Şiddet ve hakaret

Cehennemin dibine gitsin dicem şimdi , kıyamam dersiniz.

Kızlar bu küçük şehirde iş bile yok doğru düzgün ücretli öğretmenlik bile vermiyorlar artık

Eski konularini hatirlar gibiyim, iceriklerini iyice animsayamasam da sıkıntılı bi evlilikti..
Eşin sürekli alttan alip şimdilerde böyle tahammülsüz biri oldu sanki? Yanlis mi hatirliyorum?

Bizde eşimle sinirleniyoruz tartışıyoruz bazen kırıyoruz birbirimizi fakat siz boğazımı sıkıyor diyorsunuz ne kadarlık bir canınız var sanki iki dakika sıksa yeter
Velevki bir şey olmadı fiziksel olarak bu ortamın size ve çocuğunuza verebileceği hasarı bir düşünün hayal edin
Olmaz yapmayın bunu kendinize cahil çaresiz olsanız hadi çaresi yok derdimde öyle de değil

Atanmış öğretmene de bakın hele , daha bu çocuk yetiştirecek örnek olacak

Öğretmen bide dışardan gören ay ne kadar kültürlü vs vs diyordur eminim. Eğitimli insanların da bunları yaşadıklarını görmek gerçekten çok üzücü. Ne oluyor bu erkeklere anlamıyorum. Yazıp yazıp siliyorum diyecek çok şey var da burda desek ne fayda.

Eski konularini hatirlar gibiyim, iceriklerini iyice animsayamasam da sıkıntılı bi evlilikti..
Eşin sürekli alttan alip şimdilerde böyle tahammülsüz biri oldu sanki? Yanlis mi hatirliyorum?
Eski konularda maddi prb vardı benden saklaması habersz borç alıp vermeler biz sıkıntıdayken ailesine yetişmeye çalışmalar
Son 1 yıl aştık onları o konularda artık kavgamz olmuyor ama dediğin gibi artık ikimiz de tahammülsüzleştik.

Bu kişi bir eğitimci evde karısını dövüyor küfür ediyor okulda öğrencilere bu kafayla eğitim mi veriyor.
Yol yakınken ayrılın düzelmez çünkü ileri de çocuğunu da döver böyle kafa yapısında ki kişi.

Canım bak kendin de iyiyken çok iyiyiz demişsin seni tereddütte bırakan bu oluyor aslında ama senin için suan tek gerçekçi yol bosanmak Bunu şimdi yapmazsan ileride daha da zor olacak Bebek büyüyecek Sen daha da yıpranmış olacaksın Lütfen bu adamı boşa hem de hiç tavizsiz
Bak eften püften şeylere boşan yazmam yazana da şaşarım ama senin bu anlattıklarının düzelme ihtimali yok

Eskiden öğrencilere sert davranırdı çalıştk beraber.şiddet yok ama sertti.şimdi ne hikmetse okulda değişti ama evde değişmedi okulda gösteremediğini doldurup doldurup bna gösteriyor heralde

O kadar yıprandımki zaten 25 deil 50yim sanki hayattan zevk almıyorum hayal kurmuyorum yüzüm çöktü gözlerimin altı mos mor zayıfladm .iyiken iyiyiz evet kötü olduğumuzda da hep o alttan aldı ama artık bıkmış olmalı o da .direk saldırıya geçiyor artık alttan almıyor ve ben yokmuşum gibi dwm ediyor bu hale birbirimizi yine ikimiz getirdk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…