Şiddet ve Boşanma

Böyle durumda bi akrabam vardi boşandı bi oglu olmustu o adamdan sonra tekrar evlendi cok mutlu oğlu da yeni evlendigi adamla daha huzurlu ve mutlu

Eşiniz kadını? Nerenin kadisi merak ettim eskiden kadılar bakarmis boşanma işine belki eşiniz kendini daha önce bir hayatım vardı orada kadiydim zannediyor olabilir.Milletin evliliğine bosanmasini ne kadar çok takmış kafasına öyle.Pardonda onami soracaklardi ? Ûstelik kendi evlilik anlayışı hakaretleri ve şiddeti ortadayken.Galiba insan kendinde olanı baskasinda görünce çok sinirli oluyor.Kendide tam evlenmemelik kacilacak birisi üzerinde uyarı levhası olsa yeridir yani.Dikkat yuva kurmak geçinmek amacıyla yaklasmayiniz aşırı derecede hata içerir hatta ölüm tehlikesi .Hamilesiniz birşey diyemiyorum korunma uzaklaştırma talebine gerek olacakmi zaman gösterir.Bosanin bosanmayin diyemem zaten yurumeyecek yorumum bu

Bu arada Bebek için dikkatli olun mümkün olduğu kadar stresten uzak durmaya çalışın ondan yana yüzünüz gülsün dilerim .İnşallah size zorluk cikarmax bu eş kişisi ilerde.Kendinizi ve ailenizi ezdirmeyin yeterince çekmiş ve şans vermişsiniz değişmez siz güçlü olmaya bakın

Sormaz olur muyuz hatta babamın çok yakın arkadaşının yıllardır komşusuymuş ama hep çok iyi dediler i. Yoksa kim ister böyle biriyle evlenmek. Ayrıca polislik bir olayı vb yok

Kendiniz yazmışsınız, çalışmıyorum babam evine oturtur mu diye:) yani bir geliriniz yok
Gelirim.yok diye kendi ayaklarimin ustunde durmuyor mu oluyorum? Ne sacmalamissiniz. Kusuura bakma da eşim bana vuracak oyle mi ? Onu ciktigi yere geri yollarim. Siz hala bi acaba mi diyorsunuz ? Yolun basinda bence ayril bebegini de sen bilirsin

Yapmanız gereken en doğru şeyi yapmışsınız bence geri dönmeyin belki de intikam almak için çağırıyor sizi bilemezsiniz

Elifcim hiçbirimiz evlenirken küfür hakaret ya da şiddet göreceğimiz hayalleriyle evleniyoruz.ama kör talih ya da her ne dersen de cok berbat birine denk gelmişsin.
Anne olma isteğini anlarım, saygı duyarım.ama işte sıkıntı ne biliyormusunuz.ortada bir cocuk varsa bu kişiyle hayat boyu bağınız olacak..size hakaret eden, size şiddet uygulayan kişi cocugunuzu hafta sonları alacak.belki gittiği evde yine şiddet olacak.
Bu cok minik bir detay.hayatın boyunca boşansan da ex kişisi muhatabın olacak.
harika bir anne olacagına eminimama. cocuk dediğin hep agucuk bugucuk bebiş kalmıyor.büyüyor,ergenliğe giriyor,hayatı ve yaşamını sorguluyor ve copğu zaman da aynı fikirleri paylaşmıyoruz.onlar bambaşka,bizler gibi değiller bizler gibi düşünmüyorlar ve zorunda da değiller.
Bu arada mesleğinin olmasına ailenin arkanda olmasına cok sevindim
Hakkınızda hayırlısı olsun, tabii ki en doğrusunu sen bilirsin.

Evet kendinize ve bebeğinize bakacak maddi bir imkanınız yok. Bir erkekten şiddet görünce gücünüz asla ona asla yetmez. Nasıl bir erkeği çıktığı yere yolluyorsunuz fiziken mümkün değil. Ayrıca bir kere şiddet gördüm ikinci olmaz asla. Boşanma davamı açmışım 6 ay uzaklaştırmamı almışım acaba mı diye konu açma sebebim hem cinslerimden destek görmek. Ama siz gibiler neyse..Ben tercih etmedim hamileyken şiddet ve hakaret görmeyi. Herkesin başına gelebilir. Biraz empati.

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için, inşAllah iyi insanlar için hayatta hep güzel şeyler olur:)

Ya kusura bakma da evlenir evlenme, hamile kalan korunmayan dayak yiyen sonra vah vah tuh diyenlere ben acimiyorum sadece karnindakine yazik baska bisey degil. Yollarim tatlim yollarim sen merak etme

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için, inşAllah iyi insanlar için hayatta hep güzel şeyler olur
Ya kusura bakma da evlenir evlenme, hamile kalan korunmayan dayak yiyen sonra vah vah tuh diyenlere ben acimiyorum sadece karnindakine yazik baska bisey degil. Yollarim tatlim yollarim sen merak etme
vah vah tüh demiyorum, acınacak bir halde de değilim

Sizi eleştirdim diye dayanamamışsınız, koca eline bakan kocaman kadınsınız benim yaşadıklarımı yaşasanız umarım yaşamazsınız ama kocanızdan ayrılacak durumunuz bile yok. İşte size ah vah tüh edilir

Anne olmayı çok istemişsiniz, hamile olmaktan çok mutlusunuz da çocuk böyle babayı hak ediyor mu? Kreşte okulda tatilde avm de... çocukları babalarıyla görecek ama kendisinin annesine yumruk atan, boğaz sıkan bir babası olacak. Mahkeme görüş günü belirlediğinde nasıl göndereceksiniz? Ya çocuğu da döverse yumruklarsa? Hadi vurmadı diyelim beynini yıkamaya çalışırsa, annen yüzünden annen yaptı etti derse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…