Şiddet

hesapsilindi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
86
86
88
Merhaba,
Daha önce eşiniz/sevgiliniz tarafından şiddete uğrayıp ayrılan arkadaşlar var ise bana yazabilir mi?
1 yıl oldu unutamıyorum çok zorlanıyorum, gerçekten beni anlayabilecek biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var

Darp raporu alın polise şikayet edin olmadi rezil edin bu serefszileri ama yanlarına kar kalmasın. Utanacak olan siz değil onlar bunu da sakin unutmayın

Unutamadığınız şiddet görmeniz mi, şiddet gördüğünüz kişi mi?

Her yere yazıyorum buraya da yazayım. Profesyonel destek alabilirsiniz. Çok yardımcı oluyor.

Zihninizi oyalayacak şeyler yapmaya çalışın, bunun en iyi yolu kitap okumak. Kendinizi kaptıracağınız bir seri bulun ve okuyun. Aklınıza bu durum geldikçe kitaba gömülün, başka bir hobi zihninizi kapatmaz. Kitap zihninizi meşgul edeceği için uzaklaştırır sizi. Yardım da alıyormuşsunuz en kısa zamanda atlatırsınız inşallah

Bir kere yapan tekrar yapabilir. Bilincalti bunun gayet farkinda ve ona göre artik eskisi gibi olamatsiniz zaten. Siddet uygulayan kisiden ayrildiniz mi?

yok degılım o gunden berı gormedım zaten hıc bır daha
Biraz daha zamana ihtiyacınız var demek.
yaşadığınız şey kolay değil. Varsa imkanınız psikolojik destek alın.
Yoksa kendinizi telkin etmeye bakın.
meditasyon yapın, inanıyorsanız dua edin.
Zor olanı başarmış, kendinizi ondan kurtarmışsınız. Elbet bundan sonra mutlu olacağınız günler de gelecek.
Biraz kötü bir döneme denk gelmesi ile de alakalı, ortalıkta virüs kol geziyor, sosyal hayat az, yapılacak şeyler az.
zevk aldığınız şeylere odaklanın yine de.
Geçecek :)

Umarım :'( 1 yıl gecti ve gectıgını görmedıkce gececek umudum bıle yok olmaya başladı, o yüzden yazdım aslında aynı durumu yaşayan varsa bu normal mı dıye sormak ıcın, cunku hergun hafıflemedıkce dayanılması zorlasıyor

Bende eski sevgilimden ayrılmak istediğimde tam bir şiddet olmasada psikolojik şiddet tartaklama arabayı üzerime sürme yüzüme tükürme gibi durumlar yaşadım. Dövmekten beter etti derlerya o hesap. Mahkemeyle kurtuldum yıllar geçti üzerinden. İlk zamanlar sürekli rüyalarımdaydı kabusumdu resmen. Sonra sonra azaldı. Arada hala rüyamda görüyordum kabus olarak. Evlendiğini öğrendim o günden sonra daha bi rahatladım. Ömür boyu rahat bırakmıycam seni diye tehditler ediyordu ama artık kurtulduğumu düşünüyorum. Korkmuyorum aslında hiçbir zaman tehditlerine prim vermedim. Tartakladığında hemen polisi aradım hiçbir zaman korktuğumu belli etmedim. Bilemiyorum siz nasıl ne kadar şiddet gördünüz? Unutamadığınız korktuğunuz tam olarak ne? Ben genel önerilerde bulundum.

O kişiyi çok sevdiyseniz ve şiddete başvuracağı aklınızdan hiç geçmediyse, profesyonel destek almadan unutmak zaman alacaktır

Hayvan gibi davranırken karşıda ki insana, hem bedenen hem ruhen ne kadar zarar verdiklerinin farkında değiller

Çok şükür kurtulmuşsunuz
Mutlaka profesyonel destek alın
Geçmiş olsun

ben varım hem psikolojik hemde fiziksel şiddet hemde aldatılma hepsini yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…