Şiddet ve hakaret

Tabi ki bosanmayla kurtulursun bu cahil cuheyladan.

Ya bir de bu zihniyette nasil ögretmenlik yapabiliyorlar. Geri kafali manyak!

Ben artik bu tarz konularin siddetin hakaretin bu derece bariz oldugu,karsi tarafin hata kabul etmez, kendini duzeltmez cabalamaz oldugu konularda konu sahiplerinin bosanmak ayrilmak istemedigi icin 2,3 kisi aman bizimkide oyleydi zamanla duzeliyorlar veya az sabret her evlilikte zaman zaman olur,oturur derde kendilerinide rahatlatirlar diye actiklarini dusunuyorum
Bosanmakta var aklimin ucunda demissiniz yaziminizda
Esinize ofke kontrolu icin tedavi onerin de siz zarar gormeyin bari

Bizim ulkemize mahkeme kararli zorunlu tedavi getirilmeli varmi bilmiyorum ama kadin sikayet ettiginde uzaklastirip tedavini tamamla ispatla yasagin kalksin tarzinda tedavi olmazsan hapis yatacaksin gibi duzelmiyorlarsa haplayip haplayip uyustursunlar oyle dolansinlar ortalikta bu ne ya benim artik icim kaldirmiyor

bu yasadiginizi evlilik mi saniyorsunuz? yada sevgi? ask ?
her evde bunlar mi yasaniyor ? her erkek boyle mi?
ogretmenmissiniz , hic boyle evlerde buyuyen cocuklarin ileride nasil olduklarini arastirdiniz mi? gozlemlediniz mi?
baska insanlar huzur dolu evlerinde oturup , cocuklari huzur ve mutlulukla buyurken sizin ve bebeginizin ne sucu var?
hadi siz bile bile katlaniyorsunuz? o bebegin sucu ne? diger xocuklar gibi mutlu bir evi hak etmiyor mu bebeginiz?
ben sizin gibi kadinlari anlayamiyorum gercekten anlayamiyorum , burada goruyoruz , egitimi ve meslegi olmayan kadinlar bile bunu cekmeyip ceker giderken siz neden oturup bekliyorsunuz?
hemde siddetin katlanarak arttigini gore gore ?

Peki siz sinirlendiğinizde eşinize nasıl yaklaşıyordunuz. Sinirle söylediğiniz şeyler onun sabrını taşınmış olabilirmi

Bunları okuyunca inanamıyorum ya bir de öğretmen mi bu herif? Darp raporunu mutlaka al derim. Fazla da yaklaşma hele bebeğine gözün gibi dikkat et. Nasıl korunuyordunuz bilmiyorum ama çok etkisiz kalmış nasip işte bizler yıllardır yapmadığımız kalmiyor, melek gibi kocalar, sevgi dolu evlilikler. Ama yok vermiyor Allah. Kocan gibi adamlara korunmaya rağmen veriyor. Herkese değil hakedene versin diye dua edilmeli. Bebeğine sahip çık, bu adamdan sana hayır yok. Girtlak sıkmak ne demek! Umarım ataman çıkar da kurtarırsın hayatini

Zaten şimdi bosanmazsan,ya seneye ya ondan sonraki seneye bosanacan.Erken davran daha fazla senden gitmesin bir seyler.,derim ben. Ordan konuşması kolay diyor olabilirsiniz,tam bu sebepten bosaniyorum ve benimde bir evladım var. Düzenli görüşüyorlar,biz bosaniyoruz diye evladını silmedi.

Al o darp raporunu
Bosan da bosanmasan da al..
Akli basina gelir hic olmazsa..
Zaten bosandiginizda o darp raporunu mahkemeye gosterdiginizde mesleginden de olacak..

Çocuğun ve kendin için boşanmalısın,sizin için üzüldüm ama çocuk için daha çok üzüldüm

Benim haksiz oldugum taraflar oldu affettim dedin neydi onlar bide kavgada siddete egilimi olan ilk omu senmi saldiriosunda kendini haksiz goruosun

Benim haksiz oldugum taraflar oldu affettim dedin neydi onlar bide kavgada siddete egilimi olan ilk omu senmi saldiriosunda kendini haksiz goruosun
Haksızlığım alttan almamam onu kısıtlamaya çalışmam falan.ama kendimi bu konularda düzelttim .o ise düzeldiğimi kabul etmiyor her tartışmada ilk zamanki halimi genele yaydı ortaya yaydı sürekli. İlk o başlatıyor tartışmaların ortalarında üzwrimi yürümeye başlıyor.bu sefer ben konuşup kendimi savunma ihtiyacı duyduğumda beni susturmak için üzerime geliyor bu iki üç defadır da boğazımı bi iki sn sıkıp bırakıyor beni

Peki siz sinirlendiğinizde eşinize nasıl yaklaşıyordunuz. Sinirle söylediğiniz şeyler onun sabrını taşınmış olabilirmi
Evet olabilir.kendimi savunma ihtiyacı duyuyor ve karşılık veriyorm.Ama onun gibi kötü kelimeleri kullanmıyorm

Bu tür varliklar asla insan olmuyor.
Ayni tas ayni hamam...
Kısır döngü
Hakaret ediyor
Sen evde kalmaya devam
Bakıyor sen gitmiyorsun, sonra itme kakma
Sen evde kalmaya devam
Sonra vurma kirma
Sen hâlâ gitmiyorsun
Boğaz sıkma...

Sen hala girmiyorsun....
Bunu sonunu sen anlat bana... yaşayan ve bilen olarak sen söyle

Haklısın (((

Daha cok gencsin...
Kendine yeni bir hayat kurmaya çalış.
Senin boğazını sıkan adamdan asla eş olmaz. Affetme... bunu seven bir erkek yapmaz.
YAPMAZ.
Yavrun mesela günlerce durmadan ağlasa sen bebişin boğazını sıkarmısin? Sıkmazsin... niye? Çünkü canindan cok seviyorsun...
Bak... o senin boğazına yapışıyor ama

İnan ondan ayrıldıktan sonra hepsi geçecek Sadece biraz zaman alacak

Demekki o beni yeterince sevememiş

İyi biri demişsin de kadına el kaldıran otomatikman kötü insandır! Kadına şiddet gösteren evladına da gösterir. Öğretmense öfke kontrolü olmadığı için öğrencilerine de şiddet uygular. Başka zamanlarda sucluluk duyup melek taklidi yapması bu gerçeği değiştirmez. Asla şiddeti normallestirmeyin. Hem birden bire ortaya çıkmadı ya, hiç mi anlamadınız evlenmeden? Bu adam beni incitir mi diye sorgulamadiniz mi kendinizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…