Oldu canım o zaman adamın babası kadın satsın, oğlu polis olsun. Bilmiyorsunuz bari savunmayın.Kişi kendi eylemlerinden mesul. Yani ne yapayım tek tek o pisligide babasini da ifsa mi edeyim amacınız nedir çözemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu canım o zaman adamın babası kadın satsın, oğlu polis olsun. Bilmiyorsunuz bari savunmayın.Kişi kendi eylemlerinden mesul. Yani ne yapayım tek tek o pisligide babasini da ifsa mi edeyim amacınız nedir çözemedim
Görevler ve nöbetlerden aldığı parayla beraber 9.750 10.000 alıyorGoogle amca, 2020 haziran itibariyle doğuda görev yapan uzman çavuş 6000 ila 7500 tl arasında alır kıdemine göre diyor. bu sümüklerinden ötürü torpilli sanırım.
Gözümle gördüm banka hesabında kaç kez 7 binin altinda asla almiyorBenim eşim askeri personel astb ve uzman çavuş maaşı o kadar olmaz ki pardon evlenirken akliniz neredeydi iyi olmuş kurtulmanız böyleleri askerlerin adını kirletiyor ve onlari kötü gösteriyor
Aynen öyle size katılıyorum genelleme için değil ama önüne geleni aliyolar uzmancavuslardaGenel için konuşmuyorum. Ama nerede ipsiz sapsız böyle ruh hastası varsa uzman çavuş oldu son yıllarda. Dediğim gibi herkes için demiyorum ama gördüğüm çoğu kişi böyleydi.
Allah bereket versin ondan sizi öldüreceği gün şikayetçi olmamıştınız demek ki, hani mesleğinden olur diye üzülüyordunuz . Mana kazandı şimdi.Görevler ve nöbetlerden aldığı parayla beraber 9.750 10.000 alıyor
Lan salak kadın banlanicam biliyorum ama cok gerizekalisin. Gerizekalı 3 yıldır hayatımda olan cok cok severek evlendiğim ama bana etmediği eziyeti birakmamasina rağmen sikayetci olmadigim adama simdi niye iftira atayim aptal kadın. Babası sapık işte. Gazetelerde manşet olmuş gozumle görmüşüm. Esim olacak pislik uzman jandarma komando neyin yalanini soyleyimOldu canım o zaman adamın babası kadın satsın, oğlu polis olsun. Bilmiyorsunuz bari savunmayın.
Doğu görevi branş komando rütbe belki değişiyordur Ayrica nöbet ücreti ekstra vermiyorlarGörevler ve nöbetlerden aldığı parayla beraber 9.750 10.000 alıyor
Ay yok bunlar katlanilacak gibi değil. Eli sabun görmüyor derken mecaz değil, gerçekten dedim.Corona sayesinde insanlar biraz da olsa el yıkama alışkanlığı kazandı.
Benim cevremde de vardı el temizliğine, tırnak bakımına, ağız bakımına dikkat etmeyen.
Yaşları büyük olsa eskiden yokluk vardı sabun yoktu diyeceğim ama gencecik insanlar. Bize de bazen öyle insanlara katlanmak düşüyor malesef...
Lan salak kadın banlanicam biliyorum ama cok gerizekalisin. Gerizekalı 3 yıldır hayatımda olan cok cok severek evlendiğim ama bana etmediği eziyeti birakmamasina rağmen sikayetci olmadigim adama simdi niye iftira atayim aptal kadın. Babası sapık işte. Gazetelerde manşet olmuş gozumle görmüşüm. Esim olacak pislik uzman jandarma komando neyin yalanini soyleyim
Bence yorumunuzun burası Çok gereksiz bir çıkış olmuşSizin gibiler şu corona döneminde bile çocuklarına tahammül edemezken
Komşunun oğlu 9-10 bin arası alıyorGoogle amca, 2020 haziran itibariyle doğuda görev yapan uzman çavuş 6000 ila 7500 tl arasında alır kıdemine göre diyor. bu sümüklerinden ötürü torpilli sanırım.
Kardeş keşke herkes alsa.Bence otuz Olsun ortayi bulalimYok daha neler kimse o kadar almiyor zaten şu dönemde neler çeken biz sağlikçilar bile almiyorız
Katlanılacak gibi değil gerçekten. Cevresindeki diger insanlar da biliyor huylarini. Bunu bile bile mi elinden yiyip içiyorlar. Sizin uyarmaniz gelin oldugunuz icin kv ye batabilir de baska birisi uyarsq az da olsa dikkat eder belki.Ay yok bunlar katlanilacak gibi değil. Eli sabun görmüyor derken mecaz değil, gerçekten dedim.
Birkaç örnek vereyim de siz yorumlayın:
Bir gün bizde pide yedik. Yağlı salçalı falan. Biz mutfağa geçtik, bu kadin geldi, iki parmağını mutfak musluğun altına tuttu, gidip bembeyaz mutfak havluma sildi, havlu turuncuya döndü, öyle bırakıp salona gitti.
Başka bir gün dugundeyiz, bunu bizim masaya davet etti annem. Protokol masası. Yanda da şehrin yöneticilerinin olduğu masa var, kamera çekim yapıyor falan. Bu peçete aldı eline, ucunu büküp disini temizlemeye başladı yanımızda.
En bombası geliyor: bir gün şehir dışından dönüyoruz, mola verdik tuvalete gittik. Bu tuvalete girdi. Ben üstümü düzelttim sadece. Kapıyı tuttum diye de elimi sabunlayayim dedim ama baktım ki sabun yok. Benzinlikten alayım diye düşünürken bu cikti, sabun yok dedim, bir şey olmaz dedi, elini yine az biraz suya tuttu gitti. Ben kalakaldım. Biraz sonra bir mola daha verdik, yiyecek çıkardı herkese eliyle ikram etti pis.
Ha ayak parmaklarını övüp benim kundaktaki bebeğimin yüzüne sürmesini saymıyorum bile.
Ben bilmiyorum hanımefendi google a yazdım. Tanıdığım falan da yok ast subaylar 15 bin subaylar 20 bin falan alıyordur bu mantığa göre Allah devletimize zeval vermesin.Komşunun oğlu 9-10 bin arası alıyor
Alt katım ust katım caprazım vs uzman cavus suan 10 belkı ustu alıyorlar. Komando var sanırım o 13 bın alıyorGoogle amca, 2020 haziran itibariyle doğuda görev yapan uzman çavuş 6000 ila 7500 tl arasında alır kıdemine göre diyor. bu sümüklerinden ötürü torpilli sanırım.
Şarktasınız sanırım..Alt katım ust katım caprazım vs uzman cavus suan 10 belkı ustu alıyorlar. Komando var sanırım o 13 bın alıyor
2011'den beri buraya üyeyim ve kimse beni evlilikten bu kadar soğutamamıştı. Artık hayatımın aşkını bulamadığım için üzülmeyeceğim. Teşekkür ederimAy yok bunlar katlanilacak gibi değil. Eli sabun görmüyor derken mecaz değil, gerçekten dedim.
Birkaç örnek vereyim de siz yorumlayın:
Bir gün bizde pide yedik. Yağlı salçalı falan. Biz mutfağa geçtik, bu kadin geldi, iki parmağını mutfak musluğun altına tuttu, gidip bembeyaz mutfak havluma sildi, havlu turuncuya döndü, öyle bırakıp salona gitti.
Başka bir gün dugundeyiz, bunu bizim masaya davet etti annem. Protokol masası. Yanda da şehrin yöneticilerinin olduğu masa var, kamera çekim yapıyor falan. Bu peçete aldı eline, ucunu büküp disini temizlemeye başladı yanımızda.
En bombası geliyor: bir gün şehir dışından dönüyoruz, mola verdik tuvalete gittik. Bu tuvalete girdi. Ben üstümü düzelttim sadece. Kapıyı tuttum diye de elimi sabunlayayim dedim ama baktım ki sabun yok. Benzinlikten alayım diye düşünürken bu cikti, sabun yok dedim, bir şey olmaz dedi, elini yine az biraz suya tuttu gitti. Ben kalakaldım. Biraz sonra bir mola daha verdik, yiyecek çıkardı herkese eliyle ikram etti pis.
Ha ayak parmaklarını övüp benim kundaktaki bebeğimin yüzüne sürmesini saymıyorum bile.
Merhaba bayanlar. 1 ay önce esim olacak pisliğin şiddet uyguladığını anlatmıştim sizlere. Ve şikayetci olmadığımı. (Çünkü can güvenliğim yoktu ve çoğu kişi bunu bir türlü anlamadı)
Neyse olaydan sonra annemde kalmaya başladım. Yine o pislik adamla tartıştık ve benim ölmüş ablama ve ölmüş bebek yegenime küfretti. Anneme küfretti. Bana dediklerini demiyorum bile. Bende sinirle git kendi sapık babanı becer dedim. Çünkü babası tacizden iki kez hüküm giyip ceza yatan bir insan
Benim ölmüş ablama küfredince kendimi tutamadim.Ve boşanma davası acmaya çalışıyorum. Adresimi henüz buraya aldiramadim. Karşı taraftan ses seda yok 13 gündür. Davayı onların açmasını bekledim ses yok. Çünkü bi kac arkadasim davayı acan bisey elde edemiyor gibi sacma bisey söyledi.
Genel sorunlarım beni calistirmamasi, ihtiyaçlarımı karşılamaması, aşırı pis olması (sumuklerini saga sola süren, ayakları kokan , çıkardığı donu bile ortada birakan bir insan. Bunları olayın boyutunu gostermek icin yazıyorum. )
Düğünümde gelinligimi salonumu dış çekim paramı kendim ödedim. Evime hiç esya almadı. Annesi arkadaşının kullanip attigi eşyaları getirip eve doldurdu. Pitbul köpek aldı ben alma dedikçe. Taş degilim bende bebekligin bu yana bildigim icin merhamet ettim. Ama hayvan büyüdükçe eziyeti çoğaldı. Çoğalsın, seviyordum köpeği ama bütün sorumluluk bendeydi. Hergun ben gezirip pisliğini ben temizliyordum. Ev isi yemek bi de kopek beni yoruyordu ama beyefendinin hicbir yardimi yoktu. Ailemle 3 yıldır küs olduğum icin hicbir itirazımı dinlemediler. Sevgiliyken ailesiyle beraber yasiyorduk.2 yıl çalıştım ve çalıştığım paraya el koydu. Lütfen elestirmeyin ben bir hata yaptım ve bedelini odedigimi düşünüyorum. Düğünde onun cebinden cikan tek masraf 500tl fotograf cekimine param yetismedi onu odedi. Bir de kendine damatlık aldı. Baska da hicbir seye elini atmadı.
Şimdi avukat tutacağım. Sormak istediğim şu maddi manevi tazminat acmak istiyorum. 1 buçuk yıldır uzman çavuş ve bana kesinlikle 100 lira verip bu da senin demedi. Çalışmama da mani oldu. Tazminat davasından ne alabilirim. Maaşı 10bin tl . Benim gelirim yok. Üniversiteyi bu pislik icin bırakmak zorunda kaldım. Benim haklarım nelerdir
Lan salak kadın banlanicam biliyorum ama cok gerizekalisin. Gerizekalı 3 yıldır hayatımda olan cok cok severek evlendiğim ama bana etmediği eziyeti birakmamasina rağmen sikayetci olmadigim adama simdi niye iftira atayim aptal kadın. Babası sapık işte. Gazetelerde manşet olmuş gozumle görmüşüm. Esim olacak pislik uzman jandarma komando neyin yalanini soyleyim