- 9 Ocak 2016
- 86
- 86
- 88
- Konu Sahibi hesapsilindi
-
Unutamadığınız şiddet görmeniz mi, şiddet gördüğünüz kişi mi?Merhaba,
Daha önce eşiniz/sevgiliniz tarafından şiddete uğrayıp ayrılan arkadaşlar var ise bana yazabilir mi?
1 yıl oldu unutamıyorum çok zorlanıyorum, gerçekten beni anlayabilecek biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var
Alıyorum tesekkur ederımHer yere yazıyorum buraya da yazayım. Profesyonel destek alabilirsiniz. Çok yardımcı oluyor.
Olayı unutamıyorumUnutamadığınız şiddet görmeniz mi, şiddet gördüğünüz kişi mi?
Hala birlikte misiniz?Alıyorum tesekkur ederım
Olayı unutamıyorum
yok degılım o gunden berı gormedım zaten hıc bır dahaHala birlikte misiniz?
Biraz daha zamana ihtiyacınız var demek.yok degılım o gunden berı gormedım zaten hıc bır daha
Umarım :'( 1 yıl gecti ve gectıgını görmedıkce gececek umudum bıle yok olmaya başladı, o yüzden yazdım aslında aynı durumu yaşayan varsa bu normal mı dıye sormak ıcın, cunku hergun hafıflemedıkce dayanılması zorlasıyorBiraz daha zamana ihtiyacınız var demek.
yaşadığınız şey kolay değil. Varsa imkanınız psikolojik destek alın.
Yoksa kendinizi telkin etmeye bakın.
meditasyon yapın, inanıyorsanız dua edin.
Zor olanı başarmış, kendinizi ondan kurtarmışsınız. Elbet bundan sonra mutlu olacağınız günler de gelecek.
Biraz kötü bir döneme denk gelmesi ile de alakalı, ortalıkta virüs kol geziyor, sosyal hayat az, yapılacak şeyler az.
zevk aldığınız şeylere odaklanın yine de.
Geçecek :)
O kişiyi çok sevdiyseniz ve şiddete başvuracağı aklınızdan hiç geçmediyse, profesyonel destek almadan unutmak zaman alacaktırUmarım :'( 1 yıl gecti ve gectıgını görmedıkce gececek umudum bıle yok olmaya başladı, o yüzden yazdım aslında aynı durumu yaşayan varsa bu normal mı dıye sormak ıcın, cunku hergun hafıflemedıkce dayanılması zorlasıyor
ben varım hem psikolojik hemde fiziksel şiddet hemde aldatılma hepsini yaşadımMerhaba,
Daha önce eşiniz/sevgiliniz tarafından şiddete uğrayıp ayrılan arkadaşlar var ise bana yazabilir mi?
1 yıl oldu unutamıyorum çok zorlanıyorum, gerçekten beni anlayabilecek biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?