Sana kıyamam diyip bunları yapan insandan onu da beklerim .zaten kendimi onun yanında hiç güvende hissetmiyorum.darp raporu alırsam uzaklaştırmayı aldığımda annemin evinde mi kalsam yoksa kendi evimemi gelsem bilemedim.ailesi köyde oturuyor gideceği bi yeri yok.ev zaten kira.ailemin yanında kalayım bi süre bakayım ne oluyorNeyi bekleyeceksiniz ?
Sizi öldürmesini mi ??
Yarın gidip darp raporu alıp uzaklaştırma kararı çıkartın.
Gerisini o düşünsün.
Bakayım noluyor derken ?Sana kıyamam diyip bunları yapan insandan onu da beklerim .zaten kendimi onun yanında hiç güvende hissetmiyorum.darp raporu alırsam uzaklaştırmayı aldığımda annemin evinde mi kalsam yoksa kendi evimemi gelsem bilemedim.ailesi köyde oturuyor gideceği bi yeri yok.ev zaten kira.ailemin yanında kalayım bi süre bakayım ne oluyor
Öfke kontrolü yok evet bunu kendi de kabul ediyor.öfkelendiğimde ne yapayım ya bi yerlere saldıracağım yada ağzımdan istemsizce kelime çıkacak diyor.3.seçeneğe ben ekliyorum sakin olmayı denemesini.Ama ben de bağırıp karşılık verdiğim için sakinleşemiyormş.ya tamam yeri geldi mi onu da yaparım.ama ortada bi kusur hata varsa ben gelip başını okşaya okşaya mı tartışacağım seninle.anlayamıyorum.onun sinirlenmeye hakkı var benim yokSana yada bebeğine birşey yapmadan boşan
Öldükten sonra boşanamıyoruz haberin olsun
Karşındakinin öfke kontrolü hiç yok
Tamamen haklı olmadığım ben de suçlu olduğum için bi kaç kez döndümSizi suçlayarak özür dileyip geldiğinde neden affedip gitmek istiyorsunuz?
Ailem arkamda.onların gönlü yuvam yıkılmasında.ama her kararımın da arkasındalarO an ondan nefret ettim.
Bu evde kalırsam yaptığını kabul etmiş olucam.
Kilit cümleleriniz.
O an değil ilk an nefret etmeniz, ilk an çekip gitmeniz lazımdı.
Canınıza yazık. Bir gün boğazınıza sıktığında devamını getirirse nolacak?
6 aylık hamile kadını döven çocuğuna da düşkün değildir.
Ailelere haber verin ve yanlarına gidin. Umarım arkanızdadırlar..
Sana kıyamam diyip bunları yapan insandan onu da beklerim .zaten kendimi onun yanında hiç güvende hissetmiyorum.darp raporu alırsam uzaklaştırmayı aldığımda annemin evinde mi kalsam yoksa kendi evimemi gelsem bilemedim.ailesi köyde oturuyor gideceği bi yeri yok.ev zaten kira.ailemin yanında kalayım bi süre bakayım ne oluyor
Annem de bu şehirde.zaten ikimizde buralıyız.Annemin yanına gideceğim ve bu sefer kolay kolay dönmeyeceğim.sürtsün burnu iyice .Eve dönme ihtimalim yüzde on. Aklımın büyük bi kısmında ayrılmak varUzaklaşmaktan başka seçenek sunmak isterdim ama sunamam , zerre tolere edecek bir şey yok.
Şuan yapmassanız ilerisi de pek farksız!
Kadın'ı hakir gören öyle sığ dışı sebeblerle susturmaya çalışıyor ki inanılmaz.
Neymiş kadın susacak kadınlığını bilecek o erkek de adamım diye dolanacak , şiddet'e boyun eğmeyin lütfen yapabiliyorsanız annenizin yanına gidin böylesi bir sindirmeyle durup beklenecek , katlanılacak gibi değil üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?