• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet ve sürekli kafanızın yumruklanması

Darp raporu al ... katlanma pislige..

Peygamber efendimizin zamaninda dayak yiyen kadinlar Peygamber efendimize gelip eslerini sikayet etmisler.Efendimiz de eslerini cagirmis hanimlariniz sizden sikayetci razi degil yaptiklarinizdan diye.sonra da soyle demis.siz gunduzune hanimlarinizi dovup gecelerini onlari yataginiza almaya utanmiyormusunuz demis.hatta esinden dayak yiyip kolu kirilan bir hanimi sade kadin bosanmayi istedigi icin bosamistir.Yani demem su ki insanin vucudu kendine emanettir.ruhu kendine emanettir.kendine gelen kotuluklerden korumasi icin tedbir almali korumali kotuden de uzaklasmalidir.en onemlisi de Allahin en guzel emanetleri olan melek yavrularimizi korumaliyiz.Ben boyle esleri tez zamanda Allah islah etsin diyorum ilk duam..ama olmuyorsa da Allah sizi ve cocuklarinizi kurtarsin.

Kayınvalide rahmetli oldu,yaşarken de oğluna mani olmadı zaten.Ailem boşanmamı desteklemiyor,çocukları istemiyor.
gemileri yakıp gitseniz sizi mecbur kabul etmezler mi? kapı önüne koymazlar ya. aile bu yahu. her şeyi bitirip kararlı olarak gitseniz belki mecbur bıraksanız onları.

Kızlar şiddet görüyorum ve boşanamıyorum.Her seferinde kafamı yumrukluyor lanet insan.iki gün önce yine yaşadım ve sırf eve harçlık istedim diye defalarca kafamı yumrukladı.Başım,boynum ağrılar içinde.çocuklar okula başladığında çalışıp boşanacağım çünkü değişmiyor asla ve ailemin desteği yok.
Bir kadına vuran assagilayan erkek dışarda delikanlı kesilir. Ama bu delikanliiligi (sözde delikanlilik ) birtek bayana gosterilir uygulanır. Dışarda afedersiniz k...ndan korkar. Cesaretsız haysiyetsz insan müsvetteleri de şiddete uğrayan kadinlar sustukca ellerindn birsey gelmedikce ovunurr adamım diye geznir ortalikta. ZorbaLiga şiddete ne gerek halbuki yapamıyormusun kardeşim aç boşanma davası cocugunun nafakasi ni ver ilgilen sende rahatına bak karında cocuklarinda. Millet pskopat olmaya ne merak. Adamlik önünde sallanan şeyle birde bayana uygulanan şiddetse bizim ülkede adamdan çok birsey yok. Allah hepsini kahretsin ya. Benim annemde 19 sene babam denecek o karidan çekti. Iskencemi gormedi assagilanmadigimi kalmadi aldatilmadigimi kalmadı. Üç evladı vardı e kaçarak evlendi bi güvencesi yoktu yedi dayağı yaptı karılık napacak. Bu ülkede okusanda mufettis olsnda para babası olsanda şiddetten kacamiyorsun bi kanı bozuk varsa. Allah ıslah etsin. Inşallah çocukların büyüyene kadar dokunamaz sana sonrada bi gelecek kurarsiniz evlatlarinizla. Umudunu yitirme senii çok iyi anlıyorum emin ol anlıyorum çünkü ben annem her tekme yumruk yediğində her kan yüzünden suzuldugunde benim on bin kat canım yaniyordu. Yapacak bişeyi olmayan içinde aman okusaydin evlenmeseydin onu yap bunu yap demek te kolay bunuda bilirim. Allah sabredenlerledir.

Yazık ya çok üzüldüm al çocuklarını da git bi sığınma evine yazk onlarada

Ablam... Kaç çocuk var yaşları nelerdir? Şimdilik geçici en azından bir senelik bir çözüm bulalım da bilmiyorum bana ne kadar güvenirsin ama vallahi billahi tallahi sana ailenden de o aşağılık denyodan da çok daha iyi bakarım biiznillah çok da güzel bir hayatın ve ahiretin olur.

Kızlar şiddet görüyorum ve boşanamıyorum.Her seferinde kafamı yumrukluyor lanet insan.iki gün önce yine yaşadım ve sırf eve harçlık istedim diye defalarca kafamı yumrukladı.Başım,boynum ağrılar içinde.çocuklar okula başladığında çalışıp boşanacağım çünkü değişmiyor asla ve ailemin desteği yok.
Canım ya keşke elimden gelen birşey olsa. Nasıl üzüldüm gece gece. Hep boyle miydi bu adam.

Her yolu denedim.şikayet ettim,uzaklaştırma aldı ama ailem boşanmamı istemiyor o yüzden geri döndüm.
bu ne biçim aile yahu kızları ölüyor onlar istemiyor bir an önce kurtul bu adamdan.

Back
X