Bosanir tabiki de ama bu yasanilan cok korkunc.Kadının mesleği varmış ne güzel, boşansın kurtulsun.
Aynen cok iyi dusunmeden asla evlenmemeliAnneler egitilirse çocuklarda eğitilen çatlaklar ailelerden geliyor ... seçimlerimizde düzgün yapalım hanımlar eninde sonunda naispse tabikide çekicek çile çekiliyor ama minimum indirgeyebilmek onemli
Insnilmaz uzuldum. Adamin gozu dönmüş resmenNe kadr çok böyle haber görüyoruz noluyo bu insanlara anlamıyorum
Erkektir yapar diyen kadınlae yetiştiriyor bu tarz mahlukatları.Ya bu erkeklee nasıl ailelerde büyüyor nasıl kadınlar yetiştiriyor bu adamları
Alayı ruh hastası
Bu serefsiz adam endustri muhendisi bir fabrikada. Disardan bakinca adam gibi adam dersin. Igrenc kufurlero kulagimdan gitmiyorYa bu erkeklee nasıl ailelerde büyüyor nasıl kadınlar yetiştiriyor bu adamları
Alayı ruh hastası
Ilk siddet olayiymis. Komsumuz zaten hic duymadik. Ama cok kufur ediyorduBu adamin ilk vukuati degildir. Neden bu kadinlar bu bes para etmez heriflere tahammül ediyor asil buna cok cok yazik.
Eski esim bana tokat atti bir aksam. O gun bosanma karari aldim. Iyi bir isim evim param vardi cok sukur. Ama surekli ruyamda bana tokat attigini goruyorum. Ruhumu mahvetti pislikOnu başkası ezer o da gelip başkasını ezer hırsını almak için. Onu ezene gücü yetmez çünkü.
Kimse başıma gelmez demesin. Ama geldiğinde çekip gidebilecek gücü de kendimizde bulabilmeliyiz.Mesleğimiz olmalı, kendi ayaklarımız üzerinde durabilecek kendimizi idame ettirebilecek güce de sahip olabilmeliyiz. Bu da bizim elimizde.
Burada da okuyoruz 18,19 yaşındaki bazı kızların tek hedefi evlenmek, çeyiz ,kaynana.Asıl bu durumlara karşı kendimizi yetiştirip hazırlamalıyız.
Bilmiyorum ben mi çok karamsarım.
Onu başkası ezer o da gelip başkasını ezer hırsını almak için. Onu ezene gücü yetmez çünkü.
Kimse başıma gelmez demesin. Ama geldiğinde çekip gidebilecek gücü de kendimizde bulabilmeliyiz.Mesleğimiz olmalı, kendi ayaklarımız üzerinde durabilecek kendimizi idame ettirebilecek güce de sahip olabilmeliyiz. Bu da bizim elimizde.
Burada da okuyoruz 18,19 yaşındaki bazı kızların tek hedefi evlenmek, çeyiz ,kaynana.Asıl bu durumlara karşı kendimizi yetiştirip hazırlamalıyız.
Bilmiyorum ben mi çok karamsarım.
Allah kahretsin ne diyeyimKadin olmak ne zor Allahim. Yan komsum kocasi tarafindan inanilmaz siddet gordu bir saat once. Heryeri moamor. Adamda ofke kontrolu yok. Surekli kufur sesleri duyuluyordu zaten...
Kadin veteriner. Cok iyi biri kiyamam. Polisler geldi adami goturduler. Kadinin agzi burnu dagilmis oyle bos bos bakiuor. Adam giderken universitede tonla adama s...din patlak gozlu o..diye bagirdi. Lanet pislik adam. Kadin para kazaninca iyiydu ama. Cok uzuldim burada okuyan olursa ders alsin diye yaziyorum. Evlenmeyin ofke kontrolu olmayan pisliklerle. Kufur ediyorsa uzak durun. Sebeo te kadin corbayi cok isitmis adam icince agzi yanmis kufur etmis. Kadin da dikkat etseydin kufretme deyince agzini burnunu kirmis. Nefret ediyorum boyle pislik erkeklerden. Eski esim bir gun bana tokat atmisti o gune gittim icim acidi ya. Elleri kirilsin boyle pisliklerin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?