Şiddet ve Boşanma

anladım, umarım çocuğunuz neden ayrıldığınızı sorgulamaya başladığında ve siz çocuğunuza da bize verdiğiniz cevabı verdiğinizde sizi bencillikle suçlamaz.
Neden suçlasın ki ben mi kocama şiddet uyguladım sizin anneniz bu durumda olsa ve çocuğunu aldırıp rahat rahat hayatına devam etmek varken o sizi tek başına büyütmeyi seçse anneme ancak minnet duyardım

Neden suçlasın ki ben mi kocama şiddet uyguladım sizin anneniz bu durumda olsa ve çocuğunu aldırıp rahat rahat hayatına devam etmek varken o sizi tek başına büyütmeyi seçse anneme ancak minnet duyardım
sadece anne olmayı çok istediği için 3.5 aydır evli olduğu adamdan haldır haldır çocuk yapan ve kendisini döven adamı bana baba olarak seçen kadına minnet değil öfke duyardım muhtemelen.

Keşke herkes benim gibi gerçekten anne olmak istediği için çocuk yapsa.. Millet gelişigüzel 3, 5 tane doğurup sokağa bırakıyor.
Mesele senin anne olup hissini tatmin etmense iyi hoş. Çocuk niye böyle bir babaya sahip olmak istesin ya? Niye böyle bir ortama doğmak istesin. Hep en kötü örnek veriliyor nedense. Sokağa bırakmıyorsun diye iyi anne baba olunmuş olunmuyor. Benim çevremde böyle babası bozuk bir ton insan var. Hiçbiri de neyseki anam beni doğurmuş şükür demiyor. Acı gerçek. Çoğu babasının ne olduğunun farkında olduğu halde onu tercih ettiği için babasından çok anasına öfke duyuyor. Masallarda yaşama.

Zaten böyle bir ortama doğmasın diye boşanıyorum. Evet iyi bir anne olup olmadığıma da büyüyünce çocuğum karar verir siz veremezsiniz:)

Sorun nedir anlamadım.

Dayak yemişsiniz,küfür işitmişsiniz. Boşanmaya karar vermişsiniz.

Anne olmak istemişsiniz,gebesiniz.

Eee?

Bize de hayırlı uğurlu olsun inşallah demek düşer.

Siz benim anneliğimi olumsuz eleştiriyorsunuz ama şu anda anne bile değilim bebeğim daha doğmadı. Yanlış kişiyi seçmişsin evlenmişsin diyebilirsin çünkü evliliğim bitti. Ama daha annelik deneyimi yaşamadan bu yargılamayı yapamazsın. Çünkü nasıl bir anne olacağımı bilemezsin beni çocuk büyütürken görmen lazım. Hayatta bazı anlar ve kararlar vardır sizi oraya iter.

Daha fazla açıklamayayım umarım sizin hayatınız tam istediğiniz gibi gider de beni anlamak zorunda kalmazsınız

ah be canım ne diye 3 aylık evlilikte daha adamla birlikte yaşamaya alışmadan, tanımadan hamile kaldın ki ? artık üzülmemen gerekiyor ve cesaretini takdir ettim gerçekten. bebeğin için de baştan babayı tanımaması çok daha iyi sonradan ayrılmak çocuk için travma oluyor. olabildiğince bebeğinle de görüştürmemeye çalış, onu sana karşı kullanabilir ve böyle bi tipten zaten iyi baba çıkmaz. sağlıkla kucağına al inşallah

1,5 yıldır tanıyordum inanın gizledi yoksa evlenmezdim.
evlilik öncesi zaten sürekli birlikte olunmadıysa tam tanımak imkansız. böyle bi ruh hastası olmasaydı bile aynı evin içinde birçok anlaşmazlık yaşayabilirdiniz, sevgililik gibi olmuyor. ben eşimle evlendiğimde daha önce bu kadar ev işi yapmadığım için aşırı yoruluyordum mesela bir de eşim tabak kaldırmazdı öyle alışmıştı çok zorlanmıştım zamanla düzenimizi oturttuk. sizin durumunuzda da yapmanız gereken en doğru şeyi yapmışsınız, bebeğinizden uzak tutun o mağara adamını. ailenizle birlikte mutlulukla büyütün bir de artık çocuğunuz da olacağı için hayatınıza yeni birini alırken aile büyüklerinden de onay alın, uzun süre ve iyi tanımaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…