Şiddet uygulayan pislikten kurtuluyorum

Katlanılacak gibi değil gerçekten. Cevresindeki diger insanlar da biliyor huylarini. Bunu bile bile mi elinden yiyip içiyorlar. Sizin uyarmaniz gelin oldugunuz icin kv ye batabilir de baska birisi uyarsq az da olsa dikkat eder belki.
Benim arkadaşımin kv si de alaturca wc ye girerken tuvalet terliğini giymiyormus, terlik giymeden ihtiyac gideriyormus, wc den sonra elini suya dokundurmuyormus bile.

Benim tahammül edebileceğim en son şey bu bahsettikleriniz.
Hem büyük konuşmamak adına hem de sizi yanlış yonlendirmemek adına susuyorum.
İnanın insan tahammül edemem diyor ama sonra bu sacmaliklarla sürekli karşılaşınca ne yapacağını şaşırıyor

2011'den beri buraya üyeyim ve kimse beni evlilikten bu kadar soğutamamıştı. Artık hayatımın aşkını bulamadığım için üzülmeyeceğim. Teşekkür ederim ❤
Keşke beni de aydınlatan biri olsaydı zamanında. Ben de evlendikten sonra ne yapacağımı bilmez bir halde buraya üye olmuştum 2012 de

Ben bilmiyorum hanımefendi google a yazdım. Tanıdığım falan da yok ast subaylar 15 bin subaylar 20 bin falan alıyordur bu mantığa göre Allah devletimize zeval vermesin.
Yok hiç öyle almıyor ya 😂 arkadaş komando demiş belki o yüzdendir içini bilmiyoruz ama branşa göre Doğu görevi olunca tazminat oluyo operasyonlar felan komandoysa zor ama hangi ara bu kadar görüşüp kavga ediyorlar 🤔

Son düzenleme:
Hanımlar lütfen üsluplara dikkat ediniz polemiğe girmeyiniz.
Rica ediyorum meslek kıyaslaması yapıp da şöyle kişiler asker polis oluyor, öğretmenler şöyle, doktorlar böyle, hak ediyor hak etmiyor, şu meslek daha zor deyip konuyla alakası olmayan ve gereksiz yere birbirinizi rencide edecek gerecek tartışmalar içinde bulunmayınız.

milletin karşıdan geçerken yol değiştirdiği tiplerin hepsini polis asker yapıyolar artık. davayı açmayı beklemeyin siz açın

Ben de ilk yıllarda sabah uyanırdim, eşim işe gitmiş olurdu, onun yastığının uzeri kalıp şeklinde sümük olurdu, ben de her sabah böyle olurdum :kusmuk:o da mühendis olur

Benim için de öyle. Adamın o kadar pisliği var ki hangi birinden şikayet edeyim :kusmuk:bir hafta aynı gömleği giymesi mi, üç gun ayni çorabı giymesi mi... Ay bir gün ben tuvaletteyim diye banyo lavabosuna isedigini gordum

Ne?

Eşiniz nereli, söyleyin de oranın insanlarından uzak duralım 🙄

babsi tacizden iki kez hukum giymis birisini nasil uzman cavus yaptilar anlamasim.normalde asker polis yedi ceddini arastirirlardi eskiden...devlet memuru statusunde degil.er mi normalde.ilginc.
Bence de biran once kurtulun.allah‘im yardim etsin

Merhaba bayanlar. 1 ay önce esim olacak pisliğin şiddet uyguladığını anlatmıştim sizlere. Ve şikayetci olmadığımı. (Çünkü can güvenliğim yoktu ve çoğu kişi bunu bir türlü anlamadı)
Neyse olaydan sonra annemde kalmaya başladım. Yine o pislik adamla tartıştık ve benim ölmüş ablama ve ölmüş bebek yegenime küfretti. Anneme küfretti. Bana dediklerini demiyorum bile. Bende sinirle git kendi sapık babanı becer dedim. Çünkü babası tacizden iki kez hüküm giyip ceza yatan bir insan
Benim ölmüş ablama küfredince kendimi tutamadim.Ve boşanma davası acmaya çalışıyorum. Adresimi henüz buraya aldiramadim. Karşı taraftan ses seda yok 13 gündür. Davayı onların açmasını bekledim ses yok. Çünkü bi kac arkadasim davayı acan bisey elde edemiyor gibi sacma bisey söyledi.
Genel sorunlarım beni calistirmamasi, ihtiyaçlarımı karşılamaması, aşırı pis olması (sumuklerini saga sola süren, ayakları kokan , çıkardığı donu bile ortada birakan bir insan. Bunları olayın boyutunu gostermek icin yazıyorum. )
Düğünümde gelinligimi salonumu dış çekim paramı kendim ödedim. Evime hiç esya almadı. Annesi arkadaşının kullanip attigi eşyaları getirip eve doldurdu. Pitbul köpek aldı ben alma dedikçe. Taş degilim bende bebekligin bu yana bildigim icin merhamet ettim. Ama hayvan büyüdükçe eziyeti çoğaldı. Çoğalsın, seviyordum köpeği ama bütün sorumluluk bendeydi. Hergun ben gezirip pisliğini ben temizliyordum. Ev isi yemek bi de kopek beni yoruyordu ama beyefendinin hicbir yardimi yoktu. Ailemle 3 yıldır küs olduğum icin hicbir itirazımı dinlemediler. Sevgiliyken ailesiyle beraber yasiyorduk.2 yıl çalıştım ve çalıştığım paraya el koydu. Lütfen elestirmeyin ben bir hata yaptım ve bedelini odedigimi düşünüyorum. Düğünde onun cebinden cikan tek masraf 500tl fotograf cekimine param yetismedi onu odedi. Bir de kendine damatlık aldı. Baska da hicbir seye elini atmadı.

Şimdi avukat tutacağım. Sormak istediğim şu maddi manevi tazminat acmak istiyorum. 1 buçuk yıldır uzman çavuş ve bana kesinlikle 100 lira verip bu da senin demedi. Çalışmama da mani oldu. Tazminat davasından ne alabilirim. Maaşı 10bin tl . Benim gelirim yok. Üniversiteyi bu pislik icin bırakmak zorunda kaldım. Benim haklarım nelerdir

İyi bir boşanma avukatı şart size🤔

Psikolojileri normal degil gercekten bir tane normal yok ya. O kadar maas aliyolar hepsi cimri hepsi sorunlu. Eslerine bakin bende dahil genelde hemene hemen hepsinde sorun var. Cok entetesan ailelerindede sorunlar var acaba bile bile mi bu meslegi seciyorlar cozemedim.kurtulmaya bak gercekten bak hic donus yapma. Meslegiyle tehdit et. Tsk bu konuda cok titiz. En ufak sikayetinde meslekten uzaklasitirilir bunu ona soyle
Saçmalama bir tane bile normal yok öylemi
Onların yaptığını yap bakalım ne oluyor
Onca para alıyormuş Muş özellikle doğuda kelle koltukta yaşıyorlar
Dengesiz birine denk geldingin icin neden hepsi aynı oluyor

Şimdi topa tutarlar beni. Aslında çok az düşünseniz hemen bulursunuz :KK66:
Yabancı mı? Bir koltuklara halılara bilerek ve inadına işeyen kaynana bir de sizin eşiniz okurken beni bu kadar tiksindirdi :D Çok mu seviyorsunuz da çekiyorsunuz diyeceğim de bu kadar iğrencine sevgi mevgi kalmaz ki 🙄

Kişi kendi eylemlerinden mesul. Yani ne yapayım tek tek o pisligide babasini da ifsa mi edeyim amacınız nedir çözemedim
evet işim gücüm yok ikisinide ifşa edin diye bekliyorum
babasi diyorum yüz kizartici suç işlemiş adami tsk nasil kabul etmiş soru çok açık
ha ifşami edeyim derken torpille girdi evraklar yok edildi demek istiyorsaniz tamam
ifşa diyince ifşa edilecek bir şeyleri var demek istiyorsunuz heralde
yerinizde olsam burda degil ama gerekli kurumlara ifşa ederdim evet

Back
X