Sizin adınıza sevindim, darısı başkalarının başına...
Buraya şiddet gördüm yazan herkese ilk söylediğim, ailenize söyleyin... aklı başında hiç bir anne-baba kızını elin oğlu dovsun diye başkasının kapısında bırakmaz.
Çıkar arada 3-5 karaktersiz onun için de başka çözüm düşünülür.
O yüzden kimse ailesini karşısına alıp evlenmesin, kaçmasın.
Tesekkür ederim.. çok haklısınız ben yine şanslıydım evlenmemistim. Evli ve cocuklularin durumu daha beter maalesef. Bana kalırsa bunlarin hepsi cahilliken agiz açamamaktan.
Böylelerini ülkeden atacaksin oda şu zamanlarda pek mümkün gözükmüyor..
Allah'ın sevgili kuluymuşsunuzda geç olmadan ayrılmışsınız. Yoksa bile bile cehenneme atacakmışsınız kendinizi.
Şimdi mutlu olmanıza sevindim, umarım herdaim mutlu olursunuz yuvanızda
Annemde der yaptigin bir iyiligin karsiligini gördün diye. Kader diyorum geciyorum. Tesekkür ederim umarim siddete maaruz kalan her kadin bir gün cesaretini toplar :)
Konu sahibi yazdiklarini okuyunca Korku film seyrediyormus gibi oldum.sonunda hayiiiiiiirrrrr olamazzzzz demekten kortum bir an.ayyy sükür kurtulmussun o pislikten.ahanda buraya yaziyorumböyleleri iflah olamaz
Konu sahibi yazdiklarini okuyunca Korku film seyrediyormus gibi oldum.sonunda hayiiiiiiirrrrr olamazzzzz demekten kortum bir an.ayyy sükür kurtulmussun o pislikten.ahanda buraya yaziyorumböyleleri iflah olamaz
Bende yaşarken korku filminin içindeydim:))) Dediğim gibi daha bu anlattıklarımın yarısı ama aslında gücümüzü kullanırsak hepsinin üstesinden geliriz :))