Siddet uygulayan eş

Gunahkar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2018
7
0
1
34
Merhaba ablalar ben 27 yaşında iki çocuk annesiyim eşim o kadar mükemmeliyet ci ki hiç hata affetmiyor. Hep dört dörtlük olmamı istiyor olamayınca da kavga bağırma ve sonrasında da siddet oluyor. Ben onun istediği kadın olacağım diye kendimi yok sayıyorum unutuyorum. Beceriksiz veya cahil değilim ondan daha olgunca düşündüğümü davrandığı mı hep farkedip söyler ama yinede beni eziyor neden bilmiyorum herkes böyle mı yaşıyor çok sınırlı biriyle nasıl geçirilir ki

Bu mümkün değil çünkü benim gördüğüm bu adam beni ve tüm ailemi yok eder gözünü çok korkutmuş demeyin çünkü yapabileceğini biliyorum yani sizce hastamı kafadan

Bu mümkün değil çünkü benim gördüğüm bu adam beni ve tüm ailemi yok eder gözünü çok korkutmuş demeyin çünkü yapabileceğini biliyorum yani sizce hastamı kafadan
Kesinlikle psikolojik vakka ya ömür boyu suyuna gideceksiniz (karakterinizi tüm benliğinizi hiçe sayacaksınız)ya da kaliteli bir yaşam tabiki boşanma olabilir sizinki

Böyle başı dik kadınları görünce o kadar seviniyorum ki keşke hepimiz böyle olsak keske

En son kavgamızda ben suçluydum sanırım babam gelmişti evime çocuklarımla yalnızdım gel bize gidelim biraz çocuklarda oyalanır dedi haber vermedim diye gelip beni ordan aldı eve getirip yine yapacağını yaptı. Bende tamam haber vermeliydim dedim ama çocuklar ağlıyordu tlfona ulaşamadım gidince arayacaktım ama dinlemedi

En son kavgamızda ben suçluydum sanırım babam gelmişti evime çocuklarımla yalnızdım gel bize gidelim biraz çocuklarda oyalanır dedi haber vermedim diye gelip beni ordan aldı eve getirip yine yapacağını yaptı. Bende tamam haber vermeliydim dedim ama çocuklar ağlıyordu tlfona ulaşamadım gidince arayacaktım ama dinlemedi
neden kendini suçlu görüyorsun ki babanın evine gitmissin sonuçta kızacak ne var bunda . eşin hiç normal gelmedi psikolojik yardım alması gerekiyor

Öncesinde bende hep izin alırdım ama başka sebeblerden dolayı bir an şaştım ve izin alamadım sonucu ağır oldu

normali böyle değil işte Ailene giderken izin alman gerekmiyor hiç bi yere giderken izin almisligim yoktur haber veririm sadece kimse kimsenin köle si değil izin vermedi diyelim gidemiycekmisin ? başta guvenmiski evlenmiş yok eğer guvenmiyorsa neden evlenmiş .

birde ailenin bu şiddet olayından haberi var mı , kimse kızını elin psikopati hirpalasin diye buyutmuyor

İzın alinmaz haber verilir.. Sirf bu yuzden kendinizi suclamayin lütfen.. Biran once kurtulmaya bakin boyle bir esten.

İzin almak nedir haber vermeyi anlarım da bu erkekler kendilerini ne sanıyolar ayrıca senin elin yok mu o sana bi vurursa sen ona beş vur şiddeti görsün pislik herif biraz baş kaldırın şu erkeklere yoksa ezilen hep kadın olur evden çıktın diye herşeyi yapacak bi kadın olarak görüyorsa seni evindede tutmasın bi zahmet

Ailenin haberi varmi olanlardan? Bence ailene anlat kurtul o piskopattan. Dayak neymis ya? Gitsin kendi kafasini duvarlara vursun bi zahmet

Benim esimde mukemmelliyetci birisi ama3 senelik evliligimizde hic siddete maruz kalmadim tartismalarimiz oluyor ama siddete donusmuyor benim sehir disina ciktigim bile olur havaalanina bile kendi birakir o da gider annemin evine gitmeyi birakin yani sehir disina cikarken bile izin istemem sadece sabah bn iatanbul a gidiyorum der o da yurtdisina cok cikiyor en son kibrisa gidecekti aradi bizim 2 gunluk tatilimiz var ve ben kibrisa gidiyorum dedi bu tur seyler biraz guven meselesi suan hamileyim hastaneye gidecegim de haber ediyorum onun disinda gun icinde ne yaptigimi bilmez beni bunaltmaz ararsa laf arasinda nerde ne yaptigini bilir acayip seyler bunlar bana gore yasiniz cok genc daha yolun basindayken kurtulmanizi tavsiye ederim

Back
X