Evlenmen ve üstüne hemen çocuk yapman büyük hataymış bu adamlar bir günde degişmiyorlar bu adamlar hep böyle görmek istemiyorsunuz ısrarla.En azından sonrasında gerekeni yapmışsın. Cocuk olmasa hicbir bağın kalmazdı ama o olduğu sürece fırsat bilip sana ulasmaya çalışmaz umarım.Ne diyeyim.geçmiş olsun
Neden suçlasın ki ben mi kocama şiddet uyguladım sizin anneniz bu durumda olsa ve çocuğunu aldırıp rahat rahat hayatına devam etmek varken o sizi tek başına büyütmeyi seçse anneme ancak minnet duyardımanladım, umarım çocuğunuz neden ayrıldığınızı sorgulamaya başladığında ve siz çocuğunuza da bize verdiğiniz cevabı verdiğinizde sizi bencillikle suçlamaz.
Peki sence bir cocuk boyle ruh hastasi bir adami baba olarak hakediyor mu? Kendi mutlulugun icin dogmamis bir cocugun butun geleceginin, psikolojisinin icinden gectin.Anne olmayı çok istiyordum hamile olduğum için çok mutluyum
sadece anne olmayı çok istediği için 3.5 aydır evli olduğu adamdan haldır haldır çocuk yapan ve kendisini döven adamı bana baba olarak seçen kadına minnet değil öfke duyardım muhtemelen.Neden suçlasın ki ben mi kocama şiddet uyguladım sizin anneniz bu durumda olsa ve çocuğunu aldırıp rahat rahat hayatına devam etmek varken o sizi tek başına büyütmeyi seçse anneme ancak minnet duyardım
sadece anne olmayı çok istediği için 3.5 aydır evli olduğu adamdan haldır haldır çocuk yapan ve kendisini döven adamı bana baba olarak seçen kadına minnet değil
Sen de gelişigüzel yapmışsın farkında değilsin. Baba diye seçtiğin adama bak...Keşke herkes benim gibi gerçekten anne olmak istediği için çocuk yapsa.. Millet gelişigüzel 3, 5 tane doğurup sokağa bırakıyor.
Mesele senin anne olup hissini tatmin etmense iyi hoş. Çocuk niye böyle bir babaya sahip olmak istesin ya? Niye böyle bir ortama doğmak istesin. Hep en kötü örnek veriliyor nedense. Sokağa bırakmıyorsun diye iyi anne baba olunmuş olunmuyor. Benim çevremde böyle babası bozuk bir ton insan var. Hiçbiri de neyseki anam beni doğurmuş şükür demiyor. Acı gerçek. Çoğu babasının ne olduğunun farkında olduğu halde onu tercih ettiği için babasından çok anasına öfke duyuyor. Masallarda yaşama.Keşke herkes benim gibi gerçekten anne olmak istediği için çocuk yapsa.. Millet gelişigüzel 3, 5 tane doğurup sokağa bırakıyor.
Sen de gelişigüzel yapmışsın farkında değilsin. Baba diye seçtiğin adama bak...
Zaten böyle bir ortama doğmasın diye boşanıyorum. Evet iyi bir anne olup olmadığıma da büyüyünce çocuğum karar verir siz veremezsiniz:)Mesele senin anne olup hissini tatmin etmense iyi hoş. Çocuk niye böyle bir babaya sahip olmak istesin ya? Niye böyle bir ortama doğmak istesin. Hep en kötü örnek veriliyor nedense. Sokağa bırakmıyorsun diye iyi anne baba olunmuş olunmuyor.
Benim karar vermeme gerek yok yaptığın tercihler ve kararlar az çok her şeyi ortaya koyuyor.Zaten böyle bir ortama doğmasın diye boşanıyorum. Evet iyi bir anne olup olmadığıma da büyüyünce çocuğum karar verir siz veremezsiniz:)
Benim karar vermeme gerek yok yaptığın tercihler ve kararlar az çok her şeyi ortaya koyuyor.
evlilik öncesi zaten sürekli birlikte olunmadıysa tam tanımak imkansız. böyle bi ruh hastası olmasaydı bile aynı evin içinde birçok anlaşmazlık yaşayabilirdiniz, sevgililik gibi olmuyor. ben eşimle evlendiğimde daha önce bu kadar ev işi yapmadığım için aşırı yoruluyordum mesela bir de eşim tabak kaldırmazdı öyle alışmıştı çok zorlanmıştım zamanla düzenimizi oturttuk. sizin durumunuzda da yapmanız gereken en doğru şeyi yapmışsınız, bebeğinizden uzak tutun o mağara adamını. ailenizle birlikte mutlulukla büyütün bir de artık çocuğunuz da olacağı için hayatınıza yeni birini alırken aile büyüklerinden de onay alın, uzun süre ve iyi tanımaya çalışın.1,5 yıldır tanıyordum inanın gizledi yoksa evlenmezdim.
Sizi anlamamız mümkün değil. Hele ki çocuk konusunda. Hayat istediğimiz gibi gitmez evet ama tercihlerimiz önemli. Sadece kendimiz için değil sevdiklerimiz içinde.Daha fazla açıklamayayım umarım sizin hayatınız tam istediğiniz gibi gider de beni anlamak zorunda kalmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?