Şiddet ve hakaret

bebosss

EdeP ;MutLuLuğa SebeP...
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
1.085
487
73
3 yıllık evliliğimizde sorunlarımz tartışmalarımz hiç bitmedi iyisek çok iyiyiz beni el üstünde tutmalar yardımlar her konuda alttan almalar

ama kötüysek te çok kötü olduk aynı evde 10 gün konuşmadığımızı bilirim.ben hep küsen taraf oldum.çünkü çözülmesi gereken sorunlar çözülmüyordu ben de surat asıyordum o da kendince beni suçlayıp durdu.özür dilediği hataların yarısını yine yapmaya dwm etti.sonra 2.yılımızda başladı artık tartışmalarda hakaret etmelere.buna yavaş yavaş ucu şiddete dayanan hareketlr ekledi üzerime yürümeler beni sarsmalar.haklı olayım yada olmayayım hiç haketmediğiim laflar sarfetti bna

Korunduğumuz halde hamile kaldm.söz vermesine karşı devam etti.6.ayımda üzerime yürüdü oramı buramı çekiştirdi.2--3 defa evi terki etmişliğim var bu 3yılda.iyi bi insan artıları daha fazla sabrettim ama bu süreçte içten içe ondan uzaklaştm.seviyordm ama soğumuştum bu ilişkimize yansıdı ama o beni suçlamaya dwm.
Bebek doğdu 2 aylıktı kavgamz oldu beni tutup boğazıma sıkmaya çalıştı onu iteledim ve odama gittim.öyle böyle barıştk
ve bugün yine yaptı yapacağını.bana karşı bi kusur işledi ve tartıştık.gözü döndü kendini üste çıkarmaya çalıştı,beni çok kötü sarstı.boğazımı 3-4defa sıktı saçımı çekiştirdi bna hakaret etti.bende kendimi savunmaya onu itmeye çalıştım.çok kötü tartıştık itişe kakışa.sonunda ona senden boşanacağım dedim.bna ne dese sizce.oturacakmışm oturduğum yerde karılığımı bilcekmişm eş olcakmışm ben onun bana verdiği değeri haketmiyormşm her şeye burnumu sokuyormuşum karılık yapmıyormşm ve saçma sapan bi ton kelime.O kadar nefret ettimki o an ondan.defol git bu evden dedim.şerefsiz dedi.he ben şerefsizim senin gibi şerefli biriyle yaşamamalıyım deyip kapıyı çarptm bebeğimin yanına geldim.uyuyordu.saatlerce ağladım çıktı gitti 12de geldi ve salonda yatıyor.
Bıktım artık bu hareketlernden.yeni huy çıkarmş tartıştığımızda hakaret ediyr çok konuştum mu haksızsa hemen bna saldırıyor bu şekilde beni sindirmeye çalışıyr.bebeğimi nasıl bu zihniyette bi adamla büyütücem.erkeklik düşüncesi tamamen ilkel.bu yarın bebeğim büyüdüğünde de devam etcek ve belki onun yanında da hakaret şiddet gösterck.
Bıktım artık ondan düzelcem deyip düzelmemesinden.
Ne yapayım kızlar söyler misiniz Allah aşkına.O 30 ben 25 yaşında.o atanmış ben ise atanamamış bi öğretmen.kadrolu olsaydım daha güçlü kararlar verirdm belki de.
Yarın çıktığında bebeğimi ve bi kaç eşyamı alıp anneme gitmek geliyr şimdilik aklıma.
Onun gözünde haksızm haketmişm.bu olaydan sonra evde durmam bna yaşattıklarını kabul etmiş olmam anlamına gelcek.ha gidersem belki bi iki gün konuşmicak sonra beni suçlaya suçlaya özür dileyeck eve getirck.Ama bu çözüm değil.ya Bu yaşananlar kat be kat artarsa.boşanmak da var aklımın bi ucunda.ama nasıl dayanacağım nasıl yapacağım.Üstelik bebeğimize çok düşkün.
boğazımı sıktı izi kalmadı ama yarın gidip bi darp raporu almayı düşünüyorum.şikayet etsem etmesem kararsızm.bi süre ailemde sessizce bekleyeyim diyorm. Ama raporu alırsam boşanma flan olursa delil olur.
Doğuda memleketimizdeyiz nasıl dayancam bilmiyorum.işim bile yok bebeğim dha 6aylık.

Neyi bekleyeceksiniz ?
Sizi öldürmesini mi ??
Yarın gidip darp raporu alıp uzaklaştırma kararı çıkartın.
Gerisini o düşünsün.
Sana kıyamam diyip bunları yapan insandan onu da beklerim .zaten kendimi onun yanında hiç güvende hissetmiyorum.darp raporu alırsam uzaklaştırmayı aldığımda annemin evinde mi kalsam yoksa kendi evimemi gelsem bilemedim.ailesi köyde oturuyor gideceği bi yeri yok.ev zaten kira.ailemin yanında kalayım bi süre bakayım ne oluyor

Bakayım noluyor derken ?
Siz boşanmak istemiyormusunuz ??
Bu kadar canınıza kast eden insandan
Sizi geçtim yarın birgün öfke anında bebeğinize zarar verirse ne yapacaksınız!?!

Cok üzüldüm Allah yardımcınız olsun ins hersey istedigin yonde ilerler ne bosan diyebiliyorum nede bunlari sindir otur diyebiliorum ikiside zor tabiki ama yaptıklarından pisman degilse ve saygi sevgi tamamen bittiyse kendini bosuna heba etme daha fazla

O an ondan nefret ettim.

Bu evde kalırsam yaptığını kabul etmiş olucam.

Kilit cümleleriniz.

O an değil ilk an nefret etmeniz, ilk an çekip gitmeniz lazımdı.
Canınıza yazık. Bir gün boğazınıza sıktığında devamını getirirse nolacak?

6 aylık hamile kadını döven çocuğuna da düşkün değildir.
Ailelere haber verin ve yanlarına gidin. Umarım arkanızdadırlar..

Sana yada bebeğine birşey yapmadan boşan
Öldükten sonra boşanamıyoruz haberin olsun
Karşındakinin öfke kontrolü hiç yok
Öfke kontrolü yok evet bunu kendi de kabul ediyor.öfkelendiğimde ne yapayım ya bi yerlere saldıracağım yada ağzımdan istemsizce kelime çıkacak diyor.3.seçeneğe ben ekliyorum sakin olmayı denemesini.Ama ben de bağırıp karşılık verdiğim için sakinleşemiyormş.ya tamam yeri geldi mi onu da yaparım.ama ortada bi kusur hata varsa ben gelip başını okşaya okşaya mı tartışacağım seninle.anlayamıyorum.onun sinirlenmeye hakkı var benim yok

Anladığım kadarıyla eşiniz döverim de severimde anlayışında kendine şiddet uygulamayı haklı gösteriyor bir sekilde ama gittikçe artan bir şiddet var ortada ve ilerde daha kötü sonuçlar doğurabilir bence cocugunuzun böyle bir ortamda yetişmesi sağlıklı değil hatta cocuk kucukken ayrılmak daha ıyı bıle olur en azından boşanma travması geçırmez kendınıze bu asagılanmayı lutfen reva gormeyın surundurun onu

Farkında mısınız her defasında dozunu arttırmış şiddetin eşiniz , bebeğinize çok düşkün diye bu adamı çekmek zorunda değilsiniz lütfen yapmayın bunu kendinize , unutmayın nasıl bir canavara dönüşebildigini , sizin ve evladinizin can güvenliği var mı sizce ?
Bu işin sonu çok kötü yerlere gidebilir gözünüzü açın , bebeğim babasız büyümesin derken annesinden olabilir.
Çok iyi düşünün, her defasında artıyor şiddet tekrar söylüyorum , canınıza kıyacak kıvama gelebilir Allah korusun.

Uzaklaşmaktan başka seçenek sunmak isterdim ama sunamam , zerre tolere edecek bir şey yok.
Şuan yapmassanız ilerisi de pek farksız!
Kadın'ı hakir gören öyle sığ dışı sebeblerle susturmaya çalışıyor ki inanılmaz.
Neymiş kadın susacak kadınlığını bilecek o erkek de adamım diye dolanacak , şiddet'e boyun eğmeyin lütfen yapabiliyorsanız annenizin yanına gidin böylesi bir sindirmeyle durup beklenecek , katlanılacak gibi değil üzgünüm.

Siddete maruz kalmak ve bu ortamda cocugunu buyutmek gencligini heba etmek ne kadar mantikli bilemem ama ben olsam onun verecegi uc kurus paraya minnet etmeden ceker giderdim o evden. Oyle baba olmaz olsun bu sekilde olacagina cocugum babasiz daha mutlu buyur

Ailem arkamda.onların gönlü yuvam yıkılmasında.ama her kararımın da arkasındalar
Ama şöyle bi durum da var ailemin maddi durumu iyi değil onlara büyük bi yük olmaktan çekiniyorum

ya annem gibi konusma. bosanalim ama kendine bakamaz o.... o sana vururken düsünmüyor ama sen napar ne eder diye düsünüyorsun?

Annem de bu şehirde.zaten ikimizde buralıyız.Annemin yanına gideceğim ve bu sefer kolay kolay dönmeyeceğim.sürtsün burnu iyice .Eve dönme ihtimalim yüzde on. Aklımın büyük bi kısmında ayrılmak var

Bogazina yapismis kac defa ruh hastasi bence.. bu cocuk bole kalmiycakki buyuyunce etkilenecek bu olaylardan.. evet maslesef sevgi bitiyor bu davranislarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…