Şiddet ve Boşanma

Bana şiddet uyguladığı için avukatım çocuğu zor görür, Görse de yanında biri olması koşuluyla mahkeme izin verir dedi. Ayrıca çok uzak şehirlerdeyiz. Babasına maruz kalacağı babasında kalacağı bir durum yok

Bebek güzel de ayrılsanız bile ömür boyu babasına maruz kalacağınız konusunda bir şey demiyorsunuz. Buna da razı mısınız?
Bana şiddet uyguladığı için avukatım çocuğu zor görür, Görse de yanında biri olması koşuluyla mahkeme izin verir dedi. Ayrıca çok uzak şehirlerdeyiz. Babasına maruz kalacağı babasında kalacağı bir durum yok

ben şu durumda kalsam çocuğu aldırırdım çünkü yazık o cana
berbat bir hayat hikayesi miras ona. yani başlangıç olarak.. eğer size de böyle bir miras kalmamışsa bunu anlayamazsınız
tek başına mücadele etmenin yüküyle fark etmeden çocuğa kötülük etme ihtimaliniz de var

Son düzenleme:
Çocuğa baba lazım olmayacak mı, varken yok mu diyeceksiniz? Yazık değil mi çocuğa? Evet daha doğmamışken, anne karnındayken babası ölen bebekler var ama o babaların maneviyatı ölmüyor. Herkes sevgiyle saygıyla anıyor. Baba tarafı el üstünde tutuyor çocuğu.

Bu forumda biraz gezinin isterseniz. Şiddet nedeniyle boşanan kadınların çocuklarının 3-4 yaşında yatılı verildiğini okursunuz. Hem de hafta sonu iki gün de değil yaz tatilinde aylık verliyor çocuklar babalarına. Biz de hayretle nasıl olur yok artık diyoruz ama hakimler baba çocuk ilişkisi kurulmalı diyor. En son bir üyeyle burada gün saydık. Çocuğuna telefonla bile ulaşamıyordu. Babası halası babaanesi kimse cevap vermiyordu üyeye. Yatılıyı bırak yalnız bile asla verilmez diye planlar yapmayın. O üyeyi eski görümcesi ölümle tehdit ettiği için davalı olduğu halde 4 yaşında çocuk 1 ay kaldı yanlarında.

Ek: Farklı şehir fark etmiyor, mahkeme baba çocuk ilişkisi kurluacak derse babasıyla nerede yaşıyorsa yatılı kalabiliyor. Bahaettiğim üye çcuğun nerede kaldığını bile bilemiyordu ve hatta çocuk takipli kalp hastasıydı.

Son düzenleme:
Neden sayfalarca hamile kaldığı icin zorbalanan bir kadin var anlayamadım. Hamile kalmış,kadin siddet görünce boşanmayi başlatmış, sanki hamile haliyle bunlara katlanmış gibi davranıliyor. Sayfalarca adamın iğrençliğine boyun eğmedigi konuşulmuyor bebeği aldir, doğurma ,kadin ben istiyorum bakarim deyince de daha agresif cevaplar. Bize laf düşer mi düşmez annesi karar verir , vermişte. Hamile bir kadının üstüne şiddeti o yapmış gibi gidilmemeli.

gerçekçi konuşuluyor çünkü. babasından nefret edecek bir çocuk yetiştirirken ve iş, ev, çocuk her türlü sorumluluğu tek başına alırken kendisi ne kadar sağlıklı bir insan olacak, ne kadar mantıklı kararlar alabilecek, ne kadar sağlıklı bir çocuk yetiştirebilecek, o çocuğa ne kadar sevgi gösterebilecek vs. hepsi meçhul. ikinci eş konularına hiç girmiyorum. açık açık örnekler verebilirdim ama detay verip üzmek istemiyorum. durum ciddi bunun farkında olunsun yeter. çocuk hem anneden hem babadan yaralı olacak %90 garantisini veriyorum. gerçekten kötü olmak için yazmıyorum maalesef tecrübe ve gözlem bakımından durum aynen bu.. kadın için de çok zor olacak. ama neyse herkesin dilediği gibi yaşamaya hakkı var da onların mı yok di mi mükemmeliyetçi olmayalım herkes gibi bir parça manyak olurlar artık hayat biraz da böyle işte :) umalım güzel şeyler çıksın finalde. allah bağışlasın

bu üyenin yazdığına kulak verin durum aynen anlattığı gibi oluyor ki zaten zaman içerisinde kadın da tek başına olmanın verdiği yorgunlukla ve çocuğunu o adamdan bir parça olarak görmeye başladığı için çocuğa karşı bir tiksinme, uzaklaşma, hayal kırıklığı, pasif agresiflik, görmezden gelme durumu, hıncını alma, 2. eş veya sevgililer olursa partnerleri çocuğa tercih ederek çocuğu yalnızlaştırma, tekrar evlenmezse çocuğa duygusal olarak partner sorumluluğu yükleme, sinir krizlerini çocuk üzerinden yaşama vb. vb. durumlar yaşıyor. skala çok çeşitli ama çocukta mutlaka beni niye doğurdunuz isyanı olacak ve bunun ergenlikle de ilgisi yok. sizde bu duygular oluşursa ve duygu-davranış olarak dengesiz olursanız çocukta özgüven problemi, kişilik bozukluğu oluşacak. dünyada bulunmaya hakkı olmayacak kadar kötü bir insan olduğunu düşünebilecek. kendini sevmekte çok zorlanacak vs. vs. madem doğuracaksınız bu durumların bilincinde olun lütfen.

Neden suçlasın ki ben mi kocama şiddet uyguladım sizin anneniz bu durumda olsa ve çocuğunu aldırıp rahat rahat hayatına devam etmek varken o sizi tek başına büyütmeyi seçse anneme ancak minnet duyardım
Daha doğmamış olandan bahsediyorsunuz saçma geldi düşünceniz.Doğurmuş olsanız bir ya da iki yaşında olsa helal olsun annem beni tek başına büyüttü der.Doğurursanız babasıyla bağınız kopmayacak.Çocuğu bahane edip hayatınızı cehenneme çevirebilir.

Benim bebeğim benim hayatım hukukun de bebeğin doğup doğmaması o halka sormuyorlar.
Allah aşkına çocuğum benden yaralı neden olsun. Şiddetli bir ortamda mı büyüsün ayrılmasa mıydım yani? Siz ne yaşıyorsunuz??? Ben gayet ciddiyim ve her şeyin farkındayım. Daha doğmamış çocuğuma manyak diyecek kapasitede birisiniz asıl sizin için üzülmeli iyi yetişmemişsiniz maalesef. Siz güzel çıkmamışsınız

Keşke herkes benim gibi gerçekten anne olmak istediği için çocuk yapsa.. Millet gelişigüzel 3, 5 tane doğurup sokağa bırakıyor.
Yeryüzünde anne olmayı isteyen milyonlarca insan var.Ama böyle bir adamdan çocuk dünyaya getirmeye çalışmak annelik vasıflarıyla hiç uyuşmuyor.

hayır tabii ki ayrılmanız en doğrusuymuş geçmiş olsun.
benim sizin bebeğinize benzer bir hikayem var, etrafımda da bebeğinizin hikayesini paylaşan insanlar bolca oldu bugüne dek. dolayısıyla hem tecrübe hem gözlem var anlattıklarımda. mesele ben değilim aslında insan psikolojisine dair belirli bir örüntü. insani, normal, yaşanabilecek durumlar yani. bunun üzerine düşünmek size kalmış. doğruyu söyleyeni kovarlarmış o yüzden ben gidiyorum allah bağışlasın hoşça kalın
manyak kelimesini kötü anlamda kullanmamıştım o yorumda dediğim gibi herkes biraz manyak kendine has örüntüleri var insanların bu kadar. zorluklardan geçen insanların başarabilecekleri daha büyük, komple delirmezlerse

Son düzenleme:
Olmus bebeğe laf etmek doğru değil bu saatten sonra. Ailen arkanda anladığım kadarıyla, boşan, tek başına büyüt çocuğunu. O adamlada sakın tartışma, mümkün mertebe uzak dur. Herşeyi yapar böyle bir pislik.

Olmuş bebeğe laf falan söylemedim manyak kelimesini asla kullanmadım.İftira atıyor.Yorumlarımda asla öyle bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…