Şiddet

Erkek arkadaşım diyo ya şiddet diyo ya canını sokakta mı buldun diye sorasım bi de üstüne yüzüne su çarpasım var kendine gel diye

Tam olarak ne istiyorsunuz ben onu merak ettim . Ne söylememizi bekliyorsunuz ? Laf kalabalığına hiç gerek yok kendi hayatınız kendi kararınız ....

Şu gencecik yaşında çekmek zorunda değilsin kocan değil bişeyin değil bağımlı değilsin .şiddet insanı psikolojik olarak çok yorar. Aldığın darbelerin acısı 3 güne geçer belki ama ruhunda açılan yara kapanmaz.ona yol verme kendine yol ver. Derslerine çalış. Ailen seni şiddet gör die okutmuyor. Sen kıymetini bilmezsen başkası hiç bilmez.

Ne münasebet ya hu
Çocuğunu el bebek gül bebek büyütüyorsun. Aman kırılmasın Aman zarar görmesin diye pamuklara sarasın geliyor. Gözüne bakmaya kıyamadığın kızını hayvanın biri gelip dövüyor. Aklım almıyor aklım.

Parmağında yüzüğün, yok kucağında bebeğin yok, hiç kimseye vermek zorunda olduğun bir hesap yok. buna katlanmak için hicbir nedenin yok arkadaşım. Topla kendini düzenini kur. Çok zor değil. Kimsenin sana bunu yapmasına izin verme. Adam da iyice lackalasmadan gerekeni yap.

Delirdin mi sen sevgi bile duymadigin bir adamin kahrini cekiyorsun? Sevgi ask vs olsa var mi bilmiyorum diye sorgulamazdin. Birbirinize aci cektirmeye bir son verin

Resmen ringte boks yapan iki sağlıksız kişi görüyorum.ne bu ya.kızım sen canini sokakta mı buldun?yok boğazinı sıkma yok morartma.hiç normal şeyler değil bunlar.ben en ufak bi hakarete bile göz yummaya normal bakmiyorum.kişinin özsaygısını zedeler.baksana sen kendinden bezer hale gelmişsin.sana bu yapmasına izin veremezsin.lütfen daha fazla saçmalama.

Bu akşam epey eğlenmiştim aslında buralarda takılırken. Keşke denk gelmeden uyusaydım.
Tüm mesajları okumadım.
Ama aklın yolu bir. Herkes sana ayrıl dedi.
Sen de kendince gerekçeler yazdın.
Kızıyorsun ama öyle bir yazdın ki, anlamdan çok cümlelerin süsü dikkat çekti.
Senin içinde fırtınalar kopuyor, kendi kendine defalarca konuştun bu konuyu, artık cümlelerin kalıplara dönmüş, ve kendini böyle ifade ediyorsun.
Ama buraya yazma amacını unutma.
Senin sen olana, seni anlayana degil
Dışarıdan bir göze ihtiyacın var.
Seni en anlamayana, hatta yargılayana ihtiyacın var.
Sana üzerinde düşünülmüş cümlelerle cevap verene değil, ‘kızım canını sokakta mı buldun?! ‘
Samimiyetine ihtiyacın var.
Burada basit bir can acısından bahsetmiyoruz.
Morarır, geçer.
Kan akar, durur.
Kırılır, kaynar.
Ruhunda o sana el kalktığı o çaresiz kaldığın andaki yara kabul bağlamaz.
O senin zayıf ve güçlü hissettigin, dünyanın bütün haksızlıklarının toplandığı o anlar unutulmaz.
Ne birine güvenebilirsin, ne biri ile olabilirsin.
O yüzden kızma kimseye. Herkes haklı.
Herkes başarabileceğine inandığı icin haklı.
Sen de kendine bahane sunma
Aşk acısından ölmezsin. Çaresiz kalmazsın. Akıllı kızsın.
Çık o evden. Ne kadar erken o kadar iyi.
Kimsenin sana garezi yok. Senin yaşadığına bugün üzüldük yarın unutacağız.
Sen kendini mecbur etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…