Şiddet ve Boşanma

Anne olmayı çok istiyordum hamile olduğum için mutluyum.
Dünyaya bir insan getirmeye sadece kendi bencil isteklerinizle mi karar verdiniz ? Hiç mi durup düşünmediniz ? Yahu ben bu adamla daha şu kadarcık zamandır evliyim çocuğuma nasıl baba olacak acaba tanısaydım bi dememişsiniz tek doğru kararınız boşanma isteğiniz.

Anne olmayı bir çok kadın istiyor ancak sadece ben istiyorum ben hazırım tamam diyerek olacak iş değil ki bu. Güzel bir ortamda refah ve huzur içinde büyüsün, babası iyi bir insan olsun bir kanadı kırık olmasın demeniz gerekirken 3 aylık leş dayaklık küfürbaz bir heriften ömür boyu aranızda köprü olacak bir bebek getiriyorsunuz dünyaya. Umuyorum çocuğunuz baba eksikliğini çok yaşamaz ya da bu konuda güçlü bir insan olur.

Geçmiş olsun, sakın geri dönmeyin. Hamileliğinizi stressiz bir ortamda geçirmeye çalışın.
Halalarınızın veya dayılarınızın boşanmasında ona ne? Ne kadar hadsiz bir insan. Akrabalarınız boşanırken ona mı soracaktı? Kavga çıkarmaya yer aramış bulmuş. Çok saçma bir kavga sebebi, hele yeni evlendiği karısıyla mutlu mesut yaşayacakken girdiği diyaloglara, söylediği şeylere bak. Şimdi kendisi de boşanıyor, beğenmediği insanların hayatını o da yaşayacak.
Ağlamasına kanmayın lütfen, daha ilk günden kudurmuş herif.

Çok geçmiş olsun.
Burda yargılar havada uçuşur, burası böyle bir mecra.
Yorum yapanların çoğu da yanlış tercih ve ilişkilerin neticesinde böyle tecrübeli zaten, bakmayın efelik laflara.
Kimse Tanrı değil ve kimse hayat sınavlarından muaf değil.
Büyük bir hata, ama olmuş, neyse ki geride kaldı.
Bundan sonra ne tavır alacağınız esas önemli olan.
Kaç haftalık hamilesiniz?

Arkadaş böyle salak adamları özellikle mi seçiyorsunuz? 10 yıllık evliyim dayı, hala, emmi, yenge eşimle aramızda bir kere bile bir mevzu geçmemiştir. Ne alaka yani dayının boşanmasının neyini konuşur bir adam?

Evlendikten 2 hafta sonra şiddet, hakaret başladı diyorsun. Niye evlendi bu insan ben anlamıyorum. Hani yıllarca evlilikte yıpranır, değişir falan diyeceğim ama evlendiği insana iki hafta bile katlanamıyorsa cidden ne bok yemeye evlendi ya amip beyinli. Sadece anne babası evlen dediği için ve bedava seks için heralde.

Bu arada hamileliğinizi tebrik ederim. Siz olsanız ne yapardınız demişsiniz. Ben olsam ilk iş çocuğu aldırırdım, böyle bir insanı baba yapıp sonsuza kadar kendimin ve çocuğumun hayatında tutmazdım. Bu mal sizi öldürmekle tehdit ediyor, yarın çocuk doğdugunda sadece sizin değil çocugun da hayatı tehlikede olacak. Ama çok mutlumuysunuz ne diyelim.

Olaylardan ders almak için illa bizzat yaşamak gerekmiyor ki. Şimdi mesela çocuğumla tehdit edilmedim çocuğum bile yok ama bir cok vaka var böyle ucube babasi olup cocugu görüş gününde alıp sirf kadina ders olsun diye öldüren kesen yakan. Adam buram buram deliyim diyor ayan beyan öldürürüm diyo bile bile doğrulur mu bu itin cocugu. Bu şartlar altında anne oldugum icin cok mutluyum diye dolanmak olsa olsa akıl tutulmasıdir. Korunmadan sevişen hemem hemen her kadin anne olabiliyor zaten bunu lütuf gibi görüp beyni kapamanin manasi nedir.

İnsanların anlamadıkları şu. Biz de bebektik ancak bebek kalmadık büyüdük. O bebek büyüyecek. sorgulayacak. düşünecek. kim bilir bu süreçte bu sorunlu adam daha neler yapacak. bebek demek ömür boyu sürecek göbek bağı demek. konu sahibi istese de istemese de o adamla bir ömür muhatap olmak zorunda. en azından çocuğu 18 yaşını geçene kadar. koskoca 18 sene. oysa bebek olmasa direkt boşanır yoluna bakar. bebeğin de günahına girmemiş olur.

anne olmazsam öleceğim hastalığı var da haberimiz mi yok? aniden acilinden direkt hemen ana olması mı lazımdı? çok mu gerekti şimdi? başka bir adamdan, daha düzgün birinden sevgiyle kurulan bir yuvada ana olamıyor mu?

bu herif dünyada kalan tek sperm tanesine mi sahipti?

Haklısınız.
Yalnız, benim yorumum çocuk aldırmakla ilgili kısma değildi.
Ciddi bir klavye zorbalığı var ve çok çirkin geliyor bazı saldırı içerikli yorumlar.
Fırsatçılık ve de bir tür ego tatmini bu.
Ne kadar eğitimli ya da akıllı olursak olalım, büyük konuşmamak gerekiyor, bazen gerçekten insanın basireti bağlanabiliyor çünkü.

Özür dilerim ama bebeği aldırın lütfen çünkü bu adam çocuğa bakmayacak ilgilenmeyecek.Şiddetten dolayı şikayetçi olun ama sadece şiddet uyguladı demeyin hakaret-tehdit-eve kitledi gibi cümlelerde kullanın çünkü bu mahluk daha fazla cezayı hakediyor.

Keşke herkes benim gibi gerçekten anne olmak istediği için çocuk yapsa.. Millet gelişigüzel 3, 5 tane doğurup sokağa bırakıyor.
Sen anne olmak istediğin için o masum bebek hayata 10-0 geriden başlamak zorunda mı ? Heleki kız çocuğuysa. Senin annelik duygusunu tatman lazım çocuğun ne yaşayacağı hiç önemli değil

Allah rızası için hiç mi deli midir veli midir araştırmadan evlendin? Ananız babanız demiyor mu bi komşuya soralım ne bileyim arkadaşlarına soralım bi polise soralım. Bakalım neyin nesidir? 3 ayda bunları yapan adam 1 buçuk sene kendini saklayamaz.

Ona ben de katiliyorum sadece derdini anlatiyor ki kuvvetle muhtemel dediginiz gibi o an sağlıklı düşünemiyor burda da zorbalaninca cekiyor gidiyor belki kaderine razi geliyor bir aksiyon alacaksa da alamiyor.

Kalbi zaten kırık biriyle kelimeleri özenli seçerek konusmaliyiz. Hem insan yeri geliyor on sene önce isittigi bi lafin tesiri altinda kaliyor ömür boyu nöbeti sürüyor bazi sözlerin insanin kalbinde. Incitmeden anlatmaliyiz niyetimiz iyiyse, cok dogru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…