Ne mutlu size ki hatadan çabuk dönmüşsünüz, o hanzoda evlenmeden belli etmiş kendini iyiki.
Yeni hayatınızda ve evliliğinizde mutluluklar dilerim.
Keşke bir şeyler yaşamadan akıl edilse değil mi?
Eğitim çookkkkk önemli, 18inde evlilikle değil okulla ilgilenmeliydin ama evlilikten donmene sevindim. Allah iyilerle karsilastirsin.
Yaziyo okuyunca cok korktum o okuzle evlendin diye.. insallah hala evlenmemistir kimsenin gunahina girmemistir. Senin adina da cok sevindim. Mutluluklar diliyorum
Allahım öküzlerin nesli biran evvel tükensin lütfen..
Her şerde bir hayır var derler ya. Çok bile katlanmışsınız iyi ki daha fazla çekmeden karar vermişsiniz.
Bir çok insan vardır seviyorum ayrılamam, herkes ne der, evlenince düzelir avuntusunda olan.
İnşallah çok mutlu olursunuz bundan sonraki hayatınızda.
Ay inanmıyorum ya şerefsize bak. Daha nisanliyken dövüyor hanzoama iyi yaomis çünkü evliyken yapsa belki böyle donemicektin hatandan ama nisanliyken kurtulmuş oldun. Senin adına çok sevindim. Bela oldu mu peki hiç. Kabullendi mo hemen ? Hiç haber alıyor musun ondan nerde napiyor biliyor musun
Ay hasbamm :) demek ki o kızı da dövdü o da terketti. Bazısı böyle ruh hastası oluyor işte. Aman aman canım engelle gitsin ulasamasin sana asla.Hemen kabullenmemişti. Yeminler falan etmişti. Bir de annesi bana; eğer ayrılırsanız seni 'kötü yola düşmüş kadın' olarak anlatırım millete demişti :)))) şu an gülüyorumda o zamanlar çok kötüydü benim için.
Suan ne yapıyor bilmiyorum ama ayrıldıktam 2-3 yıl sonra facebook hesabından yazmıştı bana. Evlendim ayrıldım buluşalım konusalım diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?