• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıddet sonrası eve donus

SEN BENİ ANLAMIYORSUN DİYECEKSİN BANA BELKİ..

SENİ EN İYİ BEN VE BENİM GİBİLER ANLAR.. MÜCADELE VEREN ANALAR ANLAR..

BEN BU MÜCADELENİN EN BÜYÜK İBRETLİK ÖRNEĞİYİM.. 2 ÇOCUKLA ÇIKTIM YOLA HERKESE HERŞEYE KARŞI DİRENİYORUM.. DİRENECEKSİN ÇÜNKÜ SEN ANNESİN...
Çok güzel şeyler söylüyorsunuz ama dayanamadım sizler başarabilmişsiniz ne güzel tebrikler ama herkes siz gibi güçlü olamayabiliyor her mesajınızda şunu yap bunu yap demeniz boşa herkes herşeyi başarmak yapmak zorunda değil keşke yapsak ama olmuyor işte bazen

Bana dedikleri sadece su. Gelip en az 15 gun kadin siginma evinde kalmaniz lazim. Ondan sonra is cikarsa ise girersiniz dediler
Eee tamam daha ne gidip kalsaydınız 15 gün sanki 15 yıl mı dediler size?
Ayrıca lisede çocuk gelişimi okumuşsunuz gider bi anaokulunda yardımcı öğretmen olarak iş bulabilirsiniz.
En az 1500tl de maaş alırsınız.Hatta azmedip üniversite de devam edebilirsiniz okul öncesi öğretmenliğine.
Sizin normal bi lise mezununa göre iş bulma şansınız daha yüksek her yer kreş anaokulu dolu bizzat sektörün içindeyim uydurmuyorum bunları.Üstelik yanında çocuğunu da götürebilirsin.O mal kocandan da boşanıp çocuğun için nafaka talep edersin.

Yurt muduru yapmiyor iste
Sen de bu yurt müdürünün lafına uyup o dangalak kocana geri dönüyorsun.İki de bir de yurt müdürü arkanda durmam dedi diyip duruyorsun.E kardeşim bu kadın zaten arkanda durmamış ki memur olmana bile yardımcı olmamış.
Zaten seni düşünseydi üniversite okumanı sağlardı liseden sonra hemen evlenmene müsade etmezdi.

Onlar herseyi yapar
Niye mafya falan mı bunlar yoksa peygamber mi ??
Amma gözünde büyütmüşsün altı üstü bi yurt müdürü işte.Sen o pislik kadının adını soyadını bize mesaj at özelden şikayet edelim o densizi.O kim ki seni dayakçı kocanın yanına gitmeye zorluyor?
Hadi kocan geldi seni öldürdü(ki beklenir 3.5 sene düzenli dayak atan birinden) ne olacak o mu verecek bunun hesabını?

canımm ya. gel bizde kal diyecem.:110: 1. seçenek keşke gidecek düzgün bir yerin olsa. ama çare yoksa o erkek müsvettesinden uzak durmaya bak. hiç onunla muhattap olma. sana sataşırsa cevap verme. çocuğunla ilgilen. evde çok durma. kv iyiyse onla takıl.
2.seçenek imkanın varsa ve riske girebiliyorsan boşan o adamdan iş bul çalış kendine çocuğunla yeni bir hayat kur.
Dualarım seninle....
İnşallah çok mutlu olursun ...:KK39:

canımm ya. gel bizde kal diyecem.:110: 1. seçenek keşke gidecek düzgün bir yerin olsa. ama çare yoksa o erkek müsvettesinden uzak durmaya bak. hiç onunla muhattap olma. sana sataşırsa cevap verme. çocuğunla ilgilen. evde çok durma. kv iyiyse onla takıl.
2.seçenek imkanın varsa ve riske girebiliyorsan boşan o adamdan iş bul çalış kendine çocuğunla yeni bir hayat kur.
Dualarım seninle....
İnşallah çok mutlu olursun ...:KK39:

Çoğu zaman biz kadınlar kaşınıyoruz kadın bile bile dayak yediği adama gitmiş hayatta herşeyin çaresi vardır sadece insanın cesareti yoktur

Çok güzel şeyler söylüyorsunuz ama dayanamadım sizler başarabilmişsiniz ne güzel tebrikler ama herkes siz gibi güçlü olamayabiliyor her mesajınızda şunu yap bunu yap demeniz boşa herkes herşeyi başarmak yapmak zorunda değil keşke yapsak ama olmuyor işte bazen

doğru söylüyorsunuz.. herkes başarmak zorunda değil.. bazen insan dayanamıyor...eziyet görüyor kimsesi yok.. allah yardımcısı olsun ne diyim

Üşenmedim. 24 sayfa msjı ve cevapları okudum. Yaşadıkların zor çokk zor. Herkeze kendi çektiği ağır. Allah yardımcın olsun Nesrin. Karşıdan onu yap şunu yap demek kızmak yargılamakta kolay biliyorum bunu yapmaktan kaçınmak istiyorum ama genede gördüğüm bikaç eyi yazmak istiyorum. Zaten zor olan hayatını kendi seçimlerinle zorlaştırmak zorunda değilsin. Biz kadınlar daha ağırlaınada susarız belki katlanırız. Ama 1.5 yaşındaki çocuğunun bi günahı yok tıpkı senin o yaştayken olmadığı gibi. Sana yazılan cvpları okurken içim kabardı, bi lafınla sen hareket etmeden harekete geçicek onlarca insan var şuan konunda hani kimsesizim diyosun ya.. Kimse anne baba olamaz elbette ama senin için bi kibrit yakmak için burda olan konunu takip eden insanlar var mesela. Yurt müdürün sana iş bulsa ne bulmasa ne sen karar ver hele bi çalışmaya bugün bir ev temizlemek günlüğü 140tl üselik mis gibi sigortasıda var. Allah güç versin iş iştir hangimizin iş seçme lüksü var ?Dönmüşsün evet ama resmen dayak emeyi bekleyen bi anne var karşımda. Heresin durduğu bi yer vardır kendi kendine silkelendiği.. Dilerim senin içinde bu en hayırlısıyla olur.

Cok dogru yazmissiniz.. Konu sahibi caresizlik icindesin cok üzgünüm. Hayatla bas edebilecek güçte olup olmadığından emin degilsin ki bu tereddut ve suphende çok çok haklısın. Sana tek tavsiyem biran once işe baslaman. Market calisani olur, temizlik olur , sekreterlik olur, yurtta kalmis olmanin verdigi hakkin varsa memuriyetlik olur.. az veya çok maasa bakmadan işe girmeni tavsiye edebilirim. Yasadiginiz hayat bulundugunuz durum oldukca zor akil verebilecek durumda degilim sadece empati yapabiliyorum sizi anliyorum Allah yardımcınız olsun..
Üşenmedim. 24 sayfa msjı ve cevapları okudum. Yaşadıkların zor çokk zor. Herkeze kendi çektiği ağır. Allah yardımcın olsun Nesrin. Karşıdan onu yap şunu yap demek kızmak yargılamakta kolay biliyorum bunu yapmaktan kaçınmak istiyorum ama genede gördüğüm bikaç eyi yazmak istiyorum. Zaten zor olan hayatını kendi seçimlerinle zorlaştırmak zorunda değilsin. Biz kadınlar daha ağırlaınada susarız belki katlanırız. Ama 1.5 yaşındaki çocuğunun bi günahı yok tıpkı senin o yaştayken olmadığı gibi. Sana yazılan cvpları okurken içim kabardı, bi lafınla sen hareket etmeden harekete geçicek onlarca insan var şuan konunda hani kimsesizim diyosun ya.. Kimse anne baba olamaz elbette ama senin için bi kibrit yakmak için burda olan konunu takip eden insanlar var mesela. Yurt müdürün sana iş bulsa ne bulmasa ne sen karar ver hele bi çalışmaya bugün bir ev temizlemek günlüğü 140tl üselik mis gibi sigortasıda var. Allah güç versin iş iştir hangimizin iş seçme lüksü var ?Dönmüşsün evet ama resmen dayak emeyi bekleyen bi anne var karşımda. Heresin durduğu bi yer vardır kendi kendine silkelendiği.. Dilerim senin içinde bu en hayırlısıyla olur.

Back
X