Şiddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayline parlak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
162
85
48
Eşim olacak yaratıktan şiddet görüyorum bu şiddetin dozuno kadar arttı ki kiminde silah dayıyor kafama kiminde bıçak dayıyor boğazıma bir bataklıktayım beni öldürecek. Her tartışmanın sonu buraya varıyor bazen kaçıyorum üstüme yürüyünce dediğini yapıyorum bazende hemen üstüme yürümesi zoruma gidiyor istediğini yapmayınca bu son kaçınılmaz oluyor... Polis de çağırdım tehdit etti bişey yok dedim gelenlere zaten onlarında canına minnet... Bu adam polis bir de... Aileme de söyledim boşanmaya da kalktım... Şimdi iyice bataklıktayım doğu görevi için küçük sıkıntılı bir yere geldim ben de memurum boşansam buradan çıkamam istediğim yerlere gitmek için 5 10 yıl gerek bana bir yol gösterin

Şikayetçi olun . 6284 de belirli durumlarda tayin var. Ama ayrıntılı bilgi için ali bakanlığını arayin

Polis cagirip bir sey yok deyince ne yapmalarini beklerdiniz? Darp raporu alip dava acmayi mi denesiniz acaba?
Ben eve çağırdım adam beni penceren konuşturdu polis de sağolsun kapıya gelme gereği hissetmedi gecenin Bi yarısı kafama silah dayandığı için korktum ama siz daha cesur olurdunuz herhalde

Doğudan çıkamayacağım diye mezara gireceksiniz. Doğu Batı özgür yaşadıktan sonra ne fark eder? Memurmuşsunuz ne güzel hemen boşanın. 5-10 sene daha nasıl çekilir bu adam.
Çok uzak bununla aynı şehir olacak küçük bir yer aileme uzak can güvenliğim hiç bir koşulda yok ki

Çok uzak bununla aynı şehir olacak küçük bir yer aileme uzak can güvenliğim hiç bir koşulda yok ki
Aileniz yanınıza gelebilir, başka bir şehre tayin aldırılır, mahkemede bunlar beyan edilir, uzaklaştırma çıkarılır. En olmadı kullanabileceğiniz bütün ücretli ücretsiz izinleri kullanırsınız, becayiş yaparsınız.. yani dünya kadar seçenek varken o yaratığın dayağını 5-10 sene daha mı yiyeceksiniz?

Sağolun yani inanın çok çaresizim ben doğu görevimi yapmadım puanım az boşansam bu şehirden gidemem aileme uzak heryere uzak birde aynı yerde yine vurur beni

Ben eve çağırdım adam beni penceren konuşturdu polis de sağolsun kapıya gelme gereği hissetmedi gecenin Bi yarısı kafama silah dayandığı için korktum ama siz daha cesur olurdunuz herhalde

Siz eve polis cagirip pencereden konusunca polis zorla eve girip sizi alsa miydi? Bu sefer ne bicim polis derdiniz. Siz poliste, onda bunda suc aramayi birakin once derdinizi anlatmayi deneyin. Dayak yiyen siz, zahmet edip camdan konusup bir sey yok diyen siz. Polis ne yapsin? Sonra kalkmis polisin canina minnet diyorsunuz. Cagirdiniz gelmediler mi?

Yok siz cesur olmayin bence. Defalarca siddet gorup basiniza silah dayaninca mi sasirdiniz? Kalkmis siz daha cesur olurdunuz herhalde diyorsunuz. Dayak yediginiz yerde israrla kaliyorsaniz polisi ve beni degil kendinizi sorgulayin derim.

Beni dövüyor yine beni suçluyor onu bu noktaya ben getiriyormuşum ben yapıyor muşum babası da aynı kendi gibi yani birini birine diyecek durumum da yok... Çok çaresizim

Yani memursunuz paranızı kazanıyorsunuz keşke biraz araştırma yapsaydınız ve bu durumu çekmek zorunda kalmasaydınız.Tekrar olduğunda darp raporu alın hemen polis çağırın memuriyette bu gibi durumlarda tayin hakkınız var.Çocuğunuzun olduğu ortamda bunları ona yaşatmayın

Boşanma durumunda can güvenliği sorunu da varsa tayin hakkı veriliyor memurlara bu hakkı bir araştırın, böyle yaşanmaz

Bilmeden konuşuyorsun o çok sevdiğin dağda gezen polis cinsinden birde sana denk gelsin bak bakıyım ne oluyor boş konuşma

Silah bıçak dayayabiliyorsa bugün korkutmak için yapar yarın sinirine dokunur gerçekten öldürür
Alın eşyalarınızı çocuğunuzu aileniz arkanızdaysa ailenize gidin yoksa devlet korumasına girin
Câni bu adam gerçekten normal değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…