• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet ve sürekli kafanızın yumruklanması

yazılanları okudum pek çaren yok gibi düşünüyorsun... pekiiii onun ailesinden biri yok muu onu çekip yapma oğlum diyecek anne baba abi abla yada enişte teyze gibi onun ailesinden aklı başında olup seni dinleyecek onunla gidip konuşacak kimse yok mu ???????

yada senin abin yada enişten yok mu çekip bi konuşsun ... aklıma bu geldi madem senin ailen seni desteklemiyor birde onun ailesinde çözüm ara .....bu arada sakın hamile kalma...
Ailesine göre ne var bunda? yani babasının annesine yaptığı şey olduğu için onlara göre boşanma sebebi değil.kardeşleri yapma dese de aynı.

eve para bırak dedın diye şiddet uygulayan bi adamı al karşınada güzel güzel konuş demıycem..karşına almana bile değmez o ayrı..
pekı ben senın tepkılerını merak ettim,nasıl söylüyosun mesela eve para bırak derken ?yaşanmışlıklar yüzünden tepkılımı soyledın yada normal soyledın de omu bi tarafından anladı..
tavrın nasıl bilmiyorum ama insan cinnet geçirir çarpar 2 tane ona..
valla çok gözüm döndüğü anda gözüm görmez heralde girerim tekme tokat,nede olsa dayak yiyorum bari bende vurayım derim.
onun ailesiyle hıc konustunuzmu?durumdan haberdarlarmı?
ve çocuklarıyla iletişimi nasıl eşinin?
Bu durumu yıllardır biliyorlar hatta babası beni o halde gördü bile.yani ailesi ondan beter,onlara göre boşanma sebebi bile değil.çocuklara karşı iyi.

Her yolu denedim.şikayet ettim,uzaklaştırma aldı ama ailem boşanmamı istemiyor o yüzden geri döndüm.

Bir konuyada yazmıştım buraya yazayım içimde kalmasın..

Gelinlikle çıktın,kefenle geri dönersin mantığı güden ailelere..
Evladınız şiddet görürken sırt çeviren,baba müsvetteleri iki elim yakanızda olsun.
Yazıklar olsun sizlerin zihniyetlerinize...

anlamadım ki bu dış gebelik aylar sonra mı belli oluyor yoksa 4. ye de mi hamile kaldınız
nisanda hamilelik konusu açmışsınız ağustos sonu hala hamileymişsiniz
Öyle değil tabi.nisanda adetim gecikti ben evde test yaptım pozitif çıktı o arada konu açmıştım ama kan tahlilinde hamilelik yoktu.dış gebeliği ağustos gibi yaşadım ardından sprel ile korunmaya başladım.

Öyle değil tabi.nisanda adetim gecikti ben evde test yaptım pozitif çıktı o arada konu açmıştım ama kan tahlilinde hamilelik yoktu.dış gebeliği ağustos gibi yaşadım ardından sprel ile korunmaya başladım.

çocuklarından da utanmıyor terbiyesiz o çocuklar az daha büyüsün
baba katili olur allah korusun inşallah tez zamanda bi çıkış yolu bulursunuz

Demek bu yüzden tepkılısın bana

Çok kötü bir hareket.
Yakisiyor mu kocaman kadinsiniz.
Size cumleniz kirici, minvalinde konustu diye gelip buraya öc aliyorsunuz.
Bel alti vuruyorsunuz.
Cok ayip.

yok canım nice senin gibi değil..bizim onun konusunda böyle yazma sebebimiz en başından beri biliyoruz 2 sene oldu nerdeyse.o çocuklarını heba etme uğruna boşamadı adamı..ne desteksizlikten ne başka birşey adamdan ayrılmak istemedi;net...
ama senin durumun çok başka konularını da biliyorum en başından..ama 3. hamile kaldığını duyunca yuhh demedim desem yalan....
sığınma evini neden gözardı ediyorsun?2,5 yaş çok da küçük değil be kuzum.yarım gün bile olsa temizliğe gider çalışırsın.bir süre sığınma evinde idare edersin..
bu adam bir gün senin kafanı kırsa çocuklarına kim bakar düşünsene sefil olurlar..o yüzden kendini emniyete alman lazım..

Nice'yi birakin.
Oyle ya da boyle bir bosanma asamasina gelmeye calismis.
Hatasiyla gunahiyla.
Peki sizin savundugunuz nedir?
"..Bizim yazmamiz su sebepten.." diye savundugunuz hanim, su anda alakasiz yerden tutarak tabiri caizse ayar veriyor guya konu sahibine.
Dayak yiyorum, caresizim, diyen konu sahibine.
Adalet kavrami asina oldugumuz kisilerde de asina olmadiklarimizda da gecerli olmali.
Yoksa adalet olmaz adi.

S shinox
Neyse ki dis gebelikmis.
Lutfen bir cocuk daha dusunmeyin.
Eve harclik birakmayan adam diyorsunuz, ne yiyor ne iciyorsunuz?
Hamilelikten korunmaniz lazim, hap vs alabiliyor musunuz?
Bu en birincil goreviniz olsun.
Sakin hamilelik yasamayin artik.

Ayrica baba evini dusunun.
Cocuklariniz istenmiyor diye vazgecmeyin.
Muhtemelen sonra yumusarlar, bir kere kabul etmisler cunku, daha once.
Hem bu adamla evli kalmanizdan daha iyidir.
En azindan merhamet gosterme ihtimalleri daha yuksek.
Allah yardimciniz olsun.

Kisa vadede ise hicbir cozum gelmiyor aklima, muhatap olmayin demekten baska.
Gerci psikopata dovmek icin sebep gerekmez ama..
Cocuklarinizi da dovuyor mu?

bendeuyeolcam bendeuyeolcam kendı sıkıntısı varmıs o yuzden alınmıs, peki senın neyın var
ayrıca sız benım yorumlarımı ılmek ılmek arastırıp bana hesap soramazsınız Mune Mune

Tabi ki ne demek çocuklar benim canımdan öte ama sığınma evine gitmem sadece evde iş bulursam daha iyi olur her açıdan.çocuklar okula gidince tam gün çalışırım.ama bu lanet adama nasıl davransam şaşırdım,konuşmam artık gerekmedikce.Allah bir yol göstersin...

Rapor aldım ve uzaklaştırma verildi geçen sene ama aynı lanet adam ve daha da düşman.

Sıgınma evine neden gitmiyorsunuz? Neden boşanmıyorsunuz hala?
Kocanızın dayagının oldugu ev daha mı konforlu geliyor?

Eşinize uzaklastırma verildiyse nasıl hala sizi dövebilecek kadar yakınınızda oluyor?
Bu durumda onu şikayet etmeniz bile yeterli.
Ayrıca boşanmadan da eşinizi evden uzaklastırabilir, hatta faturalarınızı ödetebilir ve tedbir nafakası talep edebilirsiniz.

Raporu alıp sonra boşanmayıp öylece yaşadıklarınızla kalıyor, kendi kendinize söylenmeyle yetiniyorsunuz.

Çalışmayı istemeniz en azından iyi bir gelişme.
Ancak evde oturarak beklemek yerine sıgınma talep ettiginizde cocuklarınıza da bir süreligne ucretsiz kres imkanı saglanır.
Büyümelerini beklemeden yine çalışırsınız.

Kardeşim neden kendin biseyler yapmayı bekliyorsun. Şiddet var. devlet sahip çıkıyor.çocuklarla birlikte kalınabiliyorsa hiç düşünme Devlete sığın. 12 yaşından büyük erkek cocugu olanlara ev de açıyorlarmis şimdi öyle bi yazı da okudum.Sende yaz hemen bi arastir. Cunku cocuklarindan ayrı kalma ne olursa olsun çocuklarının başında dur. Ordan daha mutlu olursun eminim.yanliz değilsin iki tane aslan gibi çocuğa sahipsin .büyüyünce de onlar sana sahip çıkar. ama dediğim gibi içinde bulundugunuz durum sizi asla çocuklarınızı bırakmaya mecbur bırakmasın.
Ne güzel yazdın. Sizce adam ne kadar kötü olurda olsun ne yapmış olursa olsun bit anne çocuklarını babaya bırakıp evlenmeye sebeb mı yani anne sıkıntı cektıfı için çocukları yeteınce baktığı için evlenıp çocukları olmaz bır babaya bırakmasına sebeb mi ? Ben haksız görüyorum ama oyle bir durum var karşıdakide benı kimse anlayamaz dıyor . Olan çocuğa oluyor

bendeuyeolcam bendeuyeolcam kendı sıkıntısı varmıs o yuzden alınmıs, peki senın neyın var
ayrıca sız benım yorumlarımı ılmek ılmek arastırıp bana hesap soramazsınız Mune Mune

Ne gibi bir derdim olabilir?
Kisisel olarak hic tanimadigim bir hanimla ne alip veremedigim olabilir?
Konu sahibi arkadasi da tanimam etmem.
Yorumunuz inciticiydi ve haksizlik karsisinda susmam, hepsi bu.

Ilmek ilmek de arastirmadim.
Konu sahibinin size yazan kisi oldugunu bile yorumunuzdan sonra anladim.
Sizi de nice'nin konusundan biliyorum.
Ancak siz konu sahibinin konusuna gelip yazdiginiza gore siz arastiriyor olmalisiniz.

Mune abla cagrildi madem, diyorum ki keske sadece tartismadan degil, kotu hareketlerden de ban yense.

Çok kötü bir hareket.
Yakisiyor mu kocaman kadinsiniz.
Size cumleniz kirici, minvalinde konustu diye gelip buraya öc aliyorsunuz.
Bel alti vuruyorsunuz.
Cok ayip.

Nice'yi birakin.
Oyle ya da boyle bir bosanma asamasina gelmeye calismis.
Hatasiyla gunahiyla.
Peki sizin savundugunuz nedir?
"..Bizim yazmamiz su sebepten.." diye savundugunuz hanim, su anda alakasiz yerden tutarak tabiri caizse ayar veriyor guya konu sahibine.
Dayak yiyorum, caresizim, diyen konu sahibine.
Adalet kavrami asina oldugumuz kisilerde de asina olmadiklarimizda da gecerli olmali.
Yoksa adalet olmaz adi.

S shinox
Neyse ki dis gebelikmis.
Lutfen bir cocuk daha dusunmeyin.
Eve harclik birakmayan adam diyorsunuz, ne yiyor ne iciyorsunuz?
Hamilelikten korunmaniz lazim, hap vs alabiliyor musunuz?
Bu en birincil goreviniz olsun.
Sakin hamilelik yasamayin artik.

Ayrica baba evini dusunun.
Cocuklariniz istenmiyor diye vazgecmeyin.
Muhtemelen sonra yumusarlar, bir kere kabul etmisler cunku, daha once.
Hem bu adamla evli kalmanizdan daha iyidir.
En azindan merhamet gosterme ihtimalleri daha yuksek.
Allah yardimciniz olsun.

Kisa vadede ise hicbir cozum gelmiyor aklima, muhatap olmayin demekten baska.
Gerci psikopata dovmek icin sebep gerekmez ama..
Cocuklarinizi da dovuyor mu?
Eve ya da benim ihtiyacıma harcadığını yıllardır burnumdan getiriyor.eve bakıyor ama bir ihtiyacım var desem ya da eve bir eşya almak istersem hakkım yok kavga,şiddet.kendine sadece bir köle istiyor.çocuklara iyi davranır.

Esin istiomu cocuk sakin yapma sana duskunmu yani siddet yapip hala duskunmu

Senede iki kere sadce kafami yumrukluyo diosunz ya o garip geldi bu olay senede iki keremi oluyo yoksa hergunmu boyle canim cicim yokmu esinizden size karsi mesela
Senede iki kez az mı?anlamadım ki amacınız nedir?

Eve ya da benim ihtiyacıma harcadığını yıllardır burnumdan getiriyor.eve bakıyor ama bir ihtiyacım var desem ya da eve bir eşya almak istersem hakkım yok kavga,şiddet.kendine sadece bir köle istiyor.çocuklara iyi davranır.
Eşin yurtdışında değilmiydi?

Eşiniz olacak cani, isterse dunyanin en iyi davranan babası olsun.
Annesini cocuklarının önnüde döven adamın oldugu ev ne kadar huzurlu olabilir?

Siz de bir caninin yetişmesine ortam hazırlıyorsunuz bunu bilin.
Bir kadına nasıl saygı duyulmazı ogreniyor cocugunuz.

Nasıl ki siz eşinizin ailesi icin normal diyorsanız bugun de siz bunu normalleştirerek, kadının ses cıkarmaya hakkı olmadıgını ve hiçbir cözümü olmadıgına inandırarak ögretiyorsunuz cocuklarınıza.

Shinox hanim yazdignizi soyluyorum anlamiyosunuz amaciniz ne diyosunuz benin tanimadigim bayanla ne amacim olacak

Back
X