Dedi 3,5 aylık döven söven kocasından çocuk yapan kadınKeşke herkes benim gibi gerçekten anne olmak istediği için çocuk yapsa.. Millet gelişigüzel 3, 5 tane doğurup sokağa bırakıyor.
Çok büyük bencillik.Anne olmayı çok istiyordum hamile olduğum için mutluyum.
Evcilik oynamakla karıştırıyolar. İdrak edemiyor yaptığı hatayı hala. Psikopatla kurduğu babalık bağınıDedi 3,5 aylık döven söven kocasından çocuk yapan kadın
Ben olsam cocuk yasal sinir icindeyse aldirirdim, boyle bir adamla bagimin kalmasından cok korkardim.Merhabalar,
Ben 3,5 ay önce evlendim. Eşim evlendikten 2 hafta sonra sonra benim ailemi eleştirmeye başladı. Dayımın birinin boşanmış olmasını halamın boşanmış olmasını başıma kaktı. Sonrasında en ufak bir şeyde sinirlenip küfretmeye (S*** G (Defol) vb.) sokak ortasında bağırmalar küfretmeler ben sessiz millet duyacak dediysem de devam etti ve beni seni boşarım diye tehdit etmeye başladı. Ben de boşarsan boşa dedim tabiki. En sonunda evde yine ailemi eleştirirken ben ona cevap vermeden başka odaya geçtim. Sesini yükseltmeye başladı ve kötü keşimeler etti ben de evden gitmek istedim evden gitmek isteyince boğazımı sıktı bacaklarımı yumrukladı ve tokat attı. Ben çok korktum ve o kadar canım acıyor dur desem de yumruklamaya devam etti. Bu arada hamileyim, hamile eşini darp etti. Sonra bu evden gidersen boşanırsan seni öldürürüm boğazını keserim diyerek tehditler etti. Orospu, Piç, Soysun gibi küfürlerle beni aşağıladı. Ben de o gün korktum hep yanımda olduğu için darp raporu almadım. Bir sonraki gün bacaklarım morarmıştı darp raporu aldım. Karakolda şikayetçi oldum, uzaklaştırma kararı aldım, Bir kaç gün sonra da boşanma davası açarak mahkemeden 6 ay uzaklaştırma kararı aldım. Bu arada bana ağlayarak yalvarmaya başladı. Boşanmayalım çocuğumuz olcak vb. Ama ben affetmedim. Çocuğumun da kavga şiddet ve küfür ortamında büyümesini istemiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız?
Barışır zaten :)Evcilik oynamakla karıştırıyolar. İdrak edemiyor yaptığı hatayı hala. Psikopatla kurduğu babalık bağını
Şiddet gördüğünüz için üzgünüm çok geçmiş olsun. Bazı kadınlar şiddet görse bile şikayetçi olmuyor, darp raporu almıyor ve tekrar şiddet görüyorlar ne yazıkki. Ama siz ilk fırsatta darp raporu alarak çok iyi yapmışsınız. Böyle karaktersiz , ağzı bozuk, eşine şiddet uygulayan birinden boşanmak en doğru karar tabiki. Hakkınızda hayırlısı olsun.Merhabalar,
Ben 3,5 ay önce evlendim. Eşim evlendikten 2 hafta sonra sonra benim ailemi eleştirmeye başladı. Dayımın birinin boşanmış olmasını halamın boşanmış olmasını başıma kaktı. Sonrasında en ufak bir şeyde sinirlenip küfretmeye (S*** G (Defol) vb.) sokak ortasında bağırmalar küfretmeler ben sessiz millet duyacak dediysem de devam etti ve beni seni boşarım diye tehdit etmeye başladı. Ben de boşarsan boşa dedim tabiki. En sonunda evde yine ailemi eleştirirken ben ona cevap vermeden başka odaya geçtim. Sesini yükseltmeye başladı ve kötü keşimeler etti ben de evden gitmek istedim evden gitmek isteyince boğazımı sıktı bacaklarımı yumrukladı ve tokat attı. Ben çok korktum ve o kadar canım acıyor dur desem de yumruklamaya devam etti. Bu arada hamileyim, hamile eşini darp etti. Sonra bu evden gidersen boşanırsan seni öldürürüm boğazını keserim diyerek tehditler etti. Orospu, Piç, Soysun gibi küfürlerle beni aşağıladı. Ben de o gün korktum hep yanımda olduğu için darp raporu almadım. Bir sonraki gün bacaklarım morarmıştı darp raporu aldım. Karakolda şikayetçi oldum, uzaklaştırma kararı aldım, Bir kaç gün sonra da boşanma davası açarak mahkemeden 6 ay uzaklaştırma kararı aldım. Bu arada bana ağlayarak yalvarmaya başladı. Boşanmayalım çocuğumuz olcak vb. Ama ben affetmedim. Çocuğumun da kavga şiddet ve küfür ortamında büyümesini istemiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız?
Elbette ki boşanmaktan başka yapacağınız bir şey yok.Merhabalar,
Kamuda mühendisim evim ve arabam var. Ailem de maddi manevi destekçimElbette ki boşanmaktan başka yapacağınız bir şey yok.
Çalışıyor musunuz,çocuğunuza ve kendinize bakabilecek ekonomik gücünüz var mı?
Anne olmayı çok istiyordum diyorsunuz ama böyle psikopat bir insanla ömür boyu aranızda bir bağ olacak biliyorsunuz değil mi?
Seçtiğin babayı kendin yazmışsın. İş sadece senin anneliğin ile bitmiyor. Çocuk sadece anneye ait değil. Öyle olsa tek başımıza çocuk yapardık. Biz insanız kedi değiliz. Yetiştirirken baba ne kadar önemli bir figür... Sen görerek yaşayacaksın ben değil. Dilerim ki çocuk bu babadan hiç negatif etkilenmez hayatı boyunca.Siz benim anneliğimi olumsuz eleştiriyorsunuz ama şu anda anne bile değilim bebeğim daha doğmadı. Yanlış kişiyi seçmişsin evlenmişsin diyebilirsin çünkü evliliğim bitti. Ama daha annelik deneyimi yaşamadan bu yargılamayı yapamazsın. Çünkü nasıl bir anne olacağımı bilemezsin beni çocuk büyütürken görmen lazım. Hayatta bazı anlar ve kararlar vardır sizi oraya iter.
Dexter haklısın, kıyamıyorum ama hamileyim ve mutluyum yazmış. Hayatı toz pembe gördüğü kısımları ayıklamalı bu yorumlarla diye düşünüyorum.arkadaşlar kadın hamile farkında mısınız? yani olmuş bitmiş şu an strese sokmanın anlamı yok o manyaktan da ayrılmış neyin lincini yiyo bu kadın?
Çok çok iyi ozaman aman lütfen sözlerine kanıpta barışma yolunu seçmeyinKamuda mühendisim evim ve arabam var. Ailem de maddi manevi destekçim
yeni evli ve hamileyken bunları yaşayıp ayrılmak zorunda kalmış, bebeğine tutunuyor ve hamile birine kötü şeyler yazmak bana insanı gelmiyor. aslında toz pembe görmüyor hayatını bebeğine adayacak ve umarım ailesiyle birlikte mutlu bir çocuk büyütür. ben hassasım bu konularda hamile, çocuk deyince belki mantıklı düşünemiyorum ama burda kıza yüklenmenin de mantığı yok.Dexter haklısın, kıyamıyorum ama hamileyim ve mutluyum yazmış. Hayatı toz pembe gördüğü kısımları ayıklamalı bu yorumlarla diye düşünüyorum.
Böyle bir adama baba olmayı hak ediyor mu peki veya hangi çocuk böyle iğrenç bir babayı hak ediyor ?Anne olmayı çok istiyordum hamile olduğum için mutluyum.
3.5 aylik evli muhtemelen 10 haftanin altindadir hamileliği yani aldirabilir cok gec olmadan. Sokaktan gecen birinden kalmasi daha mantikli erkeklerin cogu gene bu deliden iyidir. Tarla kadar tohum da önemlidir. Kaldi ki ömür boyu peşinde dolanacak cocugu bahane edip deli çünkü.arkadaşlar kadın hamile farkında mısınız? yani olmuş bitmiş şu an strese sokmanın anlamı yok o manyaktan da ayrılmış neyin lincini yiyo bu kadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?