- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
- Konu Sahibi Etegiminpilesi
-
Biz de mi vuralım yani ?
Öyle demiyorum da şiddete şiddetle karşılık vermek doğru mu diyorum boşansınlar daha kolay hem erkekle kadın gücü bir değil kiYani diyosun ki, ben okuduğumu anlamıyorum!
Bana daha detaylı anlat.
Kesinlikle öyle kafa göz dağılınca madara olmaktan korkuyorlar.benımde çok yakınım yeni evliyken kocasının ailesi yüzünden kocasından çok dayak yermiş yeni evliler birde ,
kendısınden yaşça büyük bir yaşlı kadın komşu demiş ki , o sana neyle vuruyorsa sende ona öyle karşılık ver ,
gücün yetmiyorsa tencere tava at kafasına hiç utanma , o seni dövmekten utanmıyorsa sende utanma demiş ,
ve birgün o kavga anında tencere tava ne varsa kafasına fırlatmış , kaşı gözü patlamış adamın ,
ve inanın bana o son olmuş , birdaha adam kadını dövmeye kalkmamış ,
uydurma sanmayın birebir yaşanmış bir olay , ve bunlar benım çok yakınımdı , o teyze bize hep öyle ögüt verirdi ,
Ben durup dururken saldırılsın demiyorum.Kendini korumalı kadınlar diyorum.Ayrıca o şiddeti uygulayan adam izin vermezse biraz zor ayrılır kadın.Pasif bulmasa uygulayabilir mi şiddeti?Öyle demiyorum da şiddete şiddetle karşılık vermek doğru mu diyorum boşansınlar daha kolay hem erkekle kadın gücü bir değil ki
Konu burda boşanmak değil.Bu iğrenç konuyu açmaya utanmadın mi? Verdiğin akla bak. Dayak yiyorsan sen de doğ, aman boşanma.
Kendini savun demek başka bişey, dayak yiyorsanız sizde dövün oldu bitti demek başka bişey.Konu burda boşanmak değil.
Kendini savun derken neden utanacakmışım???
Bizde mı vuralım olmuyor o kendini savunmak oluyor..Biz de mi vuralım yani ?
Yahu boşansa bile kurtulamiyo bazı kadinlarÖyle demiyorum da şiddete şiddetle karşılık vermek doğru mu diyorum boşansınlar daha kolay hem erkekle kadın gücü bir değil ki
Boyle oneriler vermeyin kocasi psikopat olanlar var. Eline bicak alir bir sey alir.
Tekme tokat dayak yiyen kadin zaten adamin yaninda durmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?