Şiddet ve Boşanma

Evet hayat insanı gerçekten çok tezat, mantıksız durumların içinde bırakabiliyor. Sizi anlıyorum. Lakin bu mantıksızlıkları kendi seçimlerimiz doğuruyor kabul etsekte etmesekte.
Doğacak evladınız ömür boyu bu psikopat adam ile aranızda bağ olacak. Ve belki de çocuk onda kalacağı zamanlarda çocuğuma yemek yedirdi mi, şiddet uyguladı mı, çocuğum onun yanında iyi mi gibi soruları sormamanız şu an yadırganıyor. Evet geleceğe umutla bakmalı ama kötüsünü de düşünmeli, önlem almalı güvenli şartları sağlamalıyız.
Adam sizden gerçekten gizleyebildi diyelim; o zaman adam pedofili çıksa , adam işkenceci çıksa bunları akıl almıyor. Bunları da gizleyebilir. Anlamalıydınız.

Sakın geri dönmeyin.Boşanıp çocuğunuzla beraber kendinize yeni bir hayat kurun.Bu bir kısır döngüdür.Bugün ağlayan yarın tekrar şiddet uygular,sonra tekrar ağlar.Hiç şaştığını görmedim.(Ben avukatım.)Doğru yoldasınız,sakın o yoldan caymayın.

arkadaşlar kadın hamile farkında mısınız? yani olmuş bitmiş şu an strese sokmanın anlamı yok o manyaktan da ayrılmış neyin lincini yiyo bu kadın?

Ben olsam cocuk yasal sinir icindeyse aldirirdim, boyle bir adamla bagimin kalmasından cok korkardim.

Calisiyor musunuz?

Şiddet gördüğünüz için üzgünüm çok geçmiş olsun. Bazı kadınlar şiddet görse bile şikayetçi olmuyor, darp raporu almıyor ve tekrar şiddet görüyorlar ne yazıkki. Ama siz ilk fırsatta darp raporu alarak çok iyi yapmışsınız. Böyle karaktersiz , ağzı bozuk, eşine şiddet uygulayan birinden boşanmak en doğru karar tabiki. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Elbette ki boşanmaktan başka yapacağınız bir şey yok.
Çalışıyor musunuz,çocuğunuza ve kendinize bakabilecek ekonomik gücünüz var mı?
Anne olmayı çok istiyordum diyorsunuz ama böyle psikopat bir insanla ömür boyu aranızda bir bağ olacak biliyorsunuz değil mi?

Kamuda mühendisim evim ve arabam var. Ailem de maddi manevi destekçim

Seçtiğin babayı kendin yazmışsın. İş sadece senin anneliğin ile bitmiyor. Çocuk sadece anneye ait değil. Öyle olsa tek başımıza çocuk yapardık. Biz insanız kedi değiliz. Yetiştirirken baba ne kadar önemli bir figür... Sen görerek yaşayacaksın ben değil. Dilerim ki çocuk bu babadan hiç negatif etkilenmez hayatı boyunca.

arkadaşlar kadın hamile farkında mısınız? yani olmuş bitmiş şu an strese sokmanın anlamı yok o manyaktan da ayrılmış neyin lincini yiyo bu kadın?
Dexter haklısın, kıyamıyorum ama hamileyim ve mutluyum yazmış. Hayatı toz pembe gördüğü kısımları ayıklamalı bu yorumlarla diye düşünüyorum.

Dexter haklısın, kıyamıyorum ama hamileyim ve mutluyum yazmış. Hayatı toz pembe gördüğü kısımları ayıklamalı bu yorumlarla diye düşünüyorum.
yeni evli ve hamileyken bunları yaşayıp ayrılmak zorunda kalmış, bebeğine tutunuyor ve hamile birine kötü şeyler yazmak bana insanı gelmiyor. aslında toz pembe görmüyor hayatını bebeğine adayacak ve umarım ailesiyle birlikte mutlu bir çocuk büyütür. ben hassasım bu konularda hamile, çocuk deyince belki mantıklı düşünemiyorum ama burda kıza yüklenmenin de mantığı yok.

Anne olmayı çok istiyordum hamile olduğum için mutluyum.
Böyle bir adama baba olmayı hak ediyor mu peki veya hangi çocuk böyle iğrenç bir babayı hak ediyor ?
Kürtaj olup boşanmak en mantıklısı bence
Haberlerde duyuyoruz erkekler kadınları da geçti çocuklarını da öldürülüyor artık .

3.5 aylik evli muhtemelen 10 haftanin altindadir hamileliği yani aldirabilir cok gec olmadan. Sokaktan gecen birinden kalmasi daha mantikli erkeklerin cogu gene bu deliden iyidir. Tarla kadar tohum da önemlidir. Kaldi ki ömür boyu peşinde dolanacak cocugu bahane edip deli çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…