Şiddet

Virginw

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
34
3
1
30
Merhaba, ilk defa böyle bir platform da yazıyorum. Çünkü çaresizim, çünkü yorgunum. 10 aylık bir ilişkim var, iki tarafta farklı durumlardan harmanlanarak bir araya geldi. İki tarafında bir sürü psikolojik ve maddesel problemleri bulunmakta. Son zamanlar da sevgimi çürümeye almış bir konu var. Şiddet. Erkek arkadaşım sinirli bir insan, ben de uysal biri değilim ama durmam gereken yerleri bilirim. İş çığırından çıktı artık, üstüme çok geliyor farkındayım tahammülü yok. Ama benim de yok, üstüme geldiğinde onu itiyorum, daha da bastırarak geliyor ve bu durumda ben daha da güç uygulayarak onu geriye püskürtmek zorunda kalıyorum. Çünkü nefes alamıyorum, boguluyorum. Ve her seferinde kolumda, boğazımda morluklar ile kendimi bir yerde buluyorum. Onda da illa ki oluyor çizik, sıyrık. Ammavelakin bir kasıgına tekme yemiyor, ya da çırpınıp nefes almaya calismiyor. Üniversite öğrencisiyiz ikimizde ben en çok şiddetin önünde durdum. Sonra kendimi ortasında buldum. Nedeni bana ilk sen vurdu oluyor her defasında. Sevgi, aşk bunlar var mı bilmiyorum yalnızca gidemeyecek kadar yorgunum, sözlü tacizler daha da olmaya başladı, yorgunum. Evet gitmeye yorgunum. Yeniden bir düzen kurup ayaklarımın üstünde durmam gerek biliyorum. Elbette ki sevgi vardır, elbette ki özlemlerim ona çoğalacaktır ama yolum yok gibi, ne yapmam gerekiyor, nasıl bir yardım almalıyım çünkü ben artık kendime yol olamıyorum, her şeyin sonunda ama bir yerin başındayım. Yardım istiyorum sağlıklı zihinlerden..

Canim ayrilin tabiki. Demekki birbirinize iyi gelmiyorsunuz. Ayrica nefes alamiyacak kadar vuruyur diyorsunuz ya birgün ya gerçekten nefes alamazsaniz ne olacak? Lütfen kendinize gelin.

Siz şaka mı yapıyorsunuz?
Bütün bunları anlatıp gidemeyecek kadar yorgunum ne demek?
Bunları yaşamaya devam edecek kadar dinçsiniz o halde. Yahut akıl sağlığınızı falan yitirmiş olmalısınız kafanıza aldığınız bir darbe ile!
Tabiki ayrılacaksınız. Hayat o insanla yaşadığınız kadar b*ktan değil emin olabilirsiniz.

Süslü cümlelere gerek yok.
Şiddet görüyorsun.

Şiddet görene ne tavsiye veriyorsan
Onu uygula.

Tehlikeli biri mi?
Hayır aslında,çevreye bir zararı yok ban da yoktu ona göre suçlu benim, ben ona saldiriyorum. Ama Hayır yalnızca dar olan alanimi nefes alabilmek için açıyorum. Ona bunu anlatamıyorum.

Geçen gün komşum şiddet gördü, şikayet ettim. Hiç bir sonuç çıkmayacağını düşünüyordum. Konuşacaklar ve eve geri dönecekler sanıyordum. Kadın evi terketmiş, adam evi boşaltıyor. Kadın bi adım atmasaydı benim ona hiç bir faydam dokunmazdı.

Daha yolun başındasın. Böyle bir ruh hastasına bağımlı olma. Tedavi ol gerekiyorsa. Vazgeçememekte bir sorun. Onun için harcayacağın 1 dakika bile boşa.

Yorgunluğum ondan gidememek değil ki, küçük bir yerde öğrenciyim her şeyle yüzleşmek ağır geliyor, aldığım darbeler çok şükür aklıma dokunmadı henüz. Sanırım ben hala nasıl olur u arıyorum.

Hayır aslında,çevreye bir zararı yok ban da yoktu ona göre suçlu benim, ben ona saldiriyorum. Ama Hayır yalnızca dar olan alanimi nefes alabilmek için açıyorum. Ona bunu anlatamıyorum.

E tamam o zaman.
Ayrıl gitsin.
Başına bela da olmaz.

Kuzum senin aklindan zorunmu var?elin manyagi gelmis uzerine yuruyor dovuyor vs hemen derhal ayril bu psikopattan

yapma lutfen kendine bunu yapma hemen ayril dusunme bir daha asla konusma onunla

Seni uzmek icin demiyorum ama dyanamiyorum bunlari okuyunca

yaşadığın şehirde AMATEM var mı?üniversite hastanesinde olması gerekir, acilen tedavi olman gerekiyor

Olmaz. Emin ol olmaz. Ne kadar küşük bit yerde olursan ol. Üniversite yıllarında arkana baktığında bir dolu üzüntü olmasın.
Bugün yüzleşmeseb yarın yüzleşeceksin.
Belliki olmuyor zorlamanın anlamı var mı

Aslında çok şaşkınım nasıl olur nasıl yapabilir diye. Utandigimdan sınava gidemedim bugün, acı değil mi? Boynumu oynatmiyorum ve hala pişman değil çünkü ben o seviyeye getiriyorum ilişkiyi öyle diyor ama inan ki ondan üç cümle fazla kuruyorumdur.

madde bağımlısıyım dediniz. büyük bir ihtimalle başka problemleriniz de vardır herkes gibi.. madde kullanmanız da sizi iyice güçsüz yapıyordur. aşk hayatınızdan çok fiziksel ve psikolojik sağlığınızı düşünmeniz gerekir

Uzun yıllar oldu yalnız, öyle bağımlı öyle perişanlık durum olmadı ben bununla ilgili desteği ne yazık ki ondan aldim, o bir yol yarattı ama eski hallerini bilmiyorum eskiden bu kadar Asabi sinirli bir insan miydi bilmiyorum.

Ikinizde mi madde kullaniyorsunuz? Ne kullaniyorsunuz? Bencede siz ayrilmalisiniz ve ikinizde önce maddeden kurtulmalisiniz ve piskoloji destek almalisiniz....yorgunum diyorsunuz TRde yatili tedavi olmuyor mu (anti madde..türkcesini bilemedim)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…