Amin size daha çokAllah akıl fikir versin o zaman.
Siz değil silversmith yazmıştı o yorumu kusura bakmayın alıntılamada yanlışlık olmuşOlmuş bebeğe laf falan söylemedim manyak kelimesini asla kullanmadım.İftira atıyor.Yorumlarımda asla öyle bir şey yok
Yok ben size birşey demedim. Genelde millet bebeği aldır demiş, bence şuan konu bu değil. Zarar görmeden boşanıp kurtulmaya baksın.Olmuş bebeğe laf falan söylemedim manyak kelimesini asla kullanmadım.İftira atıyor.Yorumlarımda asla öyle bir şey yok
Kafama darbe falan almadım yazdıklarımı okumadan saçma sapan yorum yapmayın lütfen. Buradaki insanlar bebeğimi aldır dedi diye aldıracak mıyım? Bebeğimi aldırıcam ya da aldırdım desem o da eleştirilecekti bir çocuğa bakamıyorsun vb. O nedenle hayatımda herkesi memnun etme gibi bir çabam hiç olmadı olmayacak da. Size iyi günlerNeyse hanımlar boş yere anlatmayın anlamaz
Kafasına şiddetli aldıgı darbelerden olsa gerek ne anlatıldıgını idrak edemiyor
Zamanla eder ne de olsa.
Sallayın.
Akıllı bir şey olsa 3 ayda ne hamileliği der, baba vasıflarından uzak bir adamı çocukla ödüllendirmezdi.
Kendine acımamış, sizi mi dinler allasen ?
Boşanması elzem bir durum zaten.Ama öyle bir adamla bağın devam etmesi pek kurtuluş gibi görünmüyor.Herkesin kendi hayatı.İnsanlar yaşayarak tecrübe ediniyorYok ben size birşey demedim. Genelde millet bebeği aldır demiş, bence şuan konu bu değil. Zarar görmeden boşanıp kurtulmaya baksın.
Bıradakilerin çoğu klavye delikanlısı boş ver onları.Ben onların hayatta hiçbir.şey olamayanlar olduğunu düşünüyorum,burada atıp tutmak kolay .Kafama darbe falan almadım yazdıklarımı okumadan saçma sapan yorum yapmayın lütfen. Buradaki insanlar bebeğimi aldır dedi diye aldıracak mıyım? Bebeğimi aldırıcam ya da aldırdım desem o da eleştirilecekti bir çocuğa bakamıyorsun vb. O nedenle hayatımda herkesi memnun etme gibi bir çabam hiç olmadı olmayacak da. Size iyi günler
Çok haklısınız. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:)Bıradakilerin çoğu klavye delikanlısı boş ver onları.Ben onların hayatta hiçbir.şey olamayanlar olduğunu düşünüyorum,burada atıp tutmak kolay .
Sen en iyisini yapmışsın ,bir çocuk babası kötü diye suçlu oluyor bu zavallılara göre.Allah ikinizin de yolunu bahtını açık etsin.Kendini anlatmak için yorup durma artık.
Ama olmuş artik hamile kalmış zaman geriye akmiyor. Kararını vermiş artık evet bir seçenek olarak aldırıp tamamen o kişiyle bağım kalmasin diye düşünebilirdi, düşünmemiş yaşayıp görecek .Şuanda bende düşündüm ne yapardım diye kesin şunu yapardım diyemiyorum. O ruh halide farkli , yaşanılanlarda farklı şuanda kesin şunları yapardım diyemiyorum. şiddet olsun olmasin evliliğin ilk aylarında isteyerek hamile kalmak yanlış ayni evde yasama alışma, evliliği yasama süresi bırakılmalı. en azından susup daha yeni evliyim, hamileyim diye susup oturmamış. Bebeği aldırmadı onunla devam etmeye karar vermiş birine artık aldir demek saçmagerçekçi konuşuluyor çünkü. babasından nefret edecek bir çocuk yetiştirirken ve iş, ev, çocuk her türlü sorumluluğu tek başına alırken kendisi ne kadar sağlıklı bir insan olacak, ne kadar mantıklı kararlar alabilecek, ne kadar sağlıklı bir çocuk yetiştirebilecek, o çocuğa ne kadar sevgi gösterebilecek vs. hepsi meçhul. ikinci eş konularına hiç girmiyorum. açık açık örnekler verebilirdim ama detay verip üzmek istemiyorum. durum ciddi bunun farkında olunsun yeter. çocuk hem anneden hem babadan yaralı olacak %90 garantisini veriyorum. gerçekten kötü olmak için yazmıyorum maalesef tecrübe ve gözlem bakımından durum aynen bu.. kadın için de çok zor olacak. ama neyse herkesin dilediği gibi yaşamaya hakkı var da onların mı yok di mi mükemmeliyetçi olmayalım herkes gibi bir parça manyak olurlar artıkhayat biraz da böyle işte :) umalım güzel şeyler çıksın finalde. allah bağışlasın
Zavallı falan hayırdır?Bıradakilerin çoğu klavye delikanlısı boş ver onları.Ben onların hayatta hiçbir.şey olamayanlar olduğunu düşünüyorum,burada atıp tutmak kolay .
Sen en iyisini yapmışsın ,bir çocuk babası kötü diye suçlu oluyor bu zavallılara göre.Allah ikinizin de yolunu bahtını açık etsin.Kendini anlatmak için yorup durma artık.
Neredeyse tüm yorumları okudum, herkesin genel olarak ortak bir fikirle çocuğun ömrü boyunca hayatta olsun, olmasın gurur duyacağı bir babası olmak isteyeceği anlamını çıkardım.Bıradakilerin çoğu klavye delikanlısı boş ver onları.Ben onların hayatta hiçbir.şey olamayanlar olduğunu düşünüyorum,burada atıp tutmak kolay .
Kocam bana siddet uygulasin yine giderim kadin siginma evinde otururum param yoksa. Ki ben cocugumu su an perisan etmemek ici. Ayrilmadim istesem ayrilirim aninda da is bulur calisirim ama 1.5 yasindaki bir cocugun duzenini neden bozayim kendi kisisel sorunlarim yuzunden ? 3.5 ayda cocuk yapan bir kadin bana bi zahmet akil vermesin elestirmesin ya. Hicbir sekilde haddin ve hakkin degil.Sizi eleştirdim diye dayanamamışsınız, koca eline bakan kocaman kadınsınız benim yaşadıklarımı yaşasanız umarım yaşamazsınız ama kocanızdan ayrılacak durumunuz bile yok. İşte size ah vah tüh edilir
Yorumları okuduysanız kimse sizin gibi yumuşa bir dille yazmamış. Aksine kırıcı yaralayıcı bir şekilde şöyle yap böyle yap. Anneliğime ve hatta doğmamış çocuğuma bile hakaret edenler var. Klavye delikanlılığı derken başlarına gelmemiş bir olayı empati yapmadan kırıcı bir şekilde yargılamaktan bahsediyor tabiki. Hepimiz insanız ve düşüncelerimizi güzel bir şekilde ifade edersek konuşup anlaşmamız fikir alışverişi yapmamız daha doğru olur.Neredeyse tüm yorumları okudum, herkesin genel olarak ortak bir fikirle çocuğun ömrü boyunca hayatta olsun, olmasın gurur duyacağı bir babası olmak isteyeceği anlamını çıkardım.
Bana göre çok akıllı ve mantıklı yorumları gerçek hayat delikanlıları yapmış.
Zavallı olup, klavye delikanlılığı yapan birkaç yorum da var evet, biri de sizsiniz.
Kocam bana siddet uygulasin yine giderim kadin siginma evinde otururum param yoksa. Ki ben cocugumu su an perisan etmemek ici. Ayrilmadim istesem ayrilirim aninda da is bulur calisirim ama 1.5 yasindaki bir cocugun duzenini neden bozayim kendi kisisel sorunlarim yuzunden ? 3.5 ayda cocuk yapan bir kadin bana bi zahmet akil vermesin elestirmesin ya. Hicbir sekilde haddin ve hakkin degil. Elestirinize dayanamadim degil yani hamilelik hormonlariniz tavan yapmis sanirim umarim bi daha dayak yemezsiniz.Sizi eleştirdim diye dayanamamışsınız, koca eline bakan kocaman kadınsınız benim yaşadıklarımı yaşasanız umarım yaşamazsınız ama kocanızdan ayrılacak durumunuz bile yok. İşte size ah vah tüh edilir
Bana göre de çocuğuna bile bakamayacak bir kadın yorum yapmasın. Bak kocandan ayrılınca çocuğun perişan oluyor. Siz burada vakit harcayana kadar KPSS çalışıp atanın da kimseye muhtaç olmayın çocuğunuza da kadın sığınma evlerinde bakmak zorunda kalmayın bir zahmetKocam bana siddet uygulasin yine giderim kadin siginma evinde otururum param yoksa. Ki ben cocugumu su an perisan etmemek ici. Ayrilmadim istesem ayrilirim aninda da is bulur calisirim ama 1.5 yasindaki bir cocugun duzenini neden bozayim kendi kisisel sorunlarim yuzunden ? 3.5 ayda cocuk yapan bir kadin bana bi zahmet akil vermesin elestirmesin ya. Hicbir sekilde haddin ve hakkin degil.
Sizin verdiginiz kararlar harika ya zatenOna siz karar veremiyorsunuz maalesef
Dayak yemem benim suçum değil bir de kadın olacaksın ya onun üstüne bir de öğretmen, kız çocuklarını sizinle düşünemiyorum. Aa Allahtan çalışmıyorsunuzKocam bana siddet uygulasin yine giderim kadin siginma evinde otururum param yoksa. Ki ben cocugumu su an perisan etmemek ici. Ayrilmadim istesem ayrilirim aninda da is bulur calisirim ama 1.5 yasindaki bir cocugun duzenini neden bozayim kendi kisisel sorunlarim yuzunden ? 3.5 ayda cocuk yapan bir kadin bana bi zahmet akil vermesin elestirmesin ya. Hicbir sekilde haddin ve hakkin degil. Elestirinize dayanamadim degil yani hamilelik hormonlariniz tavan yapmis sanirim umarim bi daha dayak yemezsiniz.
Hahahah bana akil verecegine gidip kendini doven adamdan olan cocugunu koru kolla. Cocugum en azindan bana asla elini kaldirmayan sesini yukseltmeyen koruyup kollayan bir babaya sahip. Kocama sukrediyorum zaten boyle bir adami gorunce. Siz kendinize bakin da milleti oyle elestirin hanimefendi. Kendi derdiniz bana cevap yetistirmenizden daha muhim bence. Ben kadin siginma.evi diye ornek verirken caresiz olmadigimi, kendi ayaklarimin uzerinde durabilecegimden bahsettim ama onu bile anlayamiyorsunuz. Umarim bir daha siddet gormezsiniz zira siz bu kafayla daha 2.evliliginizi yapar ondan da 1 ay sonra hamile kalip hemen dayak yersiniz. Onemli olan aklini kullanmaktir her zaman. Onu bosuna tutmayin yani kullaninBana göre de çocuğuna bile bakamayacak bir kadın yorum yapmasın. Bak kocandan ayrılınca çocuğun perişan oluyor. Siz burada vakit harcayana kadar KPSS çalışıp atanın da kimseye muhtaç olmayın çocuğunuza da kadın sığınma evlerinde bakmak zorunda kalmayın bir zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?