Şiddet

Bende sevgilimle beraber yasiyorum hemde 5 senedir. Bir tokat atsa, evi basina yikip giderim. Kendime olan saygim ve onurum, bedenime mudahale edilmesi durumunda sevgimin ustune gecer.
Siddetin ruhumda birakacagi acı, evi terk edip baska seylerle yuzlesmemden daha buyuk olamaz.
Sevgilinin yaptiklarini omrun boyunca unutamayacaksin. Ancak sevgilinden ayrilip, baska sorumluluklarla yuzlesmen zamanla unutulur. Kararini buna göre ver

Mazoşistmisiniz siz? Nasil sevebiliyorsunuz boyle bir pisligi. Siz saniyormusunuz ki duzelir. Gunun birinde de bu pisligin elinde kalirsiniz.

siz ona saldıramazsınız,bir erkek ancak başka bir erkek saldırırsa karşılık vermek durumundadır siz kadınsınız o sizden kat be kat güçlü nasıl ona saldırabilirsiniz ki..böyle bir bahane olabilirmi.beyninizi yıkamış adam..mağdur olan sizsiniz adamda piskopatın teki.canınızı kurtarın bu adamdan gerçekten..kadınlara değersiz ikinci sınıf insan muamelesi yapan,bunu empoze edenler yüzünden kadınlar şiddet gördüğünün bile farkında olamıyor,olamadığı içinde öldürülene kadar ses çıkartmıyorlar.seven bir insan tırnağınızı incitmez sevgi yok ortada bunu görün ve ayrılın

insanın eşi bile bunu yapamaz sevgili neymiş..gereksiz insanlarla bedenine ve ruhuna zarar verme

Hayır aslında,çevreye bir zararı yok ban da yoktu ona göre suçlu benim, ben ona saldiriyorum. Ama Hayır yalnızca dar olan alanimi nefes alabilmek için açıyorum. Ona bunu anlatamıyorum.
gitmek kalmaktan daha kolay kocan değil çocugun değil kim o kim ne hakla şiddet uygulayabiliyor bırakın şu adamı Allah için hayatınızın yoluna girmesi seviyeli bir ilişkiye başlayabilmek için yapın şunu.

Canım ac youtubeden kadın cinayetlerini izle. Haberlere bak. Umraniyede oldurulen kadını izle. O sekılde olmek ister misin? Bak iddia ediyorum adım gibi eminim eger bu ılıskıye devam edersen sonun oyle bi ölüm olacak. Adama mecbursun galiba. Eger oyleyse git sokakta kal, ac kal. Canını kurtar. Sen de gidip ofke kontrolun ıcın tedavi ol. Ama o adamdan ayrıl once. Sen onu ittirdin diye adam seni nefessiz bırakıyormus. Saglıklı bi adam olsa seni terkeder canına kastetmez. Bilmiyorum dinleyecegını de zannetmıyorum ama umarım ayrılırsın.

O sizin boynunuzu sıkıyor, siz nefes almak için ona vuruyorsunuz, ilk vuran siz mi oluyorsunuz ??? Arkanıza bakmadan kaçın, gidin! Gerekiyorsa polise haber verin! Ya da Üniversite'den güvenebileceğiniz bir hocanızla konuşun, o da yoksa psikolojik destek veren gruplar var oraya başvurun. Yani birşeyler yapın. Küçük yer, yorgunum, bilmem ne bahane değil. Ben olsam direk polise gider şikayetçi olurum.

üniversiteye giden genç kızın haline bak. dayak yiyor hala sevgi muhabbeti yapıyor. ben okurken utandım siz yaşarken kendinizden utanmadınız mı?
Buraya nasıl için gelmedim ki ilk defa karşılaşıyorum neyin içinde olduğumun farkında değilim, nasıl bir insan 6 ay kendini gizler bu kadar şaşkın ve çaresizim.

ayrıldın mı ayrılmadın mı?
Karşıma aldım konuştum, hiç şiddet gormedigimi ve ağır geldiğini belirttim. Ve bunun üzerine devam ederse cahillik, hastalık olabileceğini söyledim. Ara verelim ailen ile kal biraz dedi, yapamayacağımı söyledim. Hiçbir şey demedi. İlk olarak kendime bir yer bulmak ile başlayacağım sonra da bir destek alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…