar öyle konuşuyor ama sen ne düşünüyorsun istemiyorsan söyle dedim o da ne oldu geri mi gidecen herkese g.tümüzü actın bu sana macera oldu artık çıkar çıkar gidersin dedi. Neyse onlar cıkarken buda cıktı ardından kv geldi işte oturduk konuştuk aradan 2 saat falan geldi bu geldi hiç konuşmadı 10 dk sonra tekrar çıktı gitti. Ben yattım saat 11 de bu kaçta geldi yattı bilmiyorum. İşe giderken anahtarı almış gitmiş. Benimde dışarı çıkmam lazımdı anahtar olmadığı için kv gile geldim. Akşam da rahatsızlandım bu eve gitmiş direk. Kv msj attı gelip alcan mı diye o da alırım demiş kv ecrnnsrn rahatsız istersen bugün burda kalsın demiş o da tamam dedi. Sabah msj atmış anahtarı annemgilin posta kutusuna attım in al diye. Bende bu hava da eve gidemem dedim cvp vermedi. Hiç konuşmuyor benimle sanki herşey benim suçummuş gibi. Zaten istemiyorum bende. Bana kalsa hala boşanma taraftarıyım ne olacak bilmiyorum böyle
dayın?

darp raporu yerine de kocası bu kadını dövmüştür deyip imzalamışlar yurt müdürügiller herhalde... güya yardım ediyor pislik kadın! polise gitmek , hastaneden darp raporu aldırmak, sığınma evine başvurmak aklına nasıl gelmemiş!

Tam şikayet etmelik bir müdür,görevi ara buluculuk sanki bir de imzayla; akıllı kadın vesselam...

Konu sahibi direk şikayet etse bu kadını bana kağıt imzalattı diye görevden alınır ...

Sen zaten konusmayacam diye kagit imzalamisin.
Niye konusmasini bekliyosun ki.
Bide boyle bisey icin kagit imzalamak sacma degil mi.
Mudur dedigin siginma evi muduru ise madem gittin oralara kadar bide dovmus
Donmeseydin geri yardimci olmadilar mi hic ordakiler donmekten baska caren yokmuydu.

Sen zaten konusmayacam diye kagit imzalamisin.
Niye konusmasini bekliyosun ki.
Bide boyle bisey icin kagit imzalamak sacma degil mi.
Mudur dedigin siginma evi muduru ise madem gittin oralara kadar bide dovmus
Donmeseydin geri yardimci olmadilar mi hic ordakiler donmekten baska caren yokmuydu.

Baska carem vardi ama ya olmazsa diye dondum. Yurt mudurum beni dinlemeyip bi daha denemezsen arkanda durmam dedi

Back
X