Şiddet ve hakaret

O once erkekligini bilsin adam olsun da sonra kadinligina laf etsin .Cok uzuldum Allah yardimciniz olsun

Bu erkeklerde ki karılık ypmıyorsun lafı beni deli edecek yemeğini temizliğini yap çocuğuna bak işe git gel yatakta gönlünü hoş et iyisin ama karşı çıkınca karılık değil
Boşan s. Et

Büyük geçmiş olsun aynısını hatta sözlerin aynısını sabaha karşı 06 sularında yaşadım şu an işteyim ölü müyüm diri mi belli değil arkamda ailem de yok oğlum da düzenine ve babasına çok sevdalı aman allahım

Bayadir bu foruma uyeyim. Birkere bile duzelecegim deyip duzelen erkek gormedim.
Siddet, hakaret ve aldatma konularindaki sabit fikrim bosanma yonunde

Çok merak ediyorum kat ve kat dan kastiniz ne adam dövüyor sizi yani kat ve kat artması sizi öldürmesi demek bence bosanmayacaksaniz gitmeyin annenizin evine bu tipler iice bilenir dahada kötü şeyler yapar ya dediği gibi okurcaksiniz evinizde ona karilik yapacaksiniz ki iğrenç bı zihniyet yada bosanacaksiniz başka yolunuz yok

Şimdi boşanmamış. 2018’de de boşanmamış. 2019’da da boşanmamış ama bir çocuk daha yapmış. 2020’de gene konu açmış. Gene dayak. Gene darp raporu almaya gitmemiş. Bu konusunda çocuğu anneme bırakmam lazım ama o bugün misafirliğe gidecek, 4’ten önce gelmez bahanesi varmış, şimdi virüs bahanesi var.
Neyse...

Gün be gün artan şiddet. Boğaz sıkmak? Oradaki düşündüğü yapmak istediği ne bir sor kendine? Çok korkunç çok. Kamu da bir öğretmen hemde şiddet eğilimli. Darp raporu alıp şikayette bulunun yarın bir gün öğrencilerinden birine yaparsa ki Allah korusun başka biri daha alsa rapor belki uzaklaştırma birsey alır görevden. Çocuğunuzu koruyun şimdiden değil belki ama gelecekten

Şaka gibi gerçekten. Bu konu şiddetin hep kademe kademe artacağının ispatı niteliğinde. Yeni konusunda kaç kere kafasına darbe almış konu sahibi hem de iki küçük çocukla. Ve iki konusunda da hep bahane. Annem davete gidecek de, virüs var da bilmemne... Oynayamayan gelin yerim dar dermiş mi derlerdi ne.

Ben çok sinir oldum bu konu sahibine, ayrıca üzülmedim böyle mutlu demek ki. Çocuklara acıdım Allah yardım etsin bu ana babanın elinde.

Konu aynı dayak aynı boşanamayan kadın aynı biz ne desek boş böyle gider herhalde ilişkileri

Beni suçlaya suçlaya eve getiricek ne demek, kolunuzdan tutup eve mi surukluycek? Siz kesin kararınızı verir ve bosanacagim derseniz hiçbisey yapamaz. Ama yok evden gidiym de biraz burnu surtsun belki düzelir derseniz daha çok cekersiniz

Aaa bu eski konuymus ben de yenisini açtı sandım. Siz bosanmazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…