Hayır aslında,çevreye bir zararı yok ban da yoktu ona göre suçlu benim, ben ona saldiriyorum. Ama Hayır yalnızca dar olan alanimi nefes alabilmek için açıyorum. Ona bunu anlatamıyorum.Süslü cümlelere gerek yok.
Şiddet görüyorsun.
Şiddet görene ne tavsiye veriyorsan
Onu uygula.
Tehlikeli biri mi?
Yorgunluğum ondan gidememek değil ki, küçük bir yerde öğrenciyim her şeyle yüzleşmek ağır geliyor, aldığım darbeler çok şükür aklıma dokunmadı henüz. Sanırım ben hala nasıl olur u arıyorum.Siz şaka mı yapıyorsunuz?
Bütün bunları anlatıp gidemeyecek kadar yorgunum ne demek?
Bunları yaşamaya devam edecek kadar dinçsiniz o halde. Yahut akıl sağlığınızı falan yitirmiş olmalısınız kafanıza aldığınız bir darbe ile!
Tabiki ayrılacaksınız. Hayat o insanla yaşadığınız kadar b*ktan değil emin olabilirsiniz.
Hayır aslında,çevreye bir zararı yok ban da yoktu ona göre suçlu benim, ben ona saldiriyorum. Ama Hayır yalnızca dar olan alanimi nefes alabilmek için açıyorum. Ona bunu anlatamıyorum.
Yorgunluğum ondan gidememek değil ki, küçük bir yerde öğrenciyim her şeyle yüzleşmek ağır geliyor, aldığım darbeler çok şükür aklıma dokunmadı henüz. Sanırım ben hala nasıl olur u arıyorum.
Neden amatem?yaşadığın şehirde AMATEM var mı?üniversite hastanesinde olması gerekir, acilen tedavi olman gerekiyor
Aslında çok şaşkınım nasıl olur nasıl yapabilir diye. Utandigimdan sınava gidemedim bugün, acı değil mi? Boynumu oynatmiyorum ve hala pişman değil çünkü ben o seviyeye getiriyorum ilişkiyi öyle diyor ama inan ki ondan üç cümle fazla kuruyorumdur.Olmaz. Emin ol olmaz. Ne kadar küşük bit yerde olursan ol. Üniversite yıllarında arkana baktığında bir dolu üzüntü olmasın.
Bugün yüzleşmeseb yarın yüzleşeceksin.
Belliki olmuyor zorlamanın anlamı var mı
madde bağımlısıyım dediniz. büyük bir ihtimalle başka problemleriniz de vardır herkes gibi.. madde kullanmanız da sizi iyice güçsüz yapıyordur. aşk hayatınızdan çok fiziksel ve psikolojik sağlığınızı düşünmeniz gerekirNeden amatem?
Uzun yıllar oldu yalnız, öyle bağımlı öyle perişanlık durum olmadı ben bununla ilgili desteği ne yazık ki ondan aldim, o bir yol yarattı ama eski hallerini bilmiyorum eskiden bu kadar Asabi sinirli bir insan miydi bilmiyorum.madde bağımlısıyım dediniz. büyük bir ihtimalle başka problemleriniz de vardır herkes gibi.. madde kullanmanız da sizi iyice güçsüz yapıyordur. aşk hayatınızdan çok fiziksel ve psikolojik sağlığınızı düşünmeniz gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?